Please enter a search term:

  • Webshop

    Fokozza online sikerét személyre szabott webshop és e-kereskedelmi megoldásokkal - amelyeket úgy terveztünk, hogy segítsék vállalkozását a digitális világban.

    Fedezze fel most

Ezekkel a megoldásokkal megvalósítjuk webshopját

A B2B szektor szakértőiként segítünk a vállalatoknak megerősíteni online jelenlétüket, és a következő szintre emelni azt. Webáruházunk és e-kereskedelmi platformjainkat úgy terveztük, hogy segítsünk Önnek belépni a digitális világba, és biztosítsuk sikerét. Itt talál egy első áttekintést webshop platformjainkról és szoftvermegoldásainkról. Tapasztalt rendszerintegrátorként ezeket a személyre szabott megoldásokat valósítjuk meg ügyfeleink számára, hogy zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítsunk. Fedezze fel változatos kínálatunkat, és tudja meg, hogyan tudjuk optimalizálni üzleti folyamatait.

Magento

Magento E-Commerce megoldások

Fedezze fel a Magento-t
Shopware

Webshop e-kereskedelmi megoldások

Fedezze fel a Shopware-t
Shopify

Webshop platform

Fedezze fel a Shopify-t
Pimcore

PIM és e-kereskedelmi megoldások

Fedezze fel a Pimcore-t
Vue Storefront

E-kereskedelmi megoldások

Fedezze fel a Vue Storefrontot
Spryker

Vállalati e-kereskedelmi megoldások

Fedezze fel a Sprykert
Sylius

Nyílt forráskódú vállalati e-kereskedelmi megoldások

Fedezze fel a Sylius-t

A webáruházak alkalmazási területei

  • Kiskereskedelem

Valószínűleg ez a webáruházak legismertebb alkalmazási területe. A ruházati cikkektől és ékszerektől kezdve az elektronikai cikkeken, élelmiszereken és háztartási cikkeken át mindenféle kiskereskedő használja a webáruházakat, hogy szélesebb közönség számára elérhetővé tegye áruját és növelje eladásait.

  • B2B (Business-to-Business)

A vállalatok arra is használják a webáruházakat, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül más vállalatoknak értékesítsék. Ilyenek például az ipari berendezéseket, irodaszereket vagy nagykereskedelmi árukat értékesítő vállalatok.

  • Digitális termékek és szolgáltatások

A szoftvereket, e-könyveket, online tanfolyamokat, zenét, filmeket vagy más digitális termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalatok webáruházakat használnak ezek értékesítésére, és lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy közvetlenül letöltsék vagy elérjék azokat.

  • Művészet és kézművesség

A művészek és kézművesek webáruházakban értékesítik egyedi alkotásaikat. Ezek lehetnek kézzel készített ékszerek, műalkotások, személyre szabott ajándékok, kézzel készített ruhák és még sok más. Az olyan weboldalak, mint az Etsy, jól ismert példái ennek a felhasználásnak.

Webshop szolgáltatásunk

Tudjon meg többet arról, hogyan tudjuk kikövezni az utat az online kereskedelemben, és hogyan lendíthetjük előre e-kereskedelmi vállalkozását!

A szolgálathoz