Please enter a search term:

 • Shopify

  B2B e-kereskedelem újradefiniálva: Shopify a sikeres online üzletért és a fenntartható növekedésért.

  Erre!

Shopify B2B vállalatoknak - az Ön partnere a digitális átalakulásban

A B2B vállalatok számára a digitális átalakulás nélkülözhetetlenné vált ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak és megfeleljenek a modern piac követelményeinek. Digitális ügynökségünk támogatja vállalatát a Shopify, egy nagy teljesítményű e-kereskedelmi megoldás bevezetésében. Szakértőink végigkísérik Önt a sikeres digitális jelenléthez vezető úton, és zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítanak ügyfelei számára.


A Shopify az egyik vezető e-kereskedelmi platform a piacon, amelyet felhasználóbarátsága, rugalmassága és skálázhatósága jellemez. A B2B vállalatok számára a Shopify számos előnyt kínál:

 • Könnyű használat

A Shopify intuitív felhasználói felületéről ismert, így minden méretű vállalkozás számára megkönnyíti az e-kereskedelemmel való kezdést. A tartalomkezelő rendszer megkönnyíti a termékek, megrendelések és ügyfelek kezelését.

 • Testreszabhatóság

A számos téma és bővítmény segítségével testreszabhatja és bővítheti Shopify üzletét. A Shopify API-nak köszönhetően egyedi igényekre szabott megoldások kifejlesztésére is lehetőség van.

 • Biztonság és megbízhatóság

A Shopify biztonságos és megbízható infrastruktúrát kínál webáruháza számára. A beépített SSL-nek és a rendszeres biztonsági frissítéseknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy vásárlói adatai védve vannak.

 • B2B funkciók integrálása

A Shopify lehetővé teszi az olyan speciális B2B funkciók integrálását, mint a testreszabott árképzés, mennyiségi kedvezmények, számlás vásárlás és a kereskedői hozzáférés ellenőrzése.


Tapasztalt digitális ügynökségként átfogó szolgáltatásokat kínálunk a Shopify bevezetéséhez az Ön vállalatánál:

 • Tanácsadás és stratégia

Szakértőink elemzik az Ön üzleti céljait, és Önnel együtt kidolgoznak egy személyre szabott e-kereskedelmi stratégiát az Ön B2B cége számára.

 • Webtervezés és -fejlesztés

Megtervezzük és kifejlesztjük a vonzó és felhasználóbarát Shopify webáruházat, amely a lehető legjobban mutatja be márkáját és termékeit. Figyelmet fordítunk a reszponzív tervezésre, hogy ügyfeleinek minden eszközön első osztályú vásárlási élményt nyújtsunk.

 • Integráció és migráció

Támogatjuk Önt a meglévő rendszerek, például ERP, CRM vagy árukezelő rendszerek integrálásában és az adatok migrálásában más e-kereskedelmi platformokról.

 • Alkalmazásfejlesztés

Fejlesztőink egyedi Shopify alkalmazásokat készítenek az Ön B2B vállalkozásának speciális igényeihez, mint például egyedi ügyfélportálok, B2B értékesítési folyamatok vagy automatizált rendelésfeldolgozás.

 • Marketing és SEO

Marketingszakértőink hatékony online marketingstratégiákat dolgoznak ki, hogy növeljék láthatóságát a keresőmotorokban, és minősített leadeket generáljanak B2B vállalkozásának. SEO-optimalizálást, tartalommarketinget, közösségi média marketinget és e-mail marketinget kínálunk az Ön értékesítésének növelése érdekében.

 • Képzés és támogatás

Átfogó képzést biztosítunk csapata számára, hogy biztosítsuk a Shopify optimális használatát vállalkozásában. Ezen kívül technikai támogatással és az Ön e-kereskedelmi megoldásának folyamatos optimalizálásával állunk rendelkezésére.


Digitális ügynökségünk már számos B2B vállalatot támogatott a Shopify sikeres bevezetésében. Íme néhány példa az ügyfeleink számára megvalósított sikeres projektekből:

 • Esettanulmány A

Egy ipari berendezéseket gyártó cég a Shopify bevezetésével jelentősen növelni tudta online értékesítését. Segítségünkkel egy testreszabott B2B shopot fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy egyszerűen és hatékonyan rendelhessenek testreszabott termékeket és tartozékokat.

 • B esettanulmány

Egy irodaszerek nagykereskedője optimalizálta üzleti folyamatait azáltal, hogy a Shopify-t integrálta meglévő készletgazdálkodási rendszerébe. A zökkenőmentes kapcsolat lehetővé teszi az automatizált rendelésfeldolgozást és a jobb ügyfélkiszolgálást.

 • C esettanulmány

Egy műszaki alkatrészek beszállítója célzott online marketing- és SEO-intézkedésekkel tudta kiterjeszteni hatókörét a nemzetközi piacon. A testreszabott Shopify üzlet és a marketingstratégiáink a konverziós arányok és a vásárlói elégedettség jelentős növekedéséhez vezettek.

Digitális ügynökségünk az Ön kompetens partnere B2B cége sikeres digitális átalakításában. A tanácsadás, a webdesign, a fejlesztés, az integráció, a marketing és a támogatás területén szerzett átfogó szakértelmünkkel elkísérjük Önt a sikeres online üzlet felé vezető úton.