Please enter a search term:

  • Felhő

    Internet-alapú szolgáltatások, amelyek tárolási, számítási teljesítményt és szoftvermegoldásokat nyújtanak. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját hardver vagy infrastruktúra nélkül férjenek hozzá az erőforrásokhoz.

Felhőalapú termékeink

Rancher

A Rancher felhőmegoldásai lehetővé teszik, hogy vállalkozása gyorsan reagáljon a változásokra, és hatékonyan igazítsa az erőforrásokat a változó követelményekhez.

Fedezze fel a Rancher-t
Web hosting

A DevOps segítségével lerövidítheti a fejlesztési ciklusokat, lehetővé teszi a folyamatos integrációt és szállítást, így a termékek és szolgáltatások gyorsabban jutnak el a piacra.

Fedezze fel most
Docker

A Docker lehetővé teszi a rendszer erőforrásainak hatékonyabb felhasználását, így az alkalmazások gyorsabban telepíthetők és skálázhatók, miközben csökkennek a működési költségek.

Fedezze fel a Dockert
DevOps

Webtárhely-megoldásaink modern és nagy teljesítményű infrastruktúrán alapulnak, amelyet úgy terveztünk, hogy megfeleljen a B2B cégek minden méretének igényeinek.

Fedezze fel a DevOps-ot
Biztonsági mentés

Védje meg értékes üzleti adatait az emberi hiba, rendszerhiba vagy kibertámadás miatti veszteségektől személyre szabott biztonsági mentési megoldásainkkal.

Fedezze fel most
DNS

DNS-megoldásaink gyors és megbízható hozzáférést biztosítanak webes szolgáltatásaihoz és alkalmazásaihoz a felhasználói élmény és az üzletmenet folytonosságának optimalizálása érdekében.

Fedezze fel a DNS-t
Domain

A megfelelő domainnév kiválasztása döntő fontosságú az internetes vállalkozás sikere szempontjából.

Fedezze fel most
SSL tanúsítvány

Az SSL-tanúsítványok biztonságos kapcsolatot biztosítanak és védik az ügyféladatokat. Ez elősegíti a márkájába vetett bizalmat és hitelességet, és növeli az ügyfelek hűségét.

Fedezze fel most
Amazon AWS

Az Amazon AWS segítségével gyorsan hozzáigazíthatja informatikai erőforrásait a növekvő követelményekhez anélkül, hogy drága hardverbe kellene beruháznia. Ezáltal vállalkozása mozgékony és versenyképes marad.

Fedezze fel most
Kubernetes

A Kubernetes automatizálja és optimalizálja az infrastruktúrákat, lehetővé teszi az alkalmazások gyorsabb telepítését, és versenyelőnyhöz juttatja a vállalatokat.

Fedezze fel a Kubernetes-t
Google Cloud

Az informatikai erőforrások összehangolása az üzleti igényekkel a költségek megtakarítása és a teljesítmény növelése érdekében.

Fedezze fel most
Traefik

A Traefik segítségével dinamikusan alkalmazkodhat infrastruktúrája a változó munkaterheléshez, növelheti hatékonyságát és biztosíthatja alkalmazásai optimális teljesítményét.

Fedezze fel a Traefikot
Microsoft Azure

A Microsoft Azure alkalmazkodik az Ön üzleti növekedéséhez, lehetővé teszi az új erőforrások gyors rendelkezésre bocsátását, és elősegíti a különböző alkalmazások és szolgáltatások integrációját.

Fedezze fel most
VMWare

A VMWare segítségével dinamikusan alkalmazkodhat IT-infrastruktúrájához, hogy gyorsan reagálhasson a változó üzleti igényekre. Könnyedén méretezheti az erőforrásokat szükség szerint.

Fedezze fel a VMWare-t
Cloudflare

A Cloudflare megvédi webes alkalmazásait az olyan biztonsági fenyegetésektől, mint a DDoS-támadások, és megbízható webalkalmazás-tűzfalat biztosít az átfogó védelem érdekében.

Fedezze fel a Cloudflare-t
Dell

A Dell felhőalapú megoldásai megkönnyítik a növekvő üzleti igényekhez való alkalmazkodást, és rugalmasságot biztosítanak az erőforrások és a munkaterhelések kezelésében.

Fedezze fel a Dell-t
Synology

A Dell felhőalapú megoldásai megkönnyítik a növekvő üzleti igényekhez való alkalmazkodást, és rugalmasságot biztosítanak az erőforrások és a munkaterhelések kezelésében.

Fedezze fel a Synology-t
Gitea

Go nyelven fejlesztett ingyenes szoftvermegoldás (Git szolgáltatás), amely hosztolt szoftverfejlesztési platformot biztosít.

Fedezze fel Gitea

A felhőalapú megoldások alkalmazási területei

  • Adattárolás és biztonsági mentés

Adattárolásra gyakran használnak felhőalapú megoldásokat. Ezek skálázható módot kínálnak az online adattárolásra, amely bárhonnan elérhető. Hasznosak az adatmentéshez és a katasztrófa utáni helyreállításhoz is, mivel lehetővé teszik a rendszeres biztonsági mentések elkészítését és az adatok külső helyszínen történő tárolását.

  • Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS)

A felhőalapú megoldások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy szolgáltatásként béreljenek IT-infrastruktúrát, például szervereket, hálózatot és tárolót. Ez a rugalmasság megspórolja a saját hardver megvásárlásával és karbantartásával járó erőfeszítéseket és költségeket.

  • Szoftver mint szolgáltatás (SaaS)

A felhőalapú számítástechnikai platformok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy az interneten keresztül férjenek hozzá a szoftveralkalmazásokhoz. Ahelyett, hogy a szoftvereket egyéni számítógépekre telepítenék, a vállalatok a SaaS-modellek segítségével hozzáférhetnek a felhőszervereken tárolt alkalmazásokhoz. Ilyen például a Google Workspace, a Microsoft 365, a Salesforce stb.

  • Nagy adatelemzés

A felhőtechnológiák lehetővé teszik nagy mennyiségű adat feldolgozását és elemzését. A felhőben futó Big Data platformok nagy mennyiségű adatot gyűjthetnek, tárolhatnak és elemezhetnek, hogy értékes betekintést nyerjenek. Az ilyen elemzések számos területen - például a marketing, a termékfejlesztés, a kutatás-fejlesztés és sok más területen - felhasználhatók