Please enter a search term:

  • Adatbiztonság

    Az adatvédelem és az adatbiztonság fontosabb, mint valaha, a webalapú vállalatok számára. A klasszikus ipari kémkedéssel ellentétben ugyanis az adatokat ma már gyakran észrevétlenül lehet feltörni vagy ellopni. Segítünk Önnek biztonságos adatinfrastruktúra kiépítésében.

    További információk

Adatvédelem és információbiztonság

Első pillantásra az adatvédelem és az információbiztonság témaköre egy fekete doboznak tűnik. A vállalkozók, szabadúszók vagy startup-alapítók azonban teljes felelősséggel tartoznak az ebből eredő követelmények végrehajtásáért. A felelősök tapasztalt adatvédelmi szakértőként támogatásunkkal magabiztosan megbirkóznak a kihívásokkal. Bízzon pragmatikus szaktudásunkban. Hagyja, hogy eligazítsuk a követelmények útvesztőjében.

A tapasztalt szakemberek szakmai tanácsaival megvédheti vállalati vagyonát. Segítünk Önnek megvizsgálni, megtervezni és megvalósítani az adatvédelem és az információbiztonság technikai és szervezeti intézkedéseit. Pragmatikus, érthető és átfogó tanácsadásunk révén megkapja az eszközöket ezekhez a kihívásokhoz. Középvállalkozások, szabadúszók és induló vállalkozások támogató tanácsadóiként számíthat sokéves tapasztalatunkra.

Adatvédelmi tanácsadóink így támogathatják Önt

  • Az új vagy frissített vállalati weboldalak felülvizsgálata adatvédelmi szempontból
  • Intézkedési javaslatok az adatvédelmi jogi leltárban
  • A technikai és szervezeti intézkedések (TOM) célzott javítása
  • Támogatás operatív szempontokkal, pl. a törlési határidők betartásával kapcsolatban
  • Adatvédelmi szerződések felülvizsgálata