Please enter a search term:

VMWare megoldások és szolgáltatások

A digitális átalakulás az elmúlt években lendületet vett, és a vállalatok sikerének meghatározó tényezőjévé vált. A B2B vállalatok előtt az a kihívás áll, hogy optimalizálják folyamataikat és infrastruktúrájukat annak érdekében, hogy versenyképesek maradjanak ebben a digitális korban. A mprofi AG vezető tanácsadó és szolgáltató vállalat, amely a vállalatok digitális átalakulásának támogatására szakosodott, és személyre szabott felhőmegoldásokat és szolgáltatásokat kínál számukra. Egyik fő kompetenciánk a VMWare, a felhőinfrastruktúra és -menedzsment egyik vezető szolgáltatójának bevezetése.

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk VMWare-szoftvereinkről és szolgáltatásainkról, valamint a kifejezetten a B2B vállalatok igényeire szabott megoldásokról.


 • VMWare-infrastruktúra tervezése és kialakítása: A hatékony és biztonságos VMWare-tervezés kulcsfontosságú a felhőstratégia sikeres megvalósításához. Tapasztalt VMWare-architektjeink segítenek Önnek elemezni meglévő IT-infrastruktúráját, és az Ön egyedi igényeihez igazított, személyre szabott VMWare-infrastruktúrát tervezni.
 • VMWare implementáció és integráció: VMWare-szakértőink támogatják Önt VMWare-infrastruktúrájának megvalósításában, beleértve a vSphere, a vCenter, az ESXi és más VMWare-összetevők telepítését és konfigurálását. Emellett biztosítjuk a VMWare zökkenőmentes integrációját az Ön meglévő informatikai környezetébe, és gondoskodunk arról, hogy az összes rendszer és alkalmazás optimálisan működjön együtt.
 • VMWare-optimalizálás és teljesítményhangolás : Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki VMWare-infrastruktúrájából, folyamatos optimalizálásra és teljesítményfelügyeletre van szükség. VMWare-szakértőink elemzik rendszereit, azonosítják a lehetséges szűk keresztmetszeteket és sebezhetőségeket, és optimalizálják VMWare-környezetét a teljesítmény és a hatékonyság javítása érdekében.
 • VMWare biztonság és megfelelőség: A biztonság és az adatvédelem kritikus fontosságú az Ön vállalkozásának sikere szempontjából. VMWare biztonsági szakértőink biztosítják, hogy VMWare-infrastruktúrája megfeleljen a legmagasabb biztonsági előírásoknak, és megfeleljen az összes szabályozási követelménynek. Átfogó biztonsági megoldásokat kínálunk, beleértve a tűzfal konfigurálását, a behatolásérzékelést és -megelőzést, valamint a rendszeres biztonsági felülvizsgálatokat és auditokat.

 • VMWare menedzselt szolgáltatások: A VMWare Managed Services keretében felelősséget vállalunk VMWare infrastruktúrájának üzemeltetéséért, karbantartásáért és folyamatos optimalizálásáért. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, többek között:
  • Proaktív felügyelet és incidenskezelés: éjjel-nappal felügyeljük VMWare-környezetét, azonosítjuk a lehetséges problémákat, és még azelőtt orvosoljuk őket, hogy azok leálláshoz vagy teljesítménycsökkenéshez vezetnének.
  • Folt- és frissítéskezelés: Biztosítjuk, hogy VMWare-szoftvere mindig naprakész legyen, és gondoskodunk a biztonsági javítások és frissítések telepítéséről, hogy megvédjük környezetét a fenyegetésektől.
  • Biztonsági mentés és katasztrófa utáni helyreállítás: Megbízható biztonsági mentési stratégiákat és katasztrófa utáni helyreállítási terveket hajtunk végre, hogy megvédjük az üzleti szempontból kritikus adatokat és alkalmazásokat, és katasztrófa esetén gyors helyreállítást biztosítsunk.
 • VMWare felhőmigráció: VMWare-szakértőink támogatják Önt a sikeres felhőmigráció megtervezésében és végrehajtásában. Segítünk kialakítani a vállalkozása számára optimális felhőstratégiát, és átfogó elemzést végzünk a meglévő IT-infrastruktúráról a potenciális kockázatok és kihívások azonosítása érdekében. Ezt követően részletes migrációs tervet dolgozunk ki, amely biztosítja a zökkenőmentes átállást a felhőre.
 • VMWare képzésés oktatás: A VMWare bevezetésének sikere nagymértékben függ az Ön munkatársainak hozzáértésétől. Személyre szabott VMWare-képzést és -oktatást kínálunk, hogy csapata naprakész legyen, és biztosítani tudjuk, hogy hatékonyan tudják használni a VMWare-szoftvert. Képzéseink elméleti és gyakorlati szempontokra egyaránt kiterjednek, és tapasztalt VMWare-oktatók tartják őket.
 • VMWare-tanácsadás és stratégiai tanácsadás: VMWare-tanácsadási szolgáltatásaink stratégiai tanácsadást és támogatást nyújtanak a felhőstratégia kidolgozásához, az optimális VMWare-megoldások kiválasztásához és a lehetséges fejlesztések azonosításához. Segítünk Önnek üzleti céljai elérésében azáltal, hogy megmutatjuk, hogyan használhatja legjobban a VMWare technológiát az IT-infrastruktúra optimalizálására és a működési hatékonyság növelésére.

A mprofi AG az Ön kompetens partnere a VMWare megoldások és szolgáltatások terén. Támogatjuk a B2B vállalatokat a digitális átalakulásban, és az Ön vállalatának egyedi igényeire szabott VMWare szoftvereket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk.

A VMWare bevezetése terén szerzett szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk Önnek optimalizálni IT-infrastruktúráját, növelni működési hatékonyságát és biztosítani versenyképességét a digitális korban.