Please enter a search term:

  • Mautic marketing automatizálás

    A Mautic egy nyílt forráskódú marketingautomatizálási eszköz, amely segít a vállalkozásoknak a hatékony marketing létrehozásában és kezelésében. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy több leadet generáljanak, és jobb ügyfélélményt nyújtsanak ügyfeleiknek.

    Fedezze fel a marketing automatizálást itt!

Optimalizálja marketingjét a Mautic - egy hatékony marketing automatizálási eszközzel

A Mautic segítségével a vállalkozások számos tevékenységet végezhetnek, többek között e-mail marketinget, leadkezelést, közösségi média marketinget, CRM integrációt, kampánykövetést, lead pontozást, céloldalakat és még sok mást. A Mautic lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak arra, hogy létfontosságú információkat gyűjtsenek ügyfeleikről, segítve őket egy teljes, összetett és adatvezérelt ügyfélprofil létrehozásában.

A Mautic segítségével lehetővé válik a digitális tulajdonságok és csatornák integrálása és személyre szabása egy zökkenőmentes ügyfélélménybe. A marketingautomatizálás modern megközelítésével a Mautic eszközkészlete lehetővé teszi, hogy a kampányok és tartalmak nagyobb teljesítményt nyújtsanak, miközben kiváló (értékesítési) eredményeket érnek el.

Ezekkel a képernyőfotókkal szeretnénk egy első betekintést nyújtani a Mautic felhasználói felületébe: