Please enter a search term:

 • Marketo

  Marketo: Az Ön partnere a hatékony B2B marketinghez - Csapatunk támogatja Önt a bevezetésben és az optimalizálásban.

  Ismerje meg a Marketo-t most!

Marketo - Az Ön személyre szabott marketing automatizálási megoldása

Az Adobe Marketo termékei mérhető eredményeket nyújtanak az akvizíciótól a megtartásig, amelyek révén az ügyfelek visszatérnek. A Marketo Engage többek között gazdag viselkedési adatokat, beépített intelligenciát és részletes ügyfélútvonal-diagramokat használ.

A mai digitális világban a versenyképességhez elengedhetetlen a hatékony és személyre szabott marketingstratégiák kidolgozása. Digitális ügynökségünk támogatja a B2B vállalatokat a Marketo marketingautomatizálás és CRM sikeres bevezetésében, hogy döntő előnyre tegyenek szert.

A Marketo mint marketingautomatizálási megoldás

A Marketo egy erőteljes és rugalmas marketingautomatizálási megoldás, amelyet kifejezetten B2B vállalatok számára fejlesztettek ki. A Marketo segítségével automatizálhatja, személyre szabhatja és optimalizálhatja marketingtevékenységeit, hogy jobb eredményeket érjen el és értékes időt takarítson meg. A platform számos funkciót kínál, többek között e-mail marketinget, leadgenerálást, lead pontozást, CRM integrációt, közösségi média marketinget, webináriumokat és még sok mást. A Marketo integrálásával üzleti folyamataiba hatékonyabbá teheti marketingjét, jobban megértheti ügyfeleit és magasabb konverziós arányt érhet el.


Tapasztalt digitális ügynökségként és tanácsadóként rendelkezünk a megfelelő szakértelemmel ahhoz, hogy segítsünk Önnek a Marketo marketingautomatizálás és CRM sikeres bevezetésében. Szakértőink a következő területeken támogatják Önt:

 • Stratégiai tanácsadás: elemezzük jelenlegi marketingtevékenységeit, és személyre szabott stratégiát dolgozunk ki a Marketo optimális integrálásához az üzleti folyamatokba.
 • Technikai megvalósítás: Technikai szakértőink biztosítják, hogy a Marketo zökkenőmentesen integrálódjon meglévő IT-infrastruktúrájába és zökkenőmentesen működjön.
 • Képzés és támogatás: Egyéni képzést biztosítunk csapata számára, hogy minden alkalmazott ismerje a Marketót, és ki tudja aknázni a platformban rejlő lehetőségeket. Emellett mindig rendelkezésre állunk kérdéseivel és támogatásával kapcsolatban.
 • Adatelemzés és optimalizálás: Segítünk Önnek folyamatosan elemezni és optimalizálni marketingtevékenységeit a maximális eredmények elérése és a célok elérése érdekében.
 • Kampánymenedzsment: Csapatunk támogatja Önt marketingkampányainak megtervezésében, végrehajtásában és elemzésében, hogy hatékonyan szólítsa meg célcsoportjait és generáljon leadeket.

A Marketo számos előnyt kínál a B2B vállalatok számára, amelyek automatizálni és optimalizálni szeretnék marketingtevékenységeiket:

 • Növeli a hatékonyságot: Automatizálja az ismétlődő marketingfeladatokat, hogy időt és erőforrásokat takarítson meg, és a stratégiai kezdeményezésekre összpontosíthasson.
 • Személyre szabás: Az ügyféladatok és a viselkedéselemzés segítségével személyre szabott és célzott marketingkampányokat hozhat létre, amelyek növelik a konverziós arányt.
 • Leadgenerálás és -kezelés: Azonosítsa és minősítse a potenciális ügyfeleket lead scoring és szegmentálás segítségével, hogy hatékonyabbá tegye értékesítési tevékenységét.
 • Jobb ügyfélelkötelezettség: A Marketo segítségével személyre szabott kommunikációs és elköteleződési stratégiákat dolgozhat ki, hogy erősítse ügyfélkapcsolatait és hosszú távú kötelékeket építsen ki.
 • Mérhetőség és analitika: Kövesse nyomon marketingkampányai sikerét átfogó analitika és jelentések segítségével, hogy folyamatosan optimalizálja és növelje marketing ROI-ját.
 • Integráció: A Marketo zökkenőmentesen integrálható a különböző CRM-rendszerekkel és más üzleti szoftverekkel, így biztosítva a konzisztens adatbázist és a hatékony folyamatokat.

A B2B vállalatokkal való sokéves együttműködésünk során már számos sikertörténet megírásában tudtunk segíteni. Íme néhány példa arra, hogyan profitáltak ügyfeleink a Marketo marketingautomatizálás és CRM bevezetéséből:

 • Egy közepes méretű szoftverszolgáltató a Marketo használatával 150%-kal tudta növelni leadgenerálását és 30%-kal rövidíteni értékesítési ciklusait.
 • Egy ipari alkatrészeket gyártó cég 25%-kal magasabb megnyitási arányt és 20%-kal magasabb átkattintási arányt ért el e-mail marketingkampányainak automatizálásával.
 • Egy IT-szolgáltató vállalat 45%-kal javította ügyfélmegtartását, miközben a Marketo használatával 20%-kal csökkentette marketingköltségeit.

A Marketo marketingautomatizálás és CRM bevezetése a következő szintre emelheti B2B vállalkozását, és segíthet hatékonyabb marketingstratégiák kidolgozásában, idő- és erőforrás-megtakarításban, valamint jobb eredmények elérésében. Szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek a Marketo bevezetésében és optimalizálásában, és együtt dolgozzanak Önnel a sikerhez vezető úton.