Please enter a search term:

  • Weboldalak

    Intuitív, gyorsan érthető és érzelmileg vonzó - ma már a weboldalaknak is ilyennek kell lenniük. Egy weboldal meglátogatásakor ezredmásodpercek döntenek arról, hogy a látogatóból vásárló lesz-e. Növelje eladásait és optimalizálja internetes jelenlétét velünk.

Weboldalak

A honlapok többet jelentenek, mint az Ön cégének névjegykártyái. Egyre gyakrabban Ön maga a vállalat. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetnie a tökéletes internetes jelenlétre. Tökéletesítse velünk weboldalát most!

Neos CMS

Könnyen használható szerkesztési rendszer

Fedezze fel a Neos-t
Typo 3 CMS

A klasszikus számos kiterjesztéssel, támogatással és interfésszel

Fedezze fel a Typo 3-t
Contao CMS

A Typo3 vékony, de erős alternatívája

Fedezze fel Contao
Drupal CMS

Ideális kiterjedt, többnyelvű weboldalakhoz

Fedezze fel a Drupalt
Django CMS

A svájci nyílt forráskódú CMS, sok modern funkcióval

Django felfedezése
Webflow

Vizuálisan erős, különösen alkalmas tervezők számára.

Fedezze fel a Webflow-t
WordPress Elementor

Az élő drag & drop szerkesztési rendszer sok tervezési szabadsággal

Fedezze fel az Elementor-t
Tartalmas

A Contentful segít a digitális csapatoknak a tartalom gyors és egyszerű összeállításában.

Fedezze fel a Contentful-t
Laravel

Könnyen érthető backend műszerfal - ideális kezdők számára

Fedezze fel a Laravel-t
Ruby on Rails

A Rails egy keretrendszer alkalmazások fejlesztésére.

A Ruby on Rails felfedezése
Sitecore

A Sitecore egy rugalmas és könnyen használható CMS, amely segít a vállalkozásoknak személyre szabott és releváns tartalmat nyújtani a célközönségüknek.

Fedezze fel a Sitecore-t
Joomla

A Joomla egy díjnyertes, nagy teljesítményű és rugalmas tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy vonzó és felhasználóbarát weboldalakat hozzanak létre és kezeljenek.

Fedezze fel a Joomlát
Adobe Experience Manager

Az Optimizely CMS egy felhasználóbarát tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a digitális tartalmak egyszerű létrehozását, kezelését és optimalizálását.

Az Adobe Experience Manager felfedezése
Optimizely CMS

Az Optimizely CMS egy felhasználóbarát tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a digitális tartalmak egyszerű létrehozását, kezelését és optimalizálását.

Fedezze fel az Optimizelyt
Elasticsearch

Az Elasticsearch egy skálázható, elosztott és nagy teljesítményű nyílt forráskódú kereső- és elemzőmotor, amely az Apache Lucene-re épül.

Az Elasticsearch felfedezése

Weboldalak alkalmazási területei

  • E-kereskedelem

Az olyan online üzletek, mint az Amazon, az eBay és az Alibaba weboldalakat használnak a termékek értékesítésére. Olyan platformot biztosítanak, ahol a felhasználók kereshetnek, összehasonlíthatnak és vásárolhatnak termékeket.

  • Információk és hírek

Az olyan hírportálok, mint a BBC, a CNN és a Der Spiegel weboldalakat használnak hírek és cikkek közzétételére. Emellett videókat, podcastokat és interaktív tartalmakat is kínálnak.

  • Egészségügy

A kórházak, klinikák és egészségügyi szervezetek weboldalakat használnak az orvosi szolgáltatásokkal, időpont-ütemezéssel, betegtájékoztatással és egészségügyi tanácsadással kapcsolatos információk nyújtására.

  • Oktatás

Az oktatási intézmények és az online tanulási platformok, mint például a Coursera, a Khan Academy és az Udemy, weboldalakon kínálnak tanfolyamokat és tananyagokat. Emellett teszteket és vizsgákat is biztosíthatnak, tanúsítványokat állíthatnak ki és nyomon követhetik a tanulás előrehaladását.

  • Közösségi hálózatok és szórakozás

Az olyan platformok, mint a Facebook, az Instagram, a YouTube és a Netflix arra használják a weboldalakat, hogy a felhasználók megoszthassák a tartalmakat, videókat streamelhessenek és interakcióba léphessenek másokkal.

  • Kormányzati és közszolgáltatások

A kormányok arra használják a weboldalakat, hogy a polgárok számára hozzáférést biztosítsanak az információkhoz, szolgáltatásokhoz és tranzakciókhoz. Ilyen például az adóbevallás, a személyazonossági okmányok igénylése és a közpolitikával kapcsolatos információk.