Please enter a search term:

 • Amazon Web Services - AWS

  Gyorsítsa fel digitális átalakulását a B2B vállalatok számára testreszabott Amazon AWS felhőmegoldásainkkal.

  Erre:

Az Amazon AWS Web Service felhőmegoldások szakértői

A mai digitális világban a felhőtechnológiák kritikus szerepet játszanak a vállalkozások sikerében. A felhőmegoldások használata lehetővé teszi az üzleti folyamatok hatékonyabbá és biztonságosabbá tételét. A mprofi AG vezető digitális ügynökségként támogatja a B2B vállalatokat a digitális átalakulásban, és átfogó termék- és szolgáltatásportfóliót kínál e folyamat egyszerűsítésére. Egyik fő kompetenciánk az Amazon AWS felhőmegoldások területén van. Ezen a landing oldalon szeretnénk áttekintést adni Amazon AWS szolgáltatásainkról, hogy láthassa, hogyan tudjuk támogatni vállalatát a digitális átalakulás útján.


 • Stratégiai tanácsadás

Tudjuk, hogy a felhőstratégia megvalósítása nemcsak technikai szakértelmet, hanem a szervezet egyedi igényeinek megfelelő, megalapozott üzleti stratégiát is igényel. Szakértőink szorosan együttműködnek Önnel, hogy az Ön céljai és költségvetése alapján személyre szabott felhőstratégiát dolgozzanak ki. Segítünk azonosítani az igényeinek megfelelő AWS-szolgáltatásokat, és támogatjuk Önt az architekturális és tervezési döntések meghozatalában.

 • Migráció és integráció

A meglévő alkalmazások és adatok AWS-felhőbe történő migrálása összetett és időigényes feladat lehet. Tapasztalt AWS-szakértőink támogatják Önt a migrációs folyamat megtervezésében, végrehajtásában és optimalizálásában, hogy rendszerei zökkenőmentesen kerüljenek át az AWS-felhőbe. Segítünk kiválasztani a megfelelő eszközöket és technológiákat, hogy megkönnyítsük meglévő IT-infrastruktúrájának AWS-felhőbe történő integrációját.

 • Biztonság és megfelelés

Az Ön adatainak és alkalmazásainak biztonsága a legfőbb prioritásunk. A legjobb gyakorlatok szerinti AWS-infrastruktúra konfigurálásával és rendszeres biztonsági ellenőrzésekkel segítünk Önnek megfelelni a biztonsági előírásoknak és az iparági szabványoknak. Szakértőink segítenek a megfelelő biztonsági intézkedések bevezetésében az adatok védelme és az adatvédelmi törvényeknek és irányelveknek való megfelelés biztosítása érdekében.

 • Kezelt szolgáltatások

Az AWS-infrastruktúra kezelésének megkönnyítése érdekében az Ön egyedi igényeihez igazodó menedzselt szolgáltatásokat kínálunk. AWS tanúsított szakértőink gondoskodnak felhőerőforrásainak felügyeletéről, karbantartásáról és optimalizálásáról, hogy Ön az alaptevékenységére összpontosíthasson. Proaktív támogatást nyújtunk, és mindig rendelkezésre állunk, hogy reagáljunk az Ön igényeire, és biztosítsuk felhőinfrastruktúrájának zökkenőmentes és hatékony működését.

 • Képzés és támogatás

AWS-szakértőkből álló csapatunk képzést és támogatást nyújt, hogy Ön és munkatársai a lehető legtöbbet hozhassák ki az AWS felhőmegoldásaiból. Vállalatának igényeihez igazított, testreszabott képzési programokat és workshopokat kínálunk, amelyek segítenek Önnek abban, hogy munkatársait az AWS-technológiák használatára oktassa, és folyamatosan fejlessze készségeiket. Támogatói csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon a kérdésekre és megoldja a technikai problémákat.


 • Infrastrukturális szolgáltatások

Segítünk az AWS infrastrukturális szolgáltatásainak, például az Amazon EC2, az Amazon S3, az Amazon RDS és az Amazon VPC beállításában és kezelésében. Szakértőink segítenek az alkalmazások számára optimális architektúra kialakításában, a munkaterhelések hatékony skálázásában és a felhőinfrastruktúra üzemeltetési költségeinek optimalizálásában.

 • Fejlesztési és telepítési szolgáltatások

AWS-szakértőink segíthetnek a mikroszolgáltatásokon és szervermentes architektúrákon alapuló modern alkalmazások telepítésében. Segítünk az AWS-szolgáltatások, például az AWS Lambda, az Amazon API Gateway és az AWS App Runner használatában, hogy gyorsan és hatékonyan telepíthesse és kezelhesse alkalmazásait.

 • Adatbázis- és tárolási megoldások

A megfelelő adatbázis- és tárolási megoldás kritikus fontosságú az alkalmazások teljesítménye és skálázhatósága szempontjából. Segítünk kiválasztani és megvalósítani a megfelelő AWS adatbázis- és tárolási szolgáltatásokat, például az Amazon DynamoDB-t, az Amazon Aurorát és az Amazon S3-at, hogy hatékonyan és biztonságosan kezelhesse adatait.

 • Analitika és nagy adatok

Használja ki az AWS analitikai és Big Data szolgáltatásait, például az Amazon Redshiftet, az Amazon Kinesist és az Amazon EMR-t, hogy értékes betekintést nyerjen adataiból. Szakértőink segítenek Önnek e szolgáltatások bevezetésében és optimalizálásában, hogy maximalizálhassa adatelemzési teljesítményét, és jobb üzleti döntéseket hozhasson.

 • Mesterséges intelligencia és gépi tanulás

Az AWS nagy teljesítményű mesterséges intelligencia- és ML-szolgáltatásokat kínál, amelyek segíthetnek vállalkozásának a folyamatok automatizálásában, az ügyfélélmény javításában és új üzleti lehetőségek felfedezésében. Szakértőink segíthetnek az AWS olyan szolgáltatásainak kihasználásában, mint az Amazon SageMaker, az Amazon Rekognition és az Amazon Lex, hogy egyedi AI- és ML-megoldásokat építsen ki vállalkozása számára.

A mprofi AG az Ön kompetens partnere az Amazon AWS Cloud megoldások bevezetésében és használatában. Átfogó szakértelmünkkel támogatjuk a B2B vállalatokat a digitális átalakulásban, és segítünk az AWS Cloudban rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásában. Személyre szabott szolgáltatásaink révén biztosítjuk, hogy felhő-infrastruktúrája optimálisan igazodjon az Ön üzleti követelményeihez, és a lehető legjobb teljesítményt, biztonságot és skálázhatóságot nyújtsa.