Please enter a search term:

  • Szolgáltatások

    mprofi több mint marketingügynökség vagy vezetési tanácsadó cég. Digitális építészként és egyúttal az Ön digitális építési projektjének fővállalkozójaként tekintünk magunkra.

    Szolgáltatások áttekintése

Szolgáltatások - Az Ön sikerének szolgálatában!

mprofi több mint egy marketingügynökség vagy vezetési tanácsadó cég. Digitális építészként és egyúttal az Ön digitális építési projektjének fővállalkozójaként tekintünk magunkra. 25 éves tapasztalatunkból tudjuk, hogy a digitális folyamatokra való átállás személyes tanácsadást, valamint műszaki és gazdasági szaktudást és a B2B szektor nagyon jó ismeretét igényli. Ha velünk dolgozik, nemcsak a szakértelmünkből, hanem a szolgáltatásainkból is profitálhat.

Webshop értékelés

Kikövezzük Önnek az utat az online kereskedelembe, stratégiai e-kereskedelmi belépési megoldásokat és professzionális, teljes körű szolgáltatási koncepciót dolgozunk ki és valósítunk meg online tevékenységeinek újraszabályozásához.

E-kereskedelmi rendszerek értékelése
Vezetői ellenőrzés

Legyen szó közösségi médiáról, menedzsmentről vagy marketing auditról: megfigyeljük a trendeket, ok-okozati elemzéseket és projektértékeléseket készítünk, és folyamatosan fejlesztjük azokat.

A digitális fitnesz teszthez
Folyamatok

Használja ki a klasszikus üzleti folyamatok átalakításában szerzett sokéves tapasztalatainkat, hogy a vállalatokat konvergens webalapú üzleti folyamatokkal kommunikálhassuk, valamint a változáskezelési folyamatok támogatásában szerzett tapasztalatainkat.

Digitalizálja a folyamatokat
Rendszerintegráció

A különböző rendszereket össze kell kapcsolni a vállalkozás átalakítása során, például a CMS és/vagy a marketingautomatizálás a weboldallal.

Rendszerintegráció többet megtudni
Hírnév

Cége hírneve a digitális világban a legfontosabb fizetőeszköz. Optimalizáljuk és felügyeljük hírnevét az interneten, a közösségi médiában és a deepwebben, és támogatjuk Önt a megelőzés és a viselkedés kérdéseiben, valamint az irányelvek kialakításában.

Fedezze fel most
Tanácsadás

Tudja, hogy digitálisan át kell alakítania vállalatát. Hogy pontosan hogyan, és hol érdemes kezdeni, azt a pontos leltár és a vállalat egyedi problémaelemzése után megmondjuk Önnek.

Fedezze fel most
Coaching

Célorientált munkatársi képzés: Néhány órán belül célzott moderálással, az érintett vállalati részlegek résztvevőivel közös megértést teremthet az adott témáról.

Fedezze fel most
Analitika | Big Data

Big Data szakembereink elemzik és előkészítik a strukturálatlan vállalati adatokat, és támogatják Önt a kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI) beállításában, integrálásában és bevezetésében.

Fedezze fel most
Reklám

A célzott hirdetések az interneten nem csak a nagyvállalatoknak szólnak - a kis- és középvállalkozások és különösen az online boltok is profitálnak a valóban mérhető hirdetési stratégiából.

Fedezze fel most
SEO

A megfelelő eszközökkel javítjuk a rangsorolását, és dinamikusan reagálunk a változó paraméterekre. Mert a keresőoptimalizálást olyan folyamatként értelmezzük, amelyet az Ön egyedi igényeit szem előtt tartva kell kialakítani.

Fedezze fel most
Kommunikáció

Minden kommunikáció, analóg és digitális, legyen szó marketingről, közösségi médiáról vagy vásárlásról az online boltban. Tegye interaktívvá, fenntarthatóvá és párbeszédorientálttá online kommunikációját. ügyfelei meg fogják köszönni.

Fedezze fel most
CRM

Az ésszerű ügyfélkezelés minden vállalat számára alapvető fontosságú. Támogatjuk Önt a webalapú ügyfélkapcsolat-kezelési és ERP-megoldások tervezésében és bevezetésében.

Fedezze fel most
Szoftverfejlesztés

Mi megtaláljuk az Ön számára legjobb szoftvermegoldást - gyártófüggetlen tanácsadóként ezek lehetnek nyílt forráskódú megoldások is, rejtett többletköltségek nélkül.

Fedezze fel most
Időpontok és események

Szeretne személyesen találkozni velünk? Akkor miért nem látogat el valamelyik svájci helyszínünkön tartott workshopjaink vagy kerekasztal-beszélgetéseink egyikére. Az időpontokat itt találja.

Fedezze fel most
Ideiglenes menedzsment

Az ideiglenes irányítás a vezetői feladatok ideiglenes átmenetileg történő átvétele. Tapasztalt szakértőként támogatjuk ügyfeleinket a digitális átalakulásban.

Fedezze fel most
Adatvédelem

Az adatvédelmi irányelvek végrehajtása és az adatvédelmi szabályoknak való megfelelés ma már kulcsfontosságú.

Fedezze fel most
Google Analytics adatvédelmi kompatibilitás

Adatvédelmi szempontból megfelelő Google Analytics megoldások B2B vállalatok számára: Szakértelem és személyre szabott szolgáltatások.

Fedezze fel most

IT-rendszerek bevezetése és üzleti folyamatok automatizálása során IT-szakértőink támogatják a vállalatokat. Átfogó tanácsadási szolgáltatásokat kínálunk. Így biztosítjuk, hogy a vállalat informatikai rendszerei megfeleljenek az üzleti követelményeknek. Ezenkívül képezzük és felkészítjük a munkatársakat, hogy az új rendszereket és folyamatokat hatékonyan tudják használni. Továbbá átfogó támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a weboldalak és webáruházak optimalizálásában. Tudjuk, hogy egy vonzó és felhasználóbarát weboldal mennyire fontos egy vállalat sikere szempontjából. Ezért dolgozunk keményen ügyfeleink weboldalainak és online boltjainak optimalizálásán. Tapasztalt webfejlesztőink és tervezőink kéz a kézben dolgoznak a vonzó, felhasználóbarát és SEO-optimalizált weboldalak és webáruházak létrehozásán. Ezeket a vállalat és ügyfelei igényeihez igazítjuk. A kiváló ügyfélkiszolgálás elengedhetetlen része vállalkozásunknak. Keményen dolgozunk azért, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Átfogó támogatást és tanácsadást nyújtunk. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek egyedi megoldásokat kínáljunk, amelyek megfelelnek egyedi igényeiknek, és segítenek optimalizálni és fejleszteni vállalkozásukat.