Please enter a search term:

Magento e-kereskedelmi megoldások B2B vállalatok számára


A mai digitális világban az e-kereskedelmi megoldások elengedhetetlenek a B2B vállalkozások sikeréhez. Egy erős és rugalmas platform mindent megváltoztathat. Tapasztalt digitális ügynökségként támogatjuk Önt a digitális átalakulásban, és átfogó szolgáltatásokat kínálunk a Magento e-kereskedelmi rendszer köré. Szakértelmünk a tanácsadástól és a tervezéstől a megvalósításig, az optimalizálásig és a támogatásig terjed. Ebben a cikkben bemutatjuk a Magento területén szerzett kompetenciáinkat és szolgáltatásainkat.


 • Skálázhatóság

A Magento együtt növekszik vállalkozásával, és rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez.

 • Rugalmasság

A nyílt forráskódú struktúra lehetővé teszi az egyedi testreszabásokat és bővítményeket az Ön egyedi igényeihez.

 • B2B-specifikus funkciók

A Magento olyan funkciókat kínál, mint az egyedi árazás, a gyors rendelés és az ügyfél-jóváhagyás, amelyek a B2B vállalatok számára elengedhetetlenek.

 • Integráció

A Magento zökkenőmentesen integrálódik a meglévő ERP-, CRM- és PIM-rendszerekkel, így biztosítva a zökkenőmentes adatátvitelt.


Kínálatunk a Magento e-kereskedelmi megoldás minden aspektusára kiterjed, a stratégia kidolgozásától a technikai megvalósításig. Szolgáltatásaink a következőket foglalják magukban:

 • Tanácsadás és stratégia

Elemezzük az Ön üzleti igényeit, és segítünk kiválasztani a megfelelő Magento megoldást az Ön B2B vállalkozásához.

 • Tervezés és felhasználói élmény

UX-tervezőkből álló csapatunk az Ön ügyfeleire szabott, megnyerő és felhasználóbarát online áruházakat fejleszt.

 • Technikai megvalósítás

Magento fejlesztőink technikailag megvalósítják az Ön igényeit, és biztosítják, hogy webáruháza zökkenőmentesen működjön.

 • Integráció

Zökkenőmentesen integráljuk a Magento-t a meglévő informatikai környezetébe, hogy biztosítsuk az optimális adatátvitelt és a folyamatok kezelését.

 • Képzés és támogatás

Átfogó képzést kínálunk csapata számára, hogy biztosítsuk a Magento sikeres használatát. Emellett támogatással és karbantartással is az Ön mellett állunk.


Projektmegközelítésünk bevált módszereken és folyamatokon alapul, hogy biztosítsuk az Ön Magento e-kereskedelmi megoldásának sikeres megvalósítását:

 • Kick-off workshop

Egy közös workshop keretében azonosítjuk az Ön üzleti követelményeit és meghatározzuk a projekt céljait.

 • Projekttervezés

A workshop eredményei alapján részletes projekttervet készítünk, amely tartalmazza az összes fázist, mérföldkövet és erőforrást.

 • Agilis fejlesztés

Agilis módszerek szerint dolgozunk, hogy biztosítsuk a folyamatos fejlesztést és a gyors alkalmazkodást az Ön igényeihez. A rövid fejlesztési ciklusokra és az Önnel való szoros kommunikációra összpontosítunk.

 • Minőségbiztosítás

A fejlesztés minden szakaszában nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra. Szakértőink minden funkciót tesztelnek, hogy webáruháza hibátlanul működjön.

 • Telepítés és üzembe helyezés

Támogatjuk Önt Magento webáruházának sikeres üzembe helyezésében, beleértve az adatok migrációját és a meglévő rendszerterülettel való integrációt.

 • Indítás utáni támogatás

A beüzemelés után továbbra is segítünk Önnek támogatással, karbantartással és folyamatos optimalizálással, hogy biztosítsuk e-kereskedelmi projektje sikerét


Büszkék vagyunk arra, hogy már számos B2B vállalatot támogattunk a Magento e-kereskedelmi megoldások bevezetésében és optimalizálásában. Íme néhány példa a sikeres projektekből:

 • Példa 1

Egy nemzetközileg működő B2B vállalat számára többnyelvű webáruházat fejlesztettünk, amely lehetővé teszi az egyéni árképzést és a vásárlói jóváhagyást. Az ERP-rendszerrel való zökkenőmentes integráció révén jelentősen javítani tudtuk a rendelésfeldolgozást és az ügyfélkezelést.

 • Példa 2

Egy közepes méretű B2B vállalat profitál szakértelmünkből egy felhasználóbarát online áruház megvalósításában, optimalizált termékkatalógusokkal és gyors rendelési funkciókkal. A célzott konverziós rátaoptimalizálás (CRO) révén jelentősen növelni tudtuk az értékesítési számokat.

 • Példa 3

Egy B2B nagykereskedő számára olyan Magento B2B portált fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi az értékesítési partnerek számára, hogy hozzáférjenek az egyes termékkínálatokhoz, az egyedi árlistákhoz és a rendelési előzményekhez. A portál bevezetésével javítani tudtuk a rendelési folyamatot és az ügyfélhűséget.

A Magento erőteljes és rugalmas e-kereskedelmi megoldásokat kínál, amelyek kifejezetten a B2B vállalatok igényeihez igazodnak. Tapasztalt digitális ügynökségként és tanácsadóként támogatjuk Önt a digitális átalakulás minden fázisában, a stratégiai tervezéstől a technikai megvalósításon át a folyamatos optimalizálásig. Átfogó szolgáltatási kínálatunk és bevált projektmegközelítésünk biztosítja, hogy Magento webáruháza sikeres legyen, és cége fennmaradhasson a digitális világban.