Please enter a search term:

Sylius e-kereskedelmi megoldások: Az optimális választás a digitális átalakuláshoz


A digitális átalakulás elengedhetetlen a mai üzleti világban. E fejlődés középpontjában az e-kereskedelem áll, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat hatékonyan és eredményesen kínálják online. Digitális ügynökségként, tanácsadó és szolgáltató cégként célunk, hogy támogassuk a B2B vállalatokat a digitális átalakulásban. Egyik fő kompetenciánk a Sylius, egy nagy teljesítményű e-kereskedelmi keretrendszer bevezetése, amely a sikeres online vállalkozások alapját képezi. Ezen a landing page-en szeretnénk áttekintést nyújtani a Syliusról és a keretrendszer körüli szolgáltatásainkról.

Sylius: Rugalmas és alkalmazkodó e-kereskedelmi keretrendszer

A Sylius egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi keretrendszer, amely a Symfony PHP keretrendszerre épül. Rugalmasság és alkalmazkodóképesség jellemzi, és egyedileg az Ön vállalkozásának igényeihez igazítható. Moduláris felépítésének köszönhetően a Sylius lehetővé teszi az új funkciók és testreszabások gyors és egyszerű bevezetését, ami magas termelékenységet és skálázhatóságot eredményez.


A Sylius szakértőiként a szolgáltatások széles skáláját kínáljuk Önnek az e-kereskedelmi projekt sikeres megvalósításához:

  • Tanácsadás

Elemezzük az Ön igényeit, és Önnel együtt kidolgozunk egy személyre szabott stratégiát az e-kereskedelmi projektjének a Sylius segítségével történő megvalósítására. Ennek során figyelembe vesszük mind az Ön üzleti céljait, mind a célcsoport igényeit.

  • Koncepció és tervezés

Tapasztalt csapatunk vonzó és felhasználóbarát dizájnt készít az online áruháza számára, amely a lehető legjobban mutatja be márkáját, és kellemes vásárlási élményt nyújt vásárlóinak.

  • Fejlesztés

Egyedi igényeit technikailag megvalósítjuk, és a Sylius-t zökkenőmentesen integráljuk meglévő informatikai infrastruktúrájába. Nagy hangsúlyt fektetünk a tiszta kódra, a nagy teljesítményre és a biztonságra.

  • Harmadik fél rendszereinek integrálása

A Sylius számos interfészt kínál olyan rendszerek integrálásához, mint a CRM, ERP, fizetési szolgáltatók és szállítási szolgáltatók. Támogatjuk Önt e rendszerek összekapcsolásában, és biztosítjuk a zökkenőmentes adatcserét.

  • Képzés és támogatás

Képzést kínálunk munkatársai számára, hogy Ön teljes mértékben ki tudja aknázni a Syliusban rejlő lehetőségeket. Emellett a Sylius sikeres bevezetése után is rendelkezésre áll a támogatásunk, hogy válaszoljon a kérdésekre és megoldja az esetleges problémákat.


A Sylius különösen alkalmas a B2B vállalatok számára, mivel speciális funkciókat kínál erre az ágazatra:

  • Rugalmas árképzés

A Sylius segítségével különböző árképzési modelleket állíthat be a különböző ügyfélcsoportok számára, például mennyiségi kedvezményeket, lépcsőzetes árakat vagy egyedi ármegállapodásokat. Ez lehetővé teszi, hogy kifejezetten az üzleti ügyfelei igényeihez igazodjon.

  • B2B-specifikus funkciók

A Sylius számos, kifejezetten a B2B követelményekre szabott funkciót kínál, mint például a rendeléskiadások, a költségvetés kezelése, a testreszabott katalógusok és a fejlett jelentéstételi funkciók.

  • B2B csatorna integráció

A Sylius lehetővé teszi több értékesítési csatorna, például online boltok, mobilalkalmazások és piacterek zökkenőmentes integrációját, hogy egységes és következetes vásárlási élményt nyújtson üzleti ügyfeleinek.

  • Skálázhatóság

A Sylius úgy lett kialakítva, hogy együtt növekedjen az Ön vállalkozásával. A keretrendszer moduláris felépítése és rugalmas alkalmazkodóképessége lehetővé teszi, hogy könnyen bővítse és a változó igényekhez igazítsa e-kereskedelmi rendszerét.

  • Biztonság és megfelelés

A Sylius a biztonság és az adatvédelem szem előtt tartásával készült. A keretrendszer megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, és támogatja Önt az olyan jogi követelményeknek való megfelelésben, mint a DSGVO.


Digitális ügynökségként már számos B2B vállalatot támogattunk a Sylius bevezetésében, és sikeresen végrehajtottuk a digitális átalakításokat. Referenciáink az ügyfeleink sokszínűségét és az e-kereskedelmi projektek sikeres megvalósítását mutatják a különböző iparágakban.

A digitális átalakulás elengedhetetlen a B2B vállalatok számára ahhoz, hogy a verseny előtt maradjanak. A Sylius e-kereskedelmi keretrendszer egy hatékony és rugalmas megoldás, amely kifejezetten a B2B vállalatok igényeihez igazodik. Digitális ügynökségünk átfogó szolgáltatásokat kínál a Sylius köré, hogy sikeresen megvalósíthassa e-kereskedelmi projektjét, és optimálisan pozícionálhassa vállalatát a digitális világban.