Please enter a search term:

 • Google Cloud

  Sikeresen a digitális jövőbe: mprofi AG - az Ön szakértője a testreszabott Google Cloud Services-hez.

  Minden részlet itt:

Google Cloud Services - Az Ön rendszerintegrátora

Az egyre inkább digitalizált világban a vállalatok számára elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlődjenek és hatékonyan használják ki a legújabb technológiákat. A mprofi AG neves digitális ügynökségként a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatását és innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal való ellátását tűzte ki céljául. Ezzel összefüggésben személyre szabott megoldásokat kínálunk a Google Cloud Services területén.

Ebben a cikkben szeretnénk áttekintést nyújtani Önnek a Google Cloud területén meglévő kompetenciáinkról, szolgáltatásainkról és ajánlatainkról, és bemutatni, hogyan tudjuk elkísérni az Ön vállalatát a digitális átalakulás útján.

Miért a Google Cloud Services?

A Google Cloud a felhőalapú számítástechnikai megoldások egyik vezető szolgáltatója, amely szolgáltatások és technológiák széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatékonyan és biztonságosan kezeljék infrastruktúrájukat, alkalmazásaikat és adataikat. A Google felhőszolgáltatások előnyei a következők:

 • Skálázhatóság: A Google Cloud lehetővé teszi, hogy egyszerűen és költséghatékonyan skálázza IT-erőforrásait a vállalkozás igényeinek megfelelően.
 • Biztonság: A Google jelentős összegeket fektet be a biztonsági kutatásba és fejlesztésbe, hogy világszínvonalú védelmet nyújtson az Ön adatai és alkalmazásai számára.
 • Gyorsaság és teljesítmény: A Google Cloud gyors válaszidőket és nagy teljesítményt garantál, még az igényes munkaterhelések esetében is.
 • Nyílt platform: A Google Cloud nyílt szabványokon alapul, így könnyen integrálható a meglévő rendszerekkel és alkalmazásokkal.


mprofi AG a Google Cloud szolgáltatások átfogó, a B2B vállalatok igényeire szabott választékát kínálja. Kínálatunk a következőket tartalmazza:

 • Tanácsadás és stratégiafejlesztés: Segítünk Önnek a vállalatának megfelelő felhőstratégia kidolgozásában, és támogatjuk a megfelelő Google Cloud Services kiválasztásában.
 • Migráció és integráció: Szakértői csapatunk végigkíséri Önt meglévő IT-infrastruktúrájának és alkalmazásainak a Google Cloudra történő migrációján, és biztosítja az üzleti folyamatokba való zökkenőmentes integrációt.
 • Alkalmazásfejlesztés: A Google Cloud Platformon alapuló, kifejezetten az Ön vállalatának igényeihez igazított egyedi alkalmazásokat és megoldásokat fejlesztünk.
 • Menedzselt szolgáltatások: mprofi Az AG átveszi az Ön Google Cloud szolgáltatásainak kezelését és karbantartását, így Ön az alaptevékenységére összpontosíthat.
 • Képzés és támogatás: Átfogó képzést és folyamatos támogatást biztosítunk, hogy csapata hatékonyan tudja használni a Google Cloud szolgáltatásokat.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek, a mprofi AG a következő fázisokból álló, strukturált megközelítést követi:

 • Elemzés: Részletes elemzést végzünk az Ön meglévő IT-infrastruktúrájáról, alkalmazásairól és üzleti folyamatairól, hogy meghatározzuk a Google Cloud Services optimális felhasználását az Ön vállalatánál.
 • Tervezés: Az elemzés alapján Önnel közösen kidolgozunk egy személyre szabott felhőstratégiát, amely figyelembe veszi az Ön üzleti céljait és követelményeit.
 • Megvalósítás: Ebben a fázisban a kiválasztott Google felhőszolgáltatásokat migráljuk és integráljuk meglévő IT-környezetébe, a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra, a hatékonyságra és a folyamatosságra fektetve.
 • Optimalizálás : Folyamatosan azon dolgozunk, hogy optimalizáljuk a Google Cloud megoldásait, és az Ön változó üzleti követelményeihez igazítjuk őket, hogy biztosítsuk a maximális teljesítményt és hatékonyságot.
 • Támogatás és képzés: mprofi Az AG átfogó támogatást és képzést biztosít, hogy csapata a lehető legtöbbet tudja kihasználni a Google Cloud Services szolgáltatásait, és naprakész maradjon a legújabb technológiával.

Tapasztalt digitális ügynökségként a mprofi AG rendelkezik a szükséges know-how-val és szakértelemmel ahhoz, hogy sikeresen vezesse be vállalatát a Google Cloudba. Erősségeink a következőkben rejlenek:

 • Széleskörű tapasztalat: Számos B2B vállalatnak segítettünk már a digitális átalakulásban és a Google Cloud szolgáltatások bevezetésében, ezért ismerjük az ezen a területen felmerülő kihívásokat és lehetőségeket.
 • Tanúsított szakértők : Csapatunk tanúsított Google Cloud-szakértőkből áll, akik folyamatosan képzik magukat, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák Önnek.
 • Személyre szabott megoldások: Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vállalkozásnak más és más követelményei és céljai vannak. Ezért olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek kifejezetten az Ön vállalatának igényeihez igazodnak.
 • Ügyfélközpontúság: Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Szorosan együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy Google Cloud szolgáltatásaink megfeleljenek az Ön elvárásainak, és a lehető legnagyobb hasznot nyújtsák Önnek.

A digitális átalakulás a B2B vállalatok számára kulcsfontosságú kihívás, amellyel meg kell birkózniuk. A mprofi AG partnereként Ön profitálhat széleskörű tapasztalatainkból, tanúsított szakértőinkből és egyéni megközelítésünkből, hogy sikeresen vezesse be vállalatát a Google Cloudba.

A Google Cloud Services területén személyre szabott megoldásaink és szolgáltatásaink támogatják Önt IT-infrastruktúrájának optimalizálásában, alkalmazásainak hatékony futtatásában és adatainak biztonságos kezelésében.