Please enter a search term:

  • Szakértők a digitális átalakuláshoz

    Ne féljen a digitális változástól - szerezzen tapasztalt IT-architekteket a mprofi oldalon!

mprofi AG - Az Ön szakértői a digitális átalakuláshoz

A digitális átalakulás új kihívásokat jelent, különösen a kis- és középvállalkozások számára. Amit az induló vállalkozások már a kezdetektől fogva átgondolnak, azt a már befutott cégeknek először ki kell fejleszteniük vagy ki kell építeniük. Mert mint minden ipari forradalom, a digitalizáció is innovációs erőt, bátorságot és nyitottságot igényel. Egy dolog világos: ha most nem cselekszik, a közeljövőben nem lesz versenyképes - a digitális átalakulás ehhez túl mélyreható, és túl sok bomlasztó üzleti területet kínál. Ne várjon tehát tovább, és kezdje el most!

Ne féljen a digitális változástól - szerezzen tapasztalt IT-architekteket a mprofi oldalon!

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az interaktív IT-projektek irányításában, valamint a tanácsadásban, és a kezdetektől fogva webes, középvállalkozások digitális felállítására és digitális átalakítására szakosodtunk. A svájci Zugban található vállalati telephelyünkről webes és informatikai szakértői hálózatunk egész Európára kiterjed. Vállalkozása átalakítását Önnel együtt tervezzük meg és hajtjuk végre is.

Kérjen most egy nem kötelező érvényű ajánlatot.

Andrè Beherzig


"Nálunk ez olyan, mint egy építkezésen. Csakhogy mi vagyunk az építész, a fővállalkozó és az építésvezető is egyben."Ez itt mi vagyunk

Alapítónk és ügyvezetőnk, André Beherzig már 16 éves korában megvalósította saját digitális projektjeit, és vállalkozói családból származik. 18 évesen csatlakozott szülei cégéhez, és 2008-ban megalapította a mprofi Aktiengesellschaftot. Kompetenciáinkat így foglalja össze: "Az egyes problémákat, rendszereket, szoftvereket és adatokat egy átfogó képpé kötjük össze, és ennek alapján találjuk meg a legjobb stratégiát, hogy képesek legyünk megbirkózni a mai digitális követelményekkel." Fő telephelyünk a svájci Zugban található, de munkatársaink Svájcban, Németországban és a Cseh Köztársaságban dolgoznak. Élünk a digitális üzletnek!

Nincs szerződésünk szoftver- vagy informatikai cégekkel. Ezért függetlenül ajánljuk az Ön informatikai igényeinek legmegfelelőbb megoldást - egyedileg, hatékonyan és felhasználóbarát módon. Ezenkívül egyértelműen betartjuk az Önnel egyeztetett költségvetést.

Innovatív részvételek

Sok éve támogatunk és alapítunk induló vállalkozásokat az internet és az e-kereskedelem területén befektetésekkel, részesedésekkel, projektkooperációkkal, finanszírozással, valamint üzleti modellekkel kapcsolatos ötletekkel és tanácsadással. Innovatív kockázati befektetéseket, bevételmegosztási modelleket és ideiglenes menedzsmentet kínálunk informatikai projektjeihez.