Please enter a search term:

Az Ön karrierje a mprofi oldalon

Az Ön előnyei, ha a mprofi csapat tagja lesz:

  • Ingyenes italok és étkeztetés

Munkatársaink számára ingyenes italokat biztosítunk. Ezen kívül dolgozóinknak lehetőségük van különféle gyümölcsök és müzlik fogyasztására.

  • Rugalmas munkaidő

Nálunk nincs rögzített kezdési és befejezési idő, illetve nincs rögzített ebédszünet. Bizonyos tömbösített időpontok kivételével munkatársaink szabadon alakíthatják a munkanapjukat.

  • Lapos hierarchia / nagyfokú önállóság

Alkalmazottaink nagyfokú autonómiát élveznek, és ha problémák merülnek fel, vagy ötleteik vannak, például a folyamatok optimalizálására, szívesen fordulnak felettesükhöz. Így a dolgozók ötleteinek megvalósítása is nagyon gyorsan lehetséges.

  • Változatos projektek

Projektjeink a legkülönfélébb iparágakból származó ügyfelek számára különböző tevékenységeket foglalnak magukban. Nálunk sosem lesz unalmas.

  • Csapatversenyek

Kultúránk és csapatszellemünk nagyon fontos számunkra. Ezért szervezünk egy nagy csapatrendezvényt, valamint több esti rendezvényt az év folyamán, és természetesen az éves karácsonyi ünnepséget.

  • Ingyenes parkolás

Minden munkavállaló ingyenesen parkolhat nálunk.

  • Továbbképzés

Támogatjuk munkatársaink továbbképzési kívánságait, és vállaljuk a költségeket.

  • Modern iroda

Alkalmazottainknak modern irodát kínálunk. Az állítható magasságú íróasztaloktól kezdve a nagyszerű klímán át a hűtőmennyezetig és a modern megjelenésig!

  • Otthoni iroda

Csúcskategóriás irodával rendelkezünk, de mégis lehetőséget biztosítunk arra, hogy heti egy napot otthonról dolgozzanak.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó online ügynökségként nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatosságra, a stabilitásra és a további fejlődésre, hogy megfeleljünk neves ügyfeleink igényeinek. A munkatársakat kreativitás, elkötelezettség, motiváció, nyitottság, vállalkozói gondolkodás és kezdeményezőkészség kell, hogy jellemezze. Elvárás továbbá a csapatmunkára való képesség, a felelősségtudat, a megbízhatóság, a rugalmasság , valamint a digitális és online affinitás. Az érdeklődő jelöltek változatos és kihívásokkal teli munkára számíthatnak, amely során betekintést nyerhetnek a különböző iparágakba és vállalatokba, a start-upoktól a nagy márkákig. A hangsúly mindig az ügyfélszolgálaton van. A vállalat átlátható vállalati kultúrát ápol lapos szervezeti struktúrával, és kellemes munkahelyi légkört kínál, nagyvonalúan felszerelt munkahelyekkel, étkezési lehetőségekkel és a svájci Zürich médiavárosban található iroda jó megközelíthetőségével.

Az Ön kapcsolattartója

Andre Beherzig

Igazgatótanács és ügyvezető igazgató mprofi AG Tulajdonos

Kapcsolat Andre