Please enter a search term:

Karrierlehetőségek és szabadúszás a mprofi AG-nál

Mindig keresünk szabadúszókat. Nézd meg tehát azonnal, hátha van valami, ami neked való.

Üdvözöljük a [digitális ügynökség neve] karrieroldalán! Itt bemutatjuk aktuális ajánlatainkat és szabadúszó munkalehetőségeinket. Fedezze fel az izgalmas projekteket, és váljon kreatív elmékből és tech-szakértőkből álló tehetséges hálózatunk tagjává.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Nagy hangsúlyt fektetünk a szabadúszókkal való együttműködésre. És tudjuk, hogy a külsős szakértők értékes kiegészítői csapatunknak, és segítenek innovatív megoldásokat kidolgozni ügyfeleink számára. Szabadúszóként nálunk a következő előnyöket élvezheti:

  • Izgalmas projektek különböző iparágakból
  • Rugalmas munkaidő és helytől független munkavégzés
  • Átlátható és méltányos díjazási modell
  • Képzési és kapcsolatépítési lehetőségek
  • Lehetőség arra, hogy egy dinamikus és kreatív csapat részévé váljon

Szabadúszóknak szóló ajánlataink

Mindig keresünk tehetséges szabadúszókat a digitális ipar különböző területeire. Íme néhány terület, ahol együttműködési lehetőségeket kínálunk:


Digitális projektmenedzserként a digitális projektek sikeres tervezéséért, megvalósításáért és végrehajtásáért felel. Ennek során a teljes projektfolyamat koordinálását és ellenőrzését vállalja, és biztosítja a határidőre történő befejezést, valamint az eredmények magas minőségét. Feladataid közé tartozik az ügyfeleinkkel és a belső részlegekkel való szoros együttműködés a projekt követelményeinek és céljainak megértése és a lehető legjobb módon történő megvalósítása érdekében. Mindig áttekintést tartasz a projekt előrehaladásáról, azonosítod a kockázatokat, és szükség esetén intézkedéseket hajtasz végre a problémák megoldására. Szorosan együtt fogsz dolgozni a tervezőkből, fejlesztőkből és más projektmenedzserekből álló csapatunkkal. Ha szenvedélyesen szereted a digitális projekteket, és erős kommunikációs készségekkel, valamint magas szintű szervezőkészséggel rendelkezel, várjuk jelentkezésedet.

Az Ön kapcsolattartója

Andre Beherzig

Vezérigazgató és igazgatótanács

Kapcsolat Andre