Please enter a search term:

Spryker - Az Ön innovatív e-kereskedelmi megoldása B2B vállalatok számára

A digitális kereskedelem mai gyors tempójú világában fontos, hogy a B2B vállalatok rendelkezzenek a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak, és a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsák ügyfeleiknek. Digitális ügynökségünk segíthet Önnek a Spryker digitális átalakulásában. Ez a landing page áttekintést nyújt a Spryker e-kereskedelmi megoldásairól, és arról, hogy szakértőink hogyan segíthetnek Önnek a legtöbbet kihozni ebből az innovatív platformból.

Mi az a Spryker?

A Spryker egy rendkívül rugalmas, moduláris és skálázható e-kereskedelmi platform, amelyet kifejezetten B2B vállalatok számára terveztek. A Spryker a csúcstechnológiát felhasználóbarát architektúrával kombinálva lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és hatékonyan növeljék online jelenlétüket, és személyre szabott vásárlási élményekkel örvendeztessék meg ügyfeleiket. A Spryker funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a termékkezelést, a készletkezelést, a tartalomkezelést, a CRM integrációt és még sok mást, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy optimalizálják B2B vállalkozását, és zökkenőmentes vásárlási folyamatot biztosítsanak ügyfelei számára.


Tapasztalt digitális ügynökségként átfogó támogatást nyújtunk a Spryker bevezetéséhez az Ön vállalatánál. Szakértőink széles körű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek az e-kereskedelem, a webfejlesztés és a digitális átalakulás területén. Íme néhány a szolgáltatások közül, amelyeket kínálunk Önnek:

 • Tanácsadás és stratégiafejlesztés: a jelenlegi digitális jelenlét és üzleti modell részletes elemzésével kezdünk. Eredményeink alapján személyre szabott stratégiát dolgozunk ki a Spryker optimális integrálása és céljai elérése érdekében.
 • Implementálás és fejlesztés: Technikai szakértőink gondoskodnak a Spryker meglévő IT-infrastruktúrájába történő implementálásáról. Gondoskodunk arról, hogy a platform zökkenőmentesen integrálódjon meglévő rendszereibe, és hogy minden szükséges kiigazítás megtörténjen.
 • Design és felhasználói élmény: Vonzó, felhasználóbarát designt készítünk a Spryker platformjához, amely egyrészt megfelel az Ön márkairányelveinek, másrészt intuitív vásárlási élményt nyújt ügyfeleinek.
 • Adatmigráció és integráció : Segítünk Önnek a termékadatok, vásárlói adatok és rendelési előzmények migrálásában a korábbi rendszeréből a Spryker platformra. Ennek során biztosítjuk, hogy minden adat helyesen és hiánytalanul kerüljön átvitelre, és hogy vásárlói számára zökkenőmentes legyen az átállás.
 • Képzés és támogatás: Csapatunk átfogó képzést és támogatást nyújt, hogy munkatársai megismerjék a Sprykert és hatékonyan tudják használni a platformot. Az alapok bevezetésétől a fejlett funkciókig biztosítjuk, hogy csapata rendelkezzen a Spryker teljes körű használatához szükséges ismeretekkel.
 • Marketing és értékesítésösztönzés: Segítünk Önnek népszerűsíteni a Spryker e-kereskedelmi platformját, és hatékonyan elérni célcsoportjait. Szakértőink az Ön iparágára és célközönségére szabott, személyre szabott marketingstratégiákat dolgoznak ki, hogy növeljék a webhelye látogatottságát és növeljék az értékesítést.
 • Folyamatos optimalizálás és karbantartás : Együttműködésünk nem ér véget a Spryker sikeres elindításával. Folyamatos optimalizálást és karbantartást biztosítunk, hogy az Ön e-kereskedelmi platformja mindig naprakész és technikailag működőképes legyen. Csapatunk mindig rendelkezésre áll a hibaelhárításhoz és a fejlesztésekhez.


A Spryker bevezetése az Ön B2B vállalatában számos előnyt kínál, amelyek pozitívan befolyásolják az ügyfélmegtartást, a bevételt és a piaci pozíciót:

 • Skálázhatóság: A Sprykert úgy tervezték, hogy együtt növekedjen az Ön vállalkozásával. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy bármikor új funkciókat adjon hozzá és kiigazításokat végezzen anélkül, hogy a platform általános szerkezetét befolyásolná.
 • Rugalmasság: A Spryker megadja Önnek a szabadságot, hogy e-kereskedelmi megoldását pontosan az Ön igényeihez és követelményeihez igazítsa. A nyílt architektúra lehetővé teszi a harmadik féltől származó eszközök és szolgáltatások egyszerű integrálását, így pontosan úgy alakíthatja ki a platformot, ahogyan azt a vállalkozásának szüksége van rá.
 • Hatékonyság: A folyamatok automatizálásával és a CRM- és ERP-rendszerekkel való integrálással racionalizálhatja üzleti tevékenységét, és csökkentheti alkalmazottai munkaterhelését. A Spryker lehetővé teszi, hogy központilag kezelje a megrendeléseket, a készleteket és az ügyfélkapcsolatokat, így biztosítva a zökkenőmentes és hatékony működést.
 • Személyre szabás: A Spryker támogatja a fejlett személyre szabási funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabott vásárlási élményt nyújtson ügyfeleinek. Személyre szabott ajánlatokat, ajánlásokat és tartalmakat hozhat létre vásárlói preferenciái és viselkedése alapján, hogy hűséget építsen és növelje az eladásokat.
 • Gyorsaság: A Spryker gyors betöltési idejéről és teljesítményéről ismert, ami mind Önnek, mind vásárlóinak előnyös. A gyors betöltési idő biztosítja, hogy vásárlói nem frusztrálódnak, és nem hagyják el weboldalát, mielőtt befejeznék a vásárlást. Ez lehetővé teszi, hogy növelje a konverziós arányt és növelje az eladásokat.
 • Biztonság: Az Ön és vásárlói adatainak biztonsága a Spryker számára elsődleges fontosságú. A platform a legmodernebb biztonsági intézkedéseket alkalmazza, amelyek biztosítják, hogy az Ön adatai védve legyenek, és ne történjen illetéktelen hozzáférés.
 • Mobilitás: A Spryker teljesen mobilra optimalizált, így ügyfelei bármikor és bárhol hozzáférhetnek weboldalához és vásárolhatnak. A mobiloptimalizálás azt is biztosítja, hogy webhelye minden eszközön és képernyőméreten optimálisan jelenjen meg, növelve a használhatóságot és a konverziós arányt.
 • Shopwareteljesítményoptimalizálás: A Shopware weboldalának elemzése a teljesítménybeli szűk keresztmetszetek szempontjából, valamint a betöltési idő és a válaszkészség optimalizálása

A Spryker egy erőteljes, rugalmas és jövőbiztos e-kereskedelmi megoldás, amelyet kifejezetten B2B vállalatok számára terveztek. A Spryker vállalatánál történő bevezetésével optimalizálhatja online jelenlétét, személyre szabott és felhasználóbarát vásárlási élményt kínálhat ügyfeleinek, és végső soron növelheti eladásait.

Mi vagyunk az Ön megbízható partnere a Spryker bevezetésében és optimalizálásában az Ön vállalatánál. Átfogó szakértelmünkkel és széles körű szolgáltatásainkkal támogatjuk Önt a digitális átalakulási folyamat minden lépésében. A stratégia kidolgozásától és megvalósításától kezdve a folyamatos optimalizálásig és karbantartásig, azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk, hogy a Sprykerben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázza, és B2B üzletét a következő szintre emelje.