Please enter a search term:

  • E-kereskedelmi megoldások B2B vállalatok számára

    Ön webáruház létrehozását tervezi, vagy szeretné optimalizálni webáruházát: Stratégiai e-kereskedelmi belépési megoldásokat és professzionális, teljes körű szolgáltatási koncepciót dolgozunk ki és valósítunk meg az Ön online tevékenységének újraszabályozásához.

    Kezdjen bele az e-kereskedelembe!

Sikeres e-kereskedelem B2B vállalatok számára: Tökéletes megoldást kínálunk Önnek!

Digitális ügynökségként arra szakosodtunk, hogy segítsünk a B2B vállalatoknak webáruházaik és ERP-rendszereik összekapcsolásában és optimalizálásában. Átfogó szolgáltatás- és termékkínálatunkkal ideális partnerek vagyunk mindazok számára, akik szeretnék optimalizálni e-kereskedelmi folyamataikat és a következő szintre emelni azokat.

Szakértelmünk az e-kereskedelem területén a webáruházak tervezésétől és megvalósításától a fizetési rendszerek integrálásáig és az online piacterek fejlesztéséig terjed. Ügyfeleinket az e-kereskedelem minden területén támogatjuk, a termékbemutatótól és a rendelési folyamatoktól kezdve a logisztikáig és a teljesítésig.

A B2B vállalatok számára, amelyeknek különböző webshop-integrációkra és ERP-rendszerekkel való összeköttetésekre van szükségük, szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Szakértőink segítenek Önnek abban, hogy meglévő ERP-rendszerét optimálisan hozzáigazítsa webshopjához, vagy hogy egy új, pontosan az Ön vállalatának igényeihez igazított rendszert vezessen be. Emellett támogatást nyújtunk harmadik féltől származó megoldások és API-k integrálásához is, hogy kibővítsük az Ön e-kereskedelmi rendszerének funkcióit és teljesítményét.

Egy másik fontos ajánlat, amelyet ügyfeleinknek nyújtunk, a tanácsadás és a képzés. Segítünk ügyfeleinknek megérteni és optimalizálni e-kereskedelmi folyamataikat azáltal, hogy naprakészen tájékoztatjuk őket a legjobb gyakorlatokról és az e-kereskedelem legújabb fejleményeiről. Célunk, hogy ügyfeleinket olyan ismeretekkel lássuk el, amelyekkel önállóan optimalizálhatják és fejleszthetik e-kereskedelmi folyamataikat.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink mindenkor élvezhessék szolgáltatásaink és termékeink előnyeit, átfogó támogatási és karbantartási szolgáltatásokat is kínálunk. Szakértőink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek az e-kereskedelmi rendszerével kapcsolatos bármilyen probléma vagy kihívás esetén. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy rendszereik mindig zökkenőmentesen működjenek.

Összességében e-kereskedelmi megoldásunk ideális partner azon B2B vállalatok számára, amelyek optimalizálni szeretnék webáruházaikat, és a következő szintre szeretnék emelni e-kereskedelmi folyamataikat. Átfogó szolgáltatásaink, termékeink és szolgáltatásaink ügyfeleink igényeihez igazodnak, és mindent kínálnak, amire az e-kereskedelemben való sikerhez szükség van.