Please enter a search term:

 • Typo 3 CMS

  A Typo 3 az egyik leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszer a vállalatoknál, és számos további funkciót és bővítményt kínál. Mivel a rendszer annyira népszerű, más rendszerekhez, például az SAP-hoz is léteznek interfészek.

  Sikeres weboldalak a Typo 3-mal!

Digitális áttörés a Typo 3 CMS segítségével

A Typo 3 az egyik leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszer a vállalatoknál, és számos további funkciót és bővítményt kínál. Mivel a rendszer annyira népszerű, más rendszerekhez, például az SAP-hoz is léteznek interfészek.

A digitális átalakulás elengedhetetlen a B2B vállalatok számára ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak a mai gyors ütemű üzleti világban. Tapasztalt digitális ügynökségként és tanácsadóként kompetens partnerei vagyunk digitális jelenlétének optimalizálásában és üzleti sikerének növelésében. Szakértelmünk a Typo 3 CMS bevezetésében és megvalósításában rejlik, amely egy hatékony és rugalmas megoldás a vállalati weboldal tervezéséhez és kezeléséhez. Ezen a landing oldalon átfogó áttekintést nyújtunk a Typo 3 CMS-ről, és megmutatjuk, hogyan segíthetünk Önnek szolgáltatásainkkal sikeresen elvezetni vállalatát a digitális jövőbe.


A Typo 3 CMS egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely skálázhatóságával, rugalmasságával és biztonságával tűnik ki. Ideális bármilyen méretű B2B cégek számára, amelyeknek felhasználóbarát, hatékony és alkalmazkodó platformra van szükségük webes tartalmuk kezeléséhez. A Typo 3 CMS előnyei a következők:

 • Alkalmazkodóképesség

Moduláris felépítésének köszönhetően a Typo 3 CMS-t az Ön egyedi igényeihez igazíthatja és bővítheti. Számos bővítmény és plug-in közül választhat további funkciók és funkciók hozzáadásához.

 • Skálázhatóság

A Typo 3 CMS bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmas, és könnyen skálázható, hogy együtt növekedjen vállalkozásával. Könnyedén bővítheti és kezelheti weboldalát anélkül, hogy teljesítménycsökkenéstől vagy a funkciók elvesztésétől kellene tartania.

 • Könnyű használat

A Typo 3 CMS intuitív felhasználói felülete megkönnyíti webes tartalma kezelését és frissítését. Nincs szüksége mélyreható technikai ismeretekre ahhoz, hogy weboldalát karbantartja és naprakészen tartsa.

 • Biztonság

A Typo 3 CMS nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és számos olyan funkciót kínál, amely megvédi weboldalát a támadásoktól és az adatszivárgástól. A rendszeres biztonsági frissítések és javítások biztosítják, hogy webhelye mindig a legkorszerűbb legyen.


Digitális ügynökségként és tanácsadóként átfogó szolgáltatási palettát kínálunk Önnek, hogy a Typo 3 CMS segítségével sikeresen alakíthassa digitális átalakulását:

 • Tanácsadás és koncepció

Szakértőink elemzik meglévő webes jelenlétét, és Önnel együtt kidolgozzák a Typo 3 CMS bevezetésének egyedi, az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz igazodó, egyedi koncepcióját.

 • Tervezés és fejlesztés

Webdesignerekből és fejlesztőkből álló kreatív csapatunk vonzó, reszponzív és felhasználóbarát dizájnt készít az Ön weboldalához, amely a lehető legjobban mutatja be márkáját és vállalatát. Gondoskodunk arról, hogy a design minden eszközön és képernyőméreten hibátlanul működjön.

 • Integráció és migráció

Gondoskodunk a Typo 3 CMS zökkenőmentes integrálásáról az Ön meglévő informatikai infrastruktúrájába, és biztosítjuk az adatok és tartalmak zökkenőmentes migrációját. Biztosítjuk, hogy semmilyen információ nem vész el, és hogy webhelye a teljes folyamat során teljes mértékben működőképes marad.

 • Testreszabás és bővítés

Fejlesztőink a Typo 3 CMS-t az Ön egyedi igényei és szükségletei szerint konfigurálják és bővítik. Implementáljuk a kívánt funkciókat és funkciókat, hogy weboldalát erőteljessé és hatékonnyá tegyük.

 • Oktatás és támogatás

Átfogó képzést kínálunk, hogy Ön és csapata hatékonyan tudja használni a Typo 3 CMS-t. Emellett mindig rendelkezésre állunk a kérdések tisztázásához, a problémák megoldásához és a weboldal folyamatos kezeléséhez szükséges támogatáshoz.


Sokéves tapasztalatunk a Typo 3 CMS weboldalak bevezetésében és támogatásában B2B vállalatok számára számos sikeres projekt megvalósítását tette lehetővé. Íme néhány példa elégedett ügyfeleinkről:

 • Ügyfél A

Ennek a vállalatnak egy átfogó Typo 3 CMS weboldalt fejlesztettünk, amely megfelelt az elvárásoknak és támogatta az üzleti növekedésüket. Az eredmény az online láthatóság és a generált kapcsolatok jelentős növekedése volt.

 • B. ügyfél

Ennek az ügyfélnek egy testreszabott Typo 3 CMS megoldást valósítottunk meg, amely racionalizálta belső folyamataikat és növelte digitális marketingtevékenységeik hatékonyságát. Ez magasabb konverziós arányt és megnövekedett eladásokat eredményezett.

 • C. ügyfél

Ebben a projektben az ügyfél meglévő weboldalát a Typo 3 CMS-re migráltuk és testre szabtuk, hogy megfeleljen egyedi követelményeinek. A weboldal jobb használhatósága és teljesítménye az ügyfelek elégedettségének és megtartásának növekedéséhez vezetett.

A Typo 3 CMS bevezetése kulcsfontosságú lépés a B2B vállalatok számára a digitális átalakulásuk előmozdítása és versenyképességük növelése érdekében. Tapasztalt digitális ügynökségként és tanácsadóként megbízható partnerei vagyunk a Typo 3 CMS weboldalak sikeres bevezetéséhez és támogatásához. Engedje, hogy együtt alakítsuk digitális jövőjét, és új szintre emeljük vállalkozását.

A Typo 3 CMS bevezetése kulcsfontosságú lépés a B2B vállalatok számára a digitális átalakulásuk előmozdítása és versenyképességük növelése érdekében. Tapasztalt digitális ügynökségként és tanácsadóként megbízható partnerei vagyunk a Typo 3 CMS weboldalak sikeres bevezetéséhez és támogatásához. Hagyja, hogy együtt alakítsuk digitális jövőjét, és emeljük vállalkozását a következő szintre.

A Contao CMS hatékony és felhasználóbarát megoldást kínál a B2B vállalatoknak digitális jelenlétük professzionális kialakításához.

Digitális ügynökségünk átfogó készségekkel és szolgáltatásokkal támogatja Önt a Contao CMS weboldalak bevezetésében, és elkíséri Önt a digitális átalakulás felé vezető úton. A tanácsadástól és a koncepciótól kezdve a webdesignon és programozáson át a karbantartásig, a képzésig és az online marketingig teljes körű, az Ön vállalatának igényeihez igazított szolgáltatáscsomagot kínálunk. Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködésre, és hosszú távú partnerként tekintünk magunkra, aki támogatja Önt online jelenlétének optimalizálásában és a digitális térben elért sikereinek bővítésében.