Please enter a search term:

 • Biztonsági mentés

  Biztosítsa a jövőjét - a mprofi AG biztonsági mentési és adatvédelmi megoldásai B2B vállalatok számára.

  Minden részlet itt:

Biztonsági mentési megoldások és adatbiztonság szakértői

Az egyre inkább digitalizált világban az adatbiztonság minden vállalat számára létfontosságú. A mprofi AG neves tanácsadó és szolgáltató vállalat, amely a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására szakosodott. Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljuk a biztonsági mentés és adatvédelem területén. Ezzel a céloldallal szeretnénk Önnek egy első áttekintést nyújtani kompetenciáinkról és szolgáltatásainkról a "backup" és az adatvédelem területén.

Miért fontos a biztonsági mentés az Ön cége számára?

Az adatok minden modern vállalkozás középpontjában állnak. A döntéshozatal, a kommunikáció és az üzleti folyamatok alapja. Az adatok elvesztése pusztító hatással lehet egy vállalatra, például a termelékenység csökkenésével, az ügyfelek és partnerek bizalmának elvesztésével és jogi következményekkel. A hatékony biztonsági mentési rendszer elengedhetetlen ahhoz, hogy megvédje értékes adatait a véletlen törléstől, a rendszerhibáktól, az emberi hibáktól és a kibertámadásoktól.


A mprofi AG a B2B vállalatok speciális igényeire szabott biztonsági mentési megoldások és szolgáltatások széles skáláját kínálja. Megoldásaink közé tartoznak:

 • Helyi biztonsági mentések: Segítünk Önnek a saját szerverein vagy külső adathordozókon tárolt helyi biztonsági mentések beállításában és kezelésében. A helyi biztonsági mentések alapvető védelmi intézkedést jelentenek, és adatvesztés esetén gyors hozzáférést biztosítanak a mentett adatokhoz.
 • Felhőalapúbiztonsági mentések: Felhőalapú biztonsági mentési megoldásaink biztonságos és skálázható külső tárhelyet biztosítanak adatai számára. Vezető felhőszolgáltatókkal dolgozunk együtt, hogy a lehető legjobb biztonságot és rendelkezésre állást biztosítsuk Önnek. A felhőalapú biztonsági mentésekkel bárhonnan, bármikor hozzáférhet a biztonsági mentést tartalmazó adataihoz, és élvezheti az egyszerűsített kezelés és az automatizált biztonsági mentési folyamatok előnyeit.
 • Hibridbiztonsági mentések: Azoknak a vállalatoknak, amelyek egyszerre szeretnének helyi és felhőalapú biztonsági mentési megoldásokat használni, hibrid biztonsági mentési rendszereket kínálunk. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy optimálisan kihasználja mindkét megoldás előnyeit, és nagyfokú rugalmasságot és biztonságot biztosítson.
 • Katasztrófa-helyreállítás: Jelentős adatvesztés vagy rendszerhiba esetén elengedhetetlen az átfogó katasztrófa-helyreállítási terv. Támogatjuk Önt a katasztrófa utáni helyreállítási stratégiák kidolgozásában és végrehajtásában, amelyek az Ön egyéni követelményeihez és üzleti célkitűzéseihez igazodnak.
 • Tanácsadás és tervezés: Szakértőink tanácsot adnak Önnek az Ön vállalkozása számára optimális biztonsági mentési megoldás kiválasztásában, és személyre szabott biztonsági mentési tervet készítenek, amely figyelembe veszi az Ön egyedi követelményeit és célkitűzéseit.
 • Biztonsági mentés kezeléseés felügyelete: Átfogó biztonsági mentéskezelési és felügyeleti szolgáltatásokat kínálunk, hogy biztonsági mentései mindig naprakészek és működőképesek legyenek. Szakértőink folyamatosan figyelemmel kísérik a biztonsági mentési rendszerek teljesítményét és biztonságát, és rendszeres teszteket végeznek, hogy biztosítsák a mentett adatok sértetlenségét és rendelkezésre állását.

 • Tapasztalat: A mprofi AG sokéves tapasztalattal rendelkezik a biztonsági mentés és adatvédelem területén. Számos B2B vállalatot támogattunk már sikeresen a biztonsági mentési megoldások bevezetésében és optimalizálásában.
 • Szakértelem: Tapasztalt IT-szakértőkből és tanácsadókból álló csapatunk alapos ismeretekkel rendelkezik a biztonsági mentés, az adatvédelem és a katasztrófa utáni helyreállítás területén. Szorosan együttműködnek Önnel, hogy megtalálják és megvalósítsák az Ön vállalkozása számára legjobb megoldást.
 • Testreszabott megoldások: Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vállalkozásnak más-más követelményei és céljai vannak. Ezért kínálunk személyre szabott biztonsági mentési megoldásokat, amelyek az Ön egyedi igényeihez igazodnak.
 • Ügyfélközpontúság: A mprofi AG-nál az ügyfél áll minden tevékenységünk középpontjában. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek, és szorosan együttműködjünk Önnel annak érdekében, hogy a biztonsági mentési megoldását sikeresen megvalósítsuk és kezeljük.

A mprofi AG az Ön megbízható partnere értékes vállalati adatainak biztonsági mentéséhez. Átfogó biztonsági mentési megoldásaink és szolgáltatásaink biztosítják Önnek azt a biztonságot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy sikeresen és biztonságosan vezesse vállalatát a digitális jövőbe.