Please enter a search term:

Az Ön kommunikációs ügynöksége

Svájc-szerte számos izgalmas kis és nagy ügyfél számára mi vagyunk a kedvenc kommunikációs ügynökség. Szigorúan szólva, mi még több is vagyunk, mint egy ügynökség - mi sokan vagyunk. Mert a mi DNS-ünkben a hálózatépítés, a szinergiák kihasználása és a közös munka a legfontosabb. És ezt már több mint 25 éve csináljuk.

Közösségi média, webes élmény, stratégia, public relations, promóció, rendezvény, vállalati kiadványok, alkotás és kampányok egy kézből kínáljuk. És egy fedél alatt. Mert mi úgy állítjuk össze magunkat Önnek, ahogy az Ön marketingcéljai és stratégiai vállalati kommunikációja megkívánja. Hogy ne csak egy ügynökség álljon Ön mellett, hanem megalapozott szaktudással rendelkező szakemberek és személyes sparringpartnerek.


A kommunikációs ügynökségek támogathatják Önt a digitális területen

A következőkben áttekintést adunk arról, hogy kommunikációs ügynökségként milyen alkalmazási területeken tudjuk Önt támogatni:

Kommunikációs ügynökségként nyújtott szolgáltatásaink

Többet akarsz, mint piaci jelenlétet. Van bátorsága ahhoz, hogy relevanciát teremtsen: ügyfeleivel, partnereivel és más célcsoportokkal. Az a célod, hogy különbséget tegyél és megmozdítsd az embereket. Tanácsot adunk és elkísérjük Önt a stratégiától a megvalósításig.

MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS

Tűnjön ki a munkáltatók tömegéből. Találja meg és tartsa meg alkalmazottait. Élesítjük munkáltatói márkaépítését és kidolgozzuk a személyzeti marketing intézkedéseit.

Tartalom létrehozása

Az Ön célja, hogy a kommunikációban különbséget tegyen. Olyan tartalmat találunk és fejlesztünk ki Önnek, amely egyedülálló. Minden csatornára.

PUBLIC RELATIONS

Vállalkozásként szeretné, ha meghallgatnák, látnák és megértenék. Mi gondoskodunk arról, hogy Ön naprakész legyen az érdekelt felekkel.

MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK

Meglepetés. Informáljon. Inspiráljon. Megtaláljuk a módját. Hogy célcsoportjainál pontot szerezzen. A megfelelő időben, minden csatornán.