Please enter a search term:

 • Webshop értékelés

  Kikövezzük Önnek az utat az online kereskedelembe, stratégiai e-kereskedelmi belépési megoldásokat és professzionális, teljes körű szolgáltatási koncepciót dolgozunk ki és valósítunk meg online tevékenységeinek újraszervezéséhez.

  Hagyja, hogy előremozdítsuk e-kereskedelmi vállalkozását!

Kikövezzük az utat az online kereskedéshez az Ön számára

A többcsatornás kereskedelem területén megnyitjuk az Ön számára a "mobil" növekedési piac értékesítési lehetőségeit.

 • Webshop létrehozása
 • Konverzió optimalizálás
 • Többcsatornás kereskedelem
 • UX-optimalizálás
 • Fizetési megoldások
 • Kapcsolódás ERP és CRM rendszerekhez
 • Közösségi kereskedelem

A vállalkozások számára e-kereskedelmi megoldások fejlesztésére szakosodtunk, és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk online jelenlétének optimalizálása érdekében.

Szolgáltatásaink kifejezetten a B2B vállalatoknak szólnak, amelyeknek segítségre van szükségük a megfelelő e-kereskedelmi megoldások és platformok kiválasztásában. Megértjük a vállalkozások online kereskedelemmel kapcsolatos kihívásait, és személyre szabott megoldásokat kínálunk ezek leküzdésére.

Három kulcsfontosságú szolgáltatásra összpontosítunk:

 • Webshop-értékelés

Webshopjának értékelése fontos lépés az online jelenlét optimalizálásához. Elemezzük meglévő e-kereskedelmi platformját, és azonosítjuk a gyenge pontokat és a fejlesztési lehetőségeket. Olyan szempontokat veszünk figyelembe, mint a felhasználóbarátság, a funkcionalitás, a design és a keresőmotor-optimalizálás. Elemzésünk alapján személyre szabott koncepciót készítünk Önnek online jelenlétének javítására.

 • E-kereskedelmi webáruház támogatása

E-kereskedelmi webáruházának támogatása az online vállalkozásának sikeréhez szükséges másik fontos építőelem. Átfogó támogatást nyújtunk, hogy webáruháza mindig naprakész legyen és zökkenőmentesen működjön. Ennek során támogatjuk Önt a tartalom frissítésében, a fizetési és szállítási folyamatok kezelésében és a biztonsági intézkedések bevezetésében.

 • Webshop-szoftver és platform kiválasztása

A megfelelő webshop-szoftver és platform kiválasztása döntő tényező az Ön e-kereskedelmi vállalkozásának sikere szempontjából. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldást. Ennek során olyan szempontokat veszünk figyelembe, mint a skálázhatóság, a rugalmasság, a fizetési és szállítási folyamatok integrálása, valamint az árumozgatási rendszerek csatlakoztatása.

E szolgáltatások célja, hogy új szintre emeljük online vállalkozását, és segítsük sikeres működését a digitális világban.

Megközelítésünk tudományos és célzott. Ügyfeleinkkel való szoros együttműködésre összpontosítunk, és szorosan együttműködünk Önnel céljai meghatározásában és elérésében. Ennek során az e-kereskedelem területén szerzett széles körű szaktudásunkra támaszkodunk, és biztosítjuk, hogy Ön a legújabb trendek és technológiák előnyeit élvezhesse.