Please enter a search term:

  • Termékek és rendszerek

    Nyílt forráskódú, intuitív és adatbiztonságot nyújtó termékeket használunk, amelyek a lehető legjobb felhasználóbarátságot biztosítják ügyfeleink számára, ugyanakkor maximális hatékonyságot, adatszuverenitást és biztonságot, valamint az ügyfélszerzés növelését teszik lehetővé.

    Erre a rendszer áttekintéséhez!

Rendszeres megoldások az Ön sikeréért!

Az alábbiakban átfogó áttekintést nyújtunk a kifejezetten a B2B vállalatok igényeire szabott termék- és rendszermegoldásainkról. Az egyszerű alkalmazásoktól az összetett rendszerekig a szoftvermegoldások széles skáláját kínáljuk Önnek, amelyekkel automatizálhatja és optimalizálhatja üzleti folyamatait.

Portfóliónkban olyan termékek találhatók, amelyek megfelelnek a magas biztonsági előírásokra, valamint a felhasználóbarát kezelésre és az intuitív, rugalmas és dinamikus munkafolyamatokra vonatkozó követelményeknek.

Marketing automatizálás

Eszközeink segítenek optimalizálni a marketingfolyamatokat.

Fedezze fel a termékeket
Adatbiztonság

Az adatbiztonság nem csak a DSGVO óta kiemelt fontosságú számunkra.

Fedezze fel a termékeket
Weboldalak

Az intuitív, érzelmileg vonzó weboldalak a vállalat sikerének előfeltételei.

Fedezze fel a termékeket
Munkafolyamatok

Semmi sem rosszabb, mint időt és idegeket pazarolni félkész folyamatokra.

Fedezze fel a termékeket
Webshop

Növelje online sikerét személyre szabott webshop és e-kereskedelmi megoldásokkal - amelyeket úgy terveztünk, hogy segítsék vállalkozását a digitális világban.

Fedezze fel a termékeket
Munkahely

A megfelelő ERP-rendszer kiválasztása összetett folyamat, amely a piacon elérhető különböző megoldások alapos ismeretét igényli.

Fedezze fel a termékeket
Felhő

Internet-alapú szolgáltatások, amelyek tárolási, számítási teljesítményt és szoftvermegoldásokat nyújtanak. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját hardver vagy infrastruktúra nélkül férjenek hozzá az erőforrásokhoz.

Fedezze fel a termékeket
Reklám

Használja az online hirdetési termékeket termékei vagy szolgáltatásai népszerűsítésére az interneten. A digitális hirdetési megoldások közé tartozik a display-reklám, a keresőmotoros hirdetés, a közösségi média hirdetések, az affiliate marketing és az e-mail marketing.

Fedezze fel a termékeket
Mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (AI) technológiák felhasználása a feladatok hatékonyabb megoldására. Az AI-termékek gépi tanulást, neurális hálózatokat és algoritmusokat használnak az adatokban lévő minták felismerésére és az ezek alapján történő cselekvésre. Ilyenek például a hangalapú asszisztensek, a chatbotok és a képfelismerés.

Fedezze fel a termékeket
Konferenciák

A digitális konferenciaszoftver-megoldások virtuális találkozókat és rendezvényeket tesznek lehetővé. Támogatják a hang- és képátvitelt, a csevegőfunkciókat, a képernyőmegosztást és az interaktív prezentációkat. Ezek az eszközök lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy különböző helyszínekről kommunikáljanak és együttműködjenek.

Fedezze fel a termékeket
Prototípusok készítése

A digitális prototípusok létrehozása a szolgáltatások digitalizálásának lényeges lépése. Ezek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy szolgáltatásuk virtuális modelljét hozzák létre, amelyet tesztelhetnek, finomíthatnak és javíthatnak, mielőtt piacra kerülne.

Fedezze fel a termékeket
ERP

A megfelelő ERP-rendszer kiválasztása összetett folyamat, amely a piacon elérhető különböző megoldások alapos ismeretét igényli.

Fedezze fel a termékeket
Real Estates megoldások

Mi megtaláljuk az Ön számára legjobb szoftvermegoldást - gyártófüggetlen tanácsadóként ezek lehetnek nyílt forráskódú megoldások is, rejtett többletköltségek nélkül.

Fedezze fel a termékeket

Szakértőink Önnel együtt személyre szabott megoldásokat dolgoznak ki. Olyan megoldásokat, amelyek tökéletesen az Ön igényeihez igazodnak.

A tervezéstől és fejlesztéstől a megvalósításig és karbantartásig széles körű szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Tapasztalt csapatunk a legújabb technológiákkal és innovatív megközelítésekkel dolgozik, hogy minden egyes ügyfél számára egyedi megoldásokat dolgozzon ki. A hatékonyság és versenyképesség növelése érdekében segítünk időt és erőforrásokat megtakarítani, valamint optimalizálni üzleti folyamatait. E-kereskedelmi rendszerek, CRM-rendszerek, webes alkalmazások, mobilalkalmazások, felhőmegoldások, ERP-rendszerek és még sok más megoldásunk részei. Támogatjuk Önt az Ön igényeihez igazított megoldások kidolgozásában, és segítünk Önnek biztosítani a sikerét.