Please enter a search term:

 • Neos CMS

  A Neos egy tartalomkezelő rendszer, amely egyszerű, intuitív használatával győz meg. Mi magunk is a NEOS szerkesztési rendszert használjuk, és nagyon tapasztaltak és elégedettek vagyunk vele - és hamarosan az Ön munkatársai is azok lesznek!

  Fedezze fel a Neos előnyeit

Neos - Az egyszerű és intuitív tartalomkezelő rendszer

A Neos egy tartalomkezelő rendszer, amely egyszerű, intuitív használatával győz meg. Mi magunk is a NEOS tartalomkezelő rendszert használjuk, és nagyon tapasztaltak és elégedettek vagyunk vele - és hamarosan az Ön munkatársai is azok lesznek!

Több mint 20 éve fejlesztünk Typo3 alapú webes megoldásokat, és ismerjük a CMS minden aspektusát. A Typo3 közösségből kinőtt Neos tartalomkezelő rendszer az utóbbi időben számos követelményre ideálisnak bizonyult. Sokkal felhasználóbarátabb és intuitívabban felépített. Ez kevesebb támogatási erőfeszítést eredményez. A Neos rugalmasan strukturálja a tartalmat, és optimálisan optimalizált a célcsoport-specifikus és regionalizált tartalmakhoz (nyelv, ország, célcsoport). A SEO-eszközök alapfelszereltség részét képezik, akárcsak a személyes és csoport-specifikus előnézeti környezetek.

Miért a Neos CMS

A NEOS-szal nagyon könnyű tartalmat, szövegeket és fényképeket létrehozni, mivel ezek nagyrészt maguktól értetődőek. Aki tudja kezelni az MS Office-t, az ezzel a CMS-szel is jól boldogul. A weboldal és az egyes oldalak mögött meghúzódó intuitív fa struktúra rendkívül leegyszerűsíti a munkát.

A Neos CMS a webes tartalmak egyszerű létrehozását, szerkesztését és módosítását kívánja nyújtani felhasználóinak. Ez többek között drag-and-drop segítségével történik. Továbbá a rendszert fejlesztők fejlesztőknek tervezték. Ez többek között a felhasználó által meghatározott tartalmak modellezésének lehetőségeiben, a tervezett bővíthetőségben és a harmadik féltől származó rendszerek egyszerű integrálásában tükröződik.

Hivatkozások

 • Hawa.com
 • Hawa UK és webshop
 • Castioni Műanyagok
 • Hawastudentaward 2023
 • Arcosystem
 • Castioni kábelcsatorna


Neos CMS jellemzők


Egyénileg elemezzük az Ön igényeit, és ajánljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő CMS-t. Webügynökségként szívesen támogatjuk Önt a Typo3-ról a Neosra való áttérésben a szaktudásunkkal.


A Neos segítségével nem kell többé kényelmetlenül ide-oda váltogatnia a front- és a backend között a tartalom szerkesztéséhez és a változások ellenőrzéséhez. Ez a CMS ugyanis valódi "WYSIWYG"-et kínál. A kulcsszó az inline szerkesztés. Szerkesztheti a tartalmat intuitív módon pontosan ott, ahol az megjelenik. A felhasználói felület közvetlenül a kiválasztott weboldal felett helyezkedik el eszközként. Ez azt jelenti, hogy többé nem pazarolja az idejét nehézkes előnézeti sorozatokkal.


A Neos természeténél fogva sokkal többet kínál, mint a többnyelvűség lehetőségét. A modern tartalmi dimenziók megközelítésével többnyelvű weboldalak, több fiók különböző országokban és még sok minden más is kezelhető. A tartalomszerkesztés összetettebb struktúrák és sok nyelv esetén is gyerekjáték marad. Fedezze fel szakértelmünket Lokalizáció


A legújabb SEO-eszközöknek köszönhetően a Neos CMS a jövőre nézve is jól felszerelt. XML sitemaps, Canonical Tags, Human Readable URL-ek, Schema Tags, Yoast SEO Plugin - mindez nem probléma.


Front-end szerkesztés, tervezési szabadság, egyéniség: a Neos CMS a tartalomra és az egyszerűségre összpontosít. A TYPO3 továbbfejlesztéséből kialakult modern tartalomkezelő rendszerrel a projekt követelményeinek és igényeinek megfelelően valósítjuk meg weboldalát.


Mivel a Neos egy nyílt forráskódú CMS, nincsenek licencdíjak. Ezenkívül felhasználóként Ön semmilyen módon nem függ a gyártótól.


A CMS Neos egyedi csomagokra épül, és újra felhasználható. A meglévő csomagok újra felhasználhatók és bővíthetők. Ez független a projektektől és ügynökségektől. Más CMS-ekhez képest ez a struktúra lehetővé teszi a frissítések hatékony és ezáltal költséghatékonyabb elvégzését is.


A tartalom módosítását a frontend-szerkesztés egyszerűsíti. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a weboldalára szerkesztő:in néven. Ezután közvetlenül a szövegekre vagy képekre kattintva szerkesztheti azokat, vagy új elemeket adhat hozzá. Próbálja ki saját maga, és igényeljen demo fiókot most


A képek és a média feltöltése drag and drop segítségével történik. A médiakezelés címkékkel történő rendszerezést és a képek gyűjteményekbe (témacsoportokba) való gyűjtését kínálja.


A vállalatoknak különböző célcsoportjai vannak. Ezeknek különböző igényeik vannak. A modern CMS Neos segítségével lehetőség van egyedi tartalmak létrehozására az egyes ügyfélcsoportok, nyelvi régiók vagy végberendezések számára. Példák: eltérő szöveghossz okostelefonra vagy táblagépre, eltérő tartalom a magánügyfeleknek vagy az üzleti ügyfeleknek.


Egy praktikus SEO csomag már integrálva van a backendbe. Ez támogatja a szerkesztőket a keresőoptimalizáláshoz szükséges összes fontos információ helyes megadásában.


A munkaterületek lehetőséget nyújtanak a tartalom előkészítésére, témák szerinti tárolására és összehangolt formában történő közzétételére. Ezzel összefüggésben lehetőség van különböző jogosultságok kiosztására: például egy témában több személy is összeállíthat tartalmat, amelyet aztán egy:e webadminisztrátor tesz közzé.


A piacon eddig egyedüli rendszerként a Neos lehetőséget kínál az úgynevezett "tartalmi dimenziókkal" való munkára. A többnyelvű funkcionalitásnak ez a szabadon konfigurálható absztrakciója lehetővé teszi a tartalom tetszőleges számú változatának létrehozását. A nyelv csak egy ezek közül. Egy másik lehet például a célcsoport. A szerkesztőség például egy "tartalmi dimenzió" segítségével létrehozhatja egy Google Adwords-kampányhoz tartozó landing page speciálisan adaptált változatát.


A mindennapi szerkesztői munka során gyakran előfordul, hogy a tartalmat többször is meg kell szerkeszteni, mielőtt végül közzéteszik. Egyes CMS-ek ezt a problémát úgy oldják meg, hogy térben elválasztják a szerkesztési és a gyártási környezetet. A Neos más megközelítést alkalmaz az úgynevezett munkaterületekkel. Minden szerkesztő saját virtuális munkaterületet kap. A változtatások csak számára láthatók. A tartalmat ezután vagy közvetlenül közzé lehet tenni, vagy át lehet helyezni egy felülvizsgálati munkaterületre, például a főszerkesztőnek jóváhagyásra és közzétételre. A kiadási munkafolyamatok meglehetősen összetettek lehetnek, azaz több lépcsőn is végigmehetnek. Mivel a szerkesztői munka csapatmunka, még a nagy weboldalakon is, a Neos lehetőséget kínál a csoportos munkaterületeken való munkavégzésre is.


Bár a Neosnak szoftver és architektúra tekintetében kevés közös vonása van a TYPO3-mal, a Neos közössége átvette a TYPO3 gyökereit és koncepcióit. A rendszer már a kezdetektől fogva képes több weboldal egy rendszerben történő karbantartására (multi-site), valamint az oldalak tartalmának több nyelven (multi-language) történő felkínálására. A rendszer elvileg nem ismer korlátozást a tekintetben, hogy egy ajánlat hány nyelvre fordítható le.


A Neos egy viszonylag fiatal CMS. Ezért már a fejlesztés kezdetétől fogva fontolóra vettük a felhőszolgáltatások használatát. A médiamodul lehetővé teszi az olyan eszközök, mint képek, PDF-ek, videók stb. feltöltését közvetlenül a szerkesztői felületről a felhőbe, és onnan a közvetlen integrációt a tartalomba. Ezt a folyamatot úgy tervezték, hogy teljesen átlátható legyen. A projekt weboldalak például egyszerűen működtethetők a Google Kubernetes segítségével a Google felhőben, míg a multimédiás tartalmak automatikusan tárolódnak például a Microsoft Azure vagy az Amazon Web Services (AWS) rendszerében.


A Neos már régóta támaszkodik a Composerre, mint csomagkezelőre, így a rendszer nagyon könnyen bővíthető a Packagist bármely könyvtárral. Ha kifejezetten a Neoshoz keres bővítményeket, akkor azokat a projekt weboldalán találja meg, majd a Composeren keresztül telepítheti. Itt többek között az IBM Watson (mesterséges intelligencia) hang alapján történő szövegelemzéshez, az Elasticsearch és a Google Analytics integrációjához szükséges bővítményeket találja. Különösen az utóbbi kapcsolható nagyon szorosan a Neoshoz, így az Analyticsből származó adatok közvetlenül a Neos megfelelő oldalán jelennek meg.


A Neos egy nagyon kiterjedt parancssori interfésszel (CLI) rendelkezik a fejlesztők és a rendszergazdák számára a Neos kényelmes telepítéséhez, valamint a biztonsági mentések és az adatbázis-migrációk elvégzéséhez. Ez lehetővé teszi a bevezetések és a működés teljes automatizálását, valamint az olyan modern technikák használatát, mint a folyamatos integráció és telepítés a Neos-projektekben. A projektspecifikus feladatok befogadása érdekében a CLI egyéni parancsokkal bővíthető. A rendszer továbbá könnyen integrálható a meglévő struktúrákba és architektúrákba, mivel támogatja a MySQL, Postgres, Oracle és Microsoft SQL rendszereket.