Please enter a search term:

Conny Rochlitz

Pozíció
CFO
A mprofi címen, mivel
2011
Conny Rochlitz

Conny a magasan képzett és tapasztalt pénzügyi vezetőnk (CFO), aki döntő szerepet játszik vállalatunk stratégiai irányításában. Elsődleges feladata az összes pénzügyi tevékenység felügyelete és irányítása, beleértve a pénzügyi tervezést, a kockázatkezelést és a számvitelt.

Pénzügyi igazgatóként Conny vezeti a fenntartható növekedésre és nyereségességre összpontosítópénzügyi stratégiák kidolgozását és végrehajtását. Szorosan együttműködik az összes vezetővel, hogy biztosítsa a vállalkozás pénzügyi stabilitását, miközben innovatív megoldásokat dolgoz ki a pénzügyi teljesítmény javítására.

Conny felel a pénzforgalom kezeléséért és annak biztosításáért, hogy a vállalat elegendő likviditással rendelkezzen rövid és hosszú távú céljai eléréséhez. Elemzi a pénzügyi adatokat és jelentéseket, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a befektetésekről, a költségvetés-tervezésről és a költségmegtakarításokról.

Kockázatkezelési szakértőként Conny azonosítja a potenciális pénzügyi kockázatokat, és folyamatokat dolgoz ki e kockázatok mérséklésére, valamint a vállalat védelmére a negatív hatásoktól. Felelős továbbá a pénzügyi terület jogi és szabályozási követelményeinek való megfelelésért, és biztosítja, hogy vállalatunk mindig átláthatóan és felelősségteljesen járjon el.


Ezek az én kompetenciáim:


Szolgáltatások:


Termékismeret:


Technológiák, amelyekkel dolgozom: