Please enter a search term:

 • Pimcore Ügynökség

  Növelje versenyképességét a PIMCore-ral - a központi adatkezelés és a sikeres e-kereskedelmi stratégiák szakértőivel.

  Használja a szakértelmet most!

PIMcore: Az Ön partnere a sikeres digitális átalakuláshoz


A mai digitális világban a vállalatok számára létfontosságú, hogy gyorsan reagáljanak a piaci változásokra, és folyamatosan optimalizálják üzleti folyamataikat. A hatékony és skálázható adatkezelési megoldások ebben döntő szerepet játszanak. Digitális ügynökségünk a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására szakosodott, és átfogó tanácsadást és szolgáltatásokat kínál a PIMCore bevezetéséhez és használatához. Ezzel a megoldással központilag kezelheti termékadatait, és optimálisan előkészítheti azokat a különböző csatornákhoz, például az online boltokhoz, katalógusokhoz vagy mobilalkalmazásokhoz.

Ebben a cikkben szeretnénk egy első áttekintést adni a PIMCore-ról és szolgáltatásainkról a PIM (Product Information Management) és az e-kereskedelem területén.


A PIMCore egy nyílt forráskódú platform a termékinformáció-kezelés (PIM) és a digitális eszközkezelés (DAM) számára, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy központilag kezeljék, optimalizálják és lejátsszák a termékadataikat a különböző csatornákon. A PIMCore segítségével egyetlen alkalmazásban rögzítheti, karbantarthatja és strukturálhatja a termékeire vonatkozó összes releváns információt, például leírásokat, műszaki adatokat, képeket és videókat. A platform számos fájlformátumot és nyelvet támogat, és hatékony funkciókat kínál az adatok dúsításához és érvényesítéséhez.


Digitális ügynökségként és tanácsadóként széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk a PIMCore megoldások B2B vállalatok számára történő megvalósítása és testreszabása terén. Szakértőink a digitális átalakulás minden fázisában támogatják Önt - a követelmények elemzésétől és a PIM-stratégia megtervezésétől a bevezetésig és a munkatársak képzéséig. Ennek során Ön profitálhat a digitális átalakulás kihívásainak és lehetőségeinek mély megértéséből, valamint a különböző iparágak vállalatainál szerzett tapasztalatainkból.


Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy optimálisan támogassuk vállalatát a PIMCore bevezetésében:

 • Igényelemzés

Önnel együtt elemezzük jelenlegi adatkezelési folyamatát, feltárjuk a fejlesztési lehetőségeket, és az Ön igényeire szabott PIMCore-megoldást dolgozunk ki.

 • Rendszerintegráció

A PIMCore-t zökkenőmentesen integráljuk az Ön meglévő informatikai környezetébe, és biztosítjuk, hogy minden releváns adatforrást és interfészt figyelembe vegyünk.

 • Adatmigráció

Támogatjuk Önt meglévő termékadatainak a PIMCore rendszerbe történő átvitelében, és biztosítjuk a zökkenőmentes migrációt.

 • Adaptáció és bővítés

A PIMCore-t az Ön egyedi igényeihez igazítjuk, és igény szerint testreszabott bővítményeket és funkciókat fejlesztünk.

 • Oktatás és támogatás

Kiképezzük munkatársait a PIMCore használatára, és a bevezetést követően tanácsadást és támogatást nyújtunk a zökkenőmentes működés és az adatkezelés folyamatos optimalizálása érdekében.


A PIMCore a PIM modulon kívül átfogó e-kereskedelmi megoldásokat is kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy vállalkozását online fejlessze, és hatékonyan terjessze termékeit a digitális csatornákon keresztül. Szakértőink támogatják Önt a sikeres e-kereskedelmi stratégia kialakításában és megvalósításában az Ön egyéni céljai és igényei alapján. Ez többek között a következőket foglalja magában:

 • Boltfejlesztés

Megtervezzük és fejlesztjük online áruházát a PIMCore alapján, és gondoskodunk arról, hogy az optimálisan igazodjon az Ön célcsoportjához és értékesítési stratégiájához.

 • Fizetési és szállítási szolgáltatók integrálása

Integráljuk az összes szükséges fizetési és szállítási szolgáltatót az Ön webáruházába, és gondoskodunk a rendelési folyamatok zökkenőmentes lebonyolításáról.

 • Többcsatornás értékesítés

Támogatjuk Önt abban, hogy webáruházát más értékesítési csatornákkal, például piacterekkel, közösségi médiával vagy helyhez kötött üzletekkel is hálózatba kapcsolja, hogy maximalizálja elérését és értékesítését.

 • Online marketing

Hatékony online marketingstratégiákat dolgozunk ki, hogy üzletét megismertessük a célcsoportjával, és növeljük a látogatószámot és a konverziós arányt.


A PIMCore bevezetése számos előnnyel jár az Ön vállalata számára:

 • Hatékony adatkezelés

A PIMCore lehetővé teszi a termékadatok központi kezelését és optimalizálását, ami az adatminőség jelentős javulásához, valamint a hibák és következetlenségek csökkenéséhez vezet.

 • Skálázhatóság és rugalmasság

A PIMCore rendkívül rugalmas és skálázható megoldás, amely együtt növekszik vállalata igényeivel, és könnyen alkalmazkodik a változó piaci feltételekhez.

 • Gyors piacra jutás

A termékadatok központi kezelésével és átadásával gyorsabban hozhat új termékeket és ajánlatokat a piacra, és növelheti versenyképességét.

A digitális ügynökségünkkel való együttműködés révén Ön is élvezheti az alábbi előnyöket:

 • Kiterjedt szakértelem

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a PIMCore megoldások B2B vállalatok számára történő bevezetésében és optimalizálásában, és ismerjük a digitális átalakulás kihívásait és sikertényezőit.

 • Egyedi megoldások

Egyedi PIMCore-megoldásokat dolgozunk ki, amelyek pontosan az Ön igényeihez és céljaihoz igazodnak, és a koncepciótól a megvalósításig elkísérjük Önt.

 • Teljes körű támogatás

Mindig az Ön mellett állunk tanácsadással és támogatással, és biztosítjuk a PIMCore telepítésének zökkenőmentes működését és folyamatos optimalizálását.

A PIMCore egy hatékony és rugalmas megoldás a termékadatok központi kezeléséhez és a sikeres e-kereskedelmi stratégiák megvalósításához. Digitális ügynökségünk a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására szakosodott, és átfogó tanácsadást és szolgáltatásokat kínál a PIMCore bevezetéséhez és használatához. Szakértelmünkkel és széles körű szolgáltatásainkkal ideális partnerek vagyunk a sikeres digitális átalakuláshoz.

Tudjon meg többet kompetenciáinkról, szolgáltatásainkról és sikertörténeteinkről a PIMCore területén, és hagyja, hogy szakértőink támogassák Önt egyéni PIM- és e-kereskedelmi stratégiájának megvalósításában. Látogasson el landing oldalunkra további információkért, és lépjen kapcsolatba velünk egy díjmentes konzultációért.

Együtt alakítjuk ki vállalatának digitális átalakulását, és biztosítjuk versenyképességét az egyre inkább hálózatba kapcsolt és dinamikus világban.