Please enter a search term:

 • Elasticsearch

  Sikeres digitális átalakulás a mprofi AG Elasticsearch megoldásaival: Gyorsabb, skálázhatóbb és intelligensebb.

  Minden részletet így:

Elasticsearch megoldások

A mai digitális világban a versenyképesség megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy a vállalkozások gyorsan és hatékonyan hozzáférjenek az információkhoz. Az Elasticsearch egy nagy teljesítményű és rugalmas keresési és elemzési platform, amely segít a B2B vállalatoknak abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az adataik értékéből. A mprofi AG-nál az Elasticsearch megoldások szakértői vagyunk, és a digitális átalakulás minden fázisában támogatjuk vállalatát. Ebben a cikkben bemutatjuk átfogó Elasticsearch szolgáltatásainkat és termékeinket, és megmutatjuk, hogyan vezetheti vállalatát a jövőbe a mprofi AG-val.


Az Elasticsearch egy skálázható, elosztott és nagy teljesítményű nyílt forráskódú kereső- és elemzőmotor, amely az Apache Lucene-re épül. Lehetővé teszi a szervezetek számára a nagy mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat gyors keresését, elemzését és vizualizálását. Az Elasticsearch számos előnyt kínál, többek között:

 • Gyors és pontos Keresés

Az Elasticsearch több milliárd dokumentumban képes valós időben keresni, ami gyors és pontos keresési eredményeket tesz lehetővé.

 • Skálázhatóság

Az Elasticsearch horizontálisan skálázható, így a szervezetek szükség szerint növelhetik vagy csökkenthetik infrastruktúrájukat.

 • Rugalmasság

Az Elasticsearch számos adatformátumot és felhasználási esetet támogat, például naplóelemzést, teljes szöveges keresést, mérőszámokat és üzleti elemzést.


A B2B vállalatok digitális átalakításában nagy tapasztalattal rendelkező digitális ügynökségként a mprofi AG tapasztalt Elasticsearch-szakértői csapattal rendelkezik. Ügyfeleinknek számos szolgáltatást és terméket kínálunk az Elasticsearch területén, hogy hatékonyabbá tegyük üzleti folyamataikat:

 • Tanácsadás

Elasticsearch-szakértőkből álló csapatunk az Ön mellett áll, hogy kidolgozza az Elasticsearch bevezetésének és használatának optimális stratégiáját az Ön vállalatánál. Segítünk kiválasztani a megfelelő technológiákat, architektúrákat és folyamatokat céljai eléréséhez.

 • Bevezetés

Gondoskodunk az Elasticsearch-megoldások műszaki bevezetéséről az Ön meglévő IT-infrastruktúrájába, és biztosítjuk, hogy rendszerei zökkenőmentesen működjenek együtt.

 • Képzés

mprofi Az AG személyre szabott képzést biztosít az Ön csapata számára, hogy biztosítsa az Elasticsearch hatékony használatához szükséges ismereteket és készségeket.

 • Támogatás

Elasticsearch szakértőink a bevezetés után is rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a kérdésekre, elhárítsák a problémákat, és segítsék vállalkozását az Elasticsearch megoldások folyamatos fejlesztésében.


Elasticsearch megoldásaink a B2B vállalatoknál a felhasználási esetek széles skálájára alkalmasak. Íme néhány példa arra, hogy ügyfeleink hogyan használják sikeresen az Elasticsearch-et:

 • Teljes szöveges keresés

Az Elasticsearch lehetővé teszi a B2B vállalatok számára, hogy gyorsan és pontosan keressenek kiterjedt katalógusokban és adatbázisokban. Ez felgyorsítja a releváns információk keresését, és javítja a felhasználói élményt az ügyfelek és az alkalmazottak számára.

 • Napló- és eseményelemzés

Az Elasticsearch segítségével a vállalatok nagy mennyiségű naplóadatot és eseményt elemezhetnek valós időben, és értékes betekintést nyerhetnek a rendszer teljesítményébe, a biztonságba és a felhasználói viselkedésbe.

 • Üzleti Intelligence és Analytics

Az Elasticsearch ideális az üzleti adatok elemzésére és vizualizálására. A vállalatok azonosíthatják a mintákat és trendeket, javíthatják a döntéshozatalt és új üzleti lehetőségeket tárhatnak fel.

 • A weboldal figyelemmel kísérése és Teljesítmény

Elasticsearch megoldásaink lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék rendszereiket és alkalmazásaikat a teljesítmény és a rendelkezésre állás biztosítása, valamint az esetleges problémák korai felismerése érdekében.


Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb Elasticsearch-megoldásokat nyújthassuk, a mprofi AG-nál számos technológiai partnerrel dolgozunk együtt. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Elastic

Az Elastic, az Elasticsearch, a Kibana, a Beats és a Logstash mögött álló Elastic hivatalos partnereként folyamatosan a legújabb Elasticsearch-technológiák élvonalában vagyunk, és exkluzív előnyöket és támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

 • Felhőszolgáltatók

Szorosan együttműködünk olyan vezető felhőszolgáltatókkal, mint az Amazon Web Services (AWS), a Microsoft Azure és a Google Cloud Platform, hogy rugalmas és skálázható Elasticsearch-megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek a felhőben.

 • Integráció

Szakértőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az Elasticsearch és az adatforrások, alkalmazások és rendszerek széles skálájának integrálásában a zökkenőmentes adatfeldolgozás és elemzés biztosítása érdekében.


A mprofi AG-nál büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek az Elasticsearch szolgáltatások és termékek átfogó választékát kínáljuk. Íme néhány ok, amiért a B2B vállalatok a mprofi AG-ban bíznak, mint Elasticsearch-partnerükben:

 • Tapasztalja meg a és Szakértelem

Elasticsearch szakértőink sokéves tapasztalattal és alapos ismeretekkel rendelkeznek az iparágak és felhasználási esetek széles skáláján.

 • Egyedi Megoldások

Egyedi Elasticsearch-megoldásokat fejlesztünk, amelyek pontosan az Ön vállalatának igényeihez és követelményeihez igazodnak.

 • Átfogó Támogatás

Elasticsearch-projektjének minden szakaszában az Ön rendelkezésére áll dedikált csapatunk - a tervezéstől a megvalósításon át a folyamatos támogatásig és optimalizálásig.

 • Innovate

Digitális átalakítási szakértelmünk részeként mindig arra törekszünk, hogy a legújabb technológiákat és módszertanokat használjuk, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsuk ügyfeleink számára.