Please enter a search term:

  • Digitális szakértők

    Magasan képzett digitális szakértőkből álló csapatunk segít Önnek projektjei megvalósításában.

    A csapat áttekintéséhez

A mprofi szakértői

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az interaktív IT-projektek irányításában és tanácsadásában, és az elmúlt években a webalapú, közepes méretű vállalatok digitális felállítására és digitális átalakítására szakosodtunk. A svájci Zugban található központunkból web- és IT-szakértői hálózatunk több mint 14 éve húzódik Európa-szerte. Ismerjen meg minket!

Andre Beherzig

A mprofi AG igazgatótanácsa és ügyvezető igazgatója

Ismerd meg Andrét
Conny Rochlitz

CFO és projektmenedzsment Backend / ERP / Pénzügyek

Ismerd meg Conny-t
Stefan

Senior fejlesztés

Simone

Tartalom, szerkesztés: weboldal szövegek, amelyek segítenek eladni!

Michel

Senior szerver szakértő

Gordon

Backend fejlesztés

Gerhard

Frontend fejlesztés

Nadine

Projektmenedzsment Digitális marketing

Frank

AI szakértő, projektmenedzsment, agilis szoftverfejlesztés

Monty

CSS, PHP, Backend, vezető fejlesztő

Petr

Docker, Kubernetes, felhő, szerver és API fejlesztés, vezető szakértő

Alexander

API szakértő, vezető fejlesztő

Markus

Senior fejlesztés

Jürgen

Vezetői támogatás

Sebastian

PHP, frontend és backend fejlesztés

Anne-Lise

Hátsó iroda

Norman

Projektellenőrzés és irányítási támogatás

Monika

mprofi az Ön megbízható partnere!

Ha informatikai projektjeinek megvalósításáról van szó, mi egy olyan vállalat vagyunk, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik az informatikai és digitális iparágban, és magasan képzett, vezetői szintű szakértőkből álló csapattal áll az Ön rendelkezésére. Csapatunk különböző területek szakértőiből áll, mint például szoftverfejlesztés, weboldaltervezés, felhőalapú számítástechnika, adatkezelés és még sok más.

Büszkék vagyunk arra, hogy magasan képzett informatikai szakemberekből álló csapatunk van, akik mindig naprakészek a legújabb technológiával, hogy a lehető legjobb teljesítményt és minőséget nyújthassák Önnek. Szakértőink szorosan együttműködnek Önnel. Így találjuk meg az optimális megoldást az Ön cége számára. Annak érdekében, hogy Ön mindig naprakész legyen, és a lehető legjobb teljesítményt kapja, a legújabb technológiákra és innovációs megoldásokra támaszkodunk.

Szolgáltatások és megoldások széles skáláját kínáljuk Önnek. Segítünk Önnek optimalizálni informatikai infrastruktúráját és javítani üzleti folyamatait. Támogatjuk Önt a szoftverfejlesztésben, az informatikai biztonság javításában, az adatok hatékony kezelésében és még sok másban.

Megbízható digitalizációs partnert keres, aki támogatja Önt a platformgazdaság irányába mutató átalakítási projektjei megvalósításában? Akkor a mprofi a megfelelő cím az Ön számára. Szorosan együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást kapja az Ön igényeihez. Célunk, hogy gyors, hatékony és magas színvonalú megoldást nyújtsunk Önnek, amely pontosan az Ön igényeihez igazodik. Megértjük, hogy az informatika mennyire fontos az Ön vállalkozása számára, ezért célunk, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk Önnek.