Please enter a search term:

 • Dell

  mprofi AG: A Dell felhőmegoldások támogatója - Gyorsítsa fel a digitális átalakulást és növelje versenyképességét!

  Minden részlet itt:

Dell Cloud Solutions

Egy olyan időszakban, amikor a digitális átalakulás könyörtelenül zajlik, és a vállalatoknak világszerte át kell alakítaniuk üzleti modelljeiket, a megfelelő felhőszolgáltató kiválasztása kulcsfontosságú. A mprofi AG-nál tudjuk, hogy ez a döntés nem könnyű. Ezért szakosodtunk arra, hogy segítsünk a B2B vállalatoknak a Dell Cloud megoldások bevezetésében. Ebben a cikkben bemutatjuk kompetenciáinkat, szolgáltatásainkat és termékeinket, amelyek elkísérik Önt a digitális jövőbe vezető úton.

Miért a mprofi AG?

A mprofi AG egy tanácsadó és szolgáltató vállalat, amely a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására összpontosít. Szakértők vagyunk a Dell Cloud megoldások területén, és pontosan az Ön igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, és segítsük őket üzleti folyamataik optimalizálásában és versenyképességük megőrzésében.


 • tanácsadás és stratégiafejlesztés

Tapasztalt tanácsadókból álló csapatunk segít Önnek elemezni jelenlegi IT-infrastruktúráját, üzleti folyamatait és követelményeit, hogy kidolgozhassa a vállalkozásának legmegfelelőbb felhőstratégiát. Ennek során biztosítjuk, hogy a kiválasztott Dell Cloud-megoldások zökkenőmentesen integrálódjanak meglévő infrastruktúrájába, és a lehető legnagyobb értéket nyújtsák vállalkozása számára.

 • Implementálás és integráció

A Dell Cloud megoldások bevezetésekor szakértői csapatunk készen áll a kiválasztott megoldások bevezetésére és integrálására az Ön vállalkozásába. Biztosítjuk, hogy a felhőre való átállás zökkenőmentes legyen, és hogy minden rendszer optimálisan kommunikáljon egymással.

 • Képzés és támogatás

Annak érdekében, hogy vállalkozása teljes mértékben kiaknázza a Dell Cloud megoldásokban rejlő lehetőségeket, képzést és folyamatos támogatást biztosítunk munkatársai számára. Végigkísérjük az átalakítási folyamat során, biztosítva, hogy csapatai elsajátítsák az új rendszerek hatékony használatához szükséges ismereteket és készségeket.

 • Biztonság és adatvédelem

A biztonság és az adatvédelem minden vállalkozás számára kritikus fontosságú. Ezért a Dell Cloud megoldások bevezetésekor a legmagasabb biztonsági szabványokat alkalmazzuk, és támogatjuk Önt az összes vonatkozó adatvédelmi szabályozás betartásában.


 • Dell Technologies Cloud

A Dell Technologies Cloud egységes és konzisztens platformot biztosít a több felhőből álló környezet kezeléséhez. Ezzel a megoldással zökkenőmentesen kezelhet és optimalizálhat több felhőt, így nagyobb kontrollt szerezhet informatikai infrastruktúrája felett, és csökkentheti költségeit.

 • Dell EMC Storage

A Dell EMC Storage megoldásaival nagy teljesítményű, skálázható és biztonságos tárolási infrastruktúrát használhat. Ezeket a megoldásokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vállalkozások adatnövekedési, biztonsági és megfelelőségi igényeinek, miközben fenntartják az IT-infrastruktúra rugalmasságát és agilitását.

 • Dell Hálózat

A Dell hálózati megoldásai a kapcsolási, vezeték nélküli és kezelési lehetőségek átfogó portfólióját kínálják a hálózati infrastruktúra optimalizálása és a modern üzleti környezet követelményeinek való megfelelés érdekében. Ezekkel a megoldásokkal könnyedén méretezheti hálózatát, javíthatja a teljesítményt és növelheti a biztonságot.

 • Dell adatvédelem

Az Ön adatainak biztonsága a legfontosabb prioritásunk. A Dell adatvédelmi megoldásai biztosítják, hogy értékes információi védve legyenek az illetéktelen hozzáféréstől, az adatvesztéstől és a kibertámadásoktól. Kínálatunkban szerepelnek biztonsági mentési és helyreállítási megoldások, titkosítás, végpontbiztonság és még sok más.

 • Dell hibrid felhő

A Dell Hybrid Cloud egyesíti a nyilvános felhő előnyeit a privát felhő biztonságával és ellenőrzésével. Rugalmasságot biztosít a munkaterhelések helyben lévő infrastruktúrája és a nyilvános felhő között történő mozgatásához, növelve az informatikai környezet hatékonyságát és agilitását, miközben a biztonságot is fenntartja.

A mprofi AG az Ön ideális partnere a Dell Cloud megoldások bevezetéséhez és a digitális átalakulás támogatásához. Szakértőink az Ön mellett állnak, hogy a lehető legjobb felhőstratégiát dolgozzák ki vállalata számára, és a megfelelő megoldásokat zökkenőmentesen integrálják az Ön IT-infrastruktúrájába.

Támogatásunkkal a tanácsadás, a technológia és a szolgáltatás optimális összjátékát élvezheti, hogy a lehető legnagyobb hasznot húzza a Dell Cloud megoldásokból, és biztosítsa versenyképességét.