Please enter a search term:

Felhasználási feltételek - Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szövegek, képek, grafikák, hang-, video- és animációs fájlok, valamint azok elrendezése ezen a weboldalon a szerzői jog és a szellemi tulajdon védelmére vonatkozó egyéb törvények hatálya alá tartoznak. Ezeket nem lehet másolni, megváltoztatni vagy más honlapokon felhasználni, sem kereskedelmi célokra, sem terjesztésre. Kivételt képeznek ez alól a kifejezetten erre a célra rendelkezésre bocsátott képek vagy grafikák.

Védjegyek

Eltérő megjelölés hiányában a MPROFI internetes oldalain említett valamennyi védjegy a MPROFI jogilag védett védjegye, beleértve a MPROFI fő védjegyeit, valamint a MPROFI és leányvállalatainak logóit és emblémáit.

Garancia

A MPROFI nem vállal felelősséget vagy garanciát az információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért. Az információkat mindenféle kifejezett vagy hallgatólagos képviselet vagy garancia nélkül nyújtjuk. Kizárt továbbá minden hallgatólagos szavatosság az eladhatóságra és a meghatározott célra való alkalmasságra vonatkozóan.

A MPROFI AG nem felelős azon weboldalak tartalmáért, amelyekre ez a weboldal közvetlenül vagy közvetve hivatkozik.

A MPROFI AG fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtatásokat vagy kiegészítéseket eszközöljön a megadott információkban.

A MPROFI AG nem felel semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, beleértve az elmaradt hasznot is, amely az ezen a weboldalon található információkból ered, vagy azokkal kapcsolatban áll.

A weboldalon található nyilatkozatok

Weboldalunkon a MPROFI vezetőségének meggyőződésén alapuló, jövőre vonatkozó kijelentéseket is talál. Ezek a kijelentések a MPROFI jövőbeli eseményekre vonatkozó véleményét tükrözik a kijelentések megtételekor, és kockázatoknak és bizonytalanságoknak vannak kitéve. Számos tényező okozhatja azt, hogy a tényleges eredmények jelentősen eltérhetnek az itt előre jelzettektől. Ilyen tényezők többek között az általános gazdasági és üzleti feltételek változása, a devizaárfolyamok és a kamatlábak változása, valamint az üzleti stratégia változása. A MPROFI nem áll szándékában és nem is köteles ezeket a jövőre vonatkozó kijelentéseket frissíteni.

Licencjogok

MPROFI szeretne Önnek egy innovatív és informatív internetes programot kínálni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a MPROFI köteles megvédeni szellemi tulajdonát, beleértve a szabadalmakat, védjegyeket és szerzői jogokat, és hogy ezek az internetes oldalak nem biztosítanak licencjogokat a MPROFI szellemi tulajdonára.

Képi jogok

Egyéb © adobe stock / aboutpixel / pixelio / shutterstock/ iStock