Please enter a search term:

 • Tartalmas

  A Contentful segítségével a különböző platformok tartalmait a felhőben lehet kezelni. A Contentful ideális minden olyan esetben, amikor a tartalmat minden digitális csatornán ki kell játszani.

Az API-alapú tartalomplatform digitális élmények létrehozásához

Contentfull CMS - Az Ön teljes körű megoldása a hatékony tartalomkezeléshez

A mai digitális világban elengedhetetlen, hogy a vállalatok optimalizálják online jelenlétüket, hogy versenyképesek maradjanak. Ebben döntő szerepet játszik egy hatékony tartalomkezelő rendszer (CMS). A Contentful CMS egy ilyen megoldás, amelyet kifejezetten a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására terveztek. Digitális ügynökségünk átfogó Contentful CMS bevezetési tanácsadást és szolgáltatásokat kínál, hogy vállalkozása a következő szintre léphessen. Ezen a landing page-en kaphat egy első áttekintést a Contentfulról mint CMS-megoldásról és az általunk kínált különböző szolgáltatásokról.


A Contentful CMS egy innovatív és rugalmas tartalomkezelő rendszer, amely a B2B vállalatok igényeire épül. Olyan felhasználóbarát platformot biztosít, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy webhelyeiket és digitális tartalmaikat hatékonyan és eredményesen kezeljék. A nagy teljesítményű funkciókat intuitív felhasználói felülettel kombináló Contentful CMS gyors és egyszerű tartalomkészítést, -kezelést és -kiadást tesz lehetővé.

A Contentful CMS néhány kulcsfontosságú előnye:

 • Rugalmasság

Alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez, és lehetővé teszi a könnyű integrációt más eszközökkel és rendszerekkel.

 • Skálázhatóság

Nő együtt az Ön vállalkozásával, és alkalmazkodik a változó követelményekhez.

 • Biztonság

A legmagasabb biztonsági szabványokat biztosítja az adatok és a tartalom védelme érdekében.

 • Könnyű használat:

Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi, hogy a technikában kevésbé jártas felhasználók is hatékonyan kezelhessék a tartalmat.


Tapasztalt digitális ügynökségként a digitális átalakulás minden fázisában támogatjuk a B2B vállalatokat. A Contentful CMS bevezetéséhez a következő kompetenciákat és szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Tanácsadás

Elemezzük a meglévő digitális struktúráit, és Önnel együtt kidolgozzuk a Contentful CMS bevezetésének személyre szabott stratégiáját. Ennek során figyelembe vesszük az Ön egyéni követelményeit és céljait.

 • Bevezetés

Szakértőink gondoskodnak a Contentful CMS műszaki bevezetéséről az Ön vállalatánál. Ennek során garantáljuk a meglévő rendszerekkel való zökkenőmentes integrációt, és biztosítjuk, hogy minden követelmény teljesüljön.

 • Oktatás

Átfogó képzést biztosítunk munkatársai számára, hogy hatékonyan tudják használni a Contentful CMS-t. Képzésünk alkalmas mind a technikai, mind a kevésbé technikai felhasználók számára.

 • Támogatás

A Contentful CMS bevezetése után is az Ön mellett állunk szakértői tudásunkkal. Folyamatos támogatást nyújtunk, és mindig ott vagyunk, hogy válaszoljunk a kérdésekre vagy megoldjuk a problémákat. Egyedi testreszabás: Minden vállalatnak megvannak a maga követelményei és céljai. Ezért kínálunk egyedi testreszabásokat és bővítményeket a Contentful CMS-hez, hogy a rendszer pontosan az Ön igényeihez igazodjon.

 • Teljesítményoptimalizálás

Segítünk javítani webhelye teljesítményét és sebességét, hogy optimális felhasználói élményt nyújtson ügyfeleinek. Ez magában foglalja a betöltési idők optimalizálását, az oldalszerkezet javítását és a tartalom különböző eszközökhöz való igazítását.

 • Keresőmotor-optimalizálás(SEO)

A keresőmotorokban való jó láthatóság döntő fontosságú vállalkozása sikeréhez. Átfogó SEO-szolgáltatásokat kínálunk annak érdekében, hogy webhelye a releváns keresőkérdésekre az első helyeken jelenjen meg.

 • Tartalomstratégia és -készítés

A kiváló minőségű és vonzó tartalom kulcsfontosságú a célközönség eléréséhez és bevonásához. Tapasztalt tartalomszakértőink segítenek Önnek egy célzott tartalmi stratégia kidolgozásában és olyan tartalmak létrehozásában, amelyek lekötik az ügyfeleit.

 • Elemzés és jelentéskészítés:

A digitális intézkedések sikerének méréséhez és folyamatos optimalizálásához elengedhetetlen az átfogó nyomon követés. Részletes analitikát és jelentéseket kínálunk, hogy értékes betekintést nyújtsunk weboldalának és digitális marketingtevékenységeinek teljesítményébe.

 • Evolve

A digitális környezet folyamatosan változik, és fontos, hogy lépést tartsunk vele. Segítünk Önnek folyamatosan frissíteni és a legújabb trendekhez és technológiákhoz igazítani Contentful CMS-ét.


A Contentful CMS bevezetésekor nem csak technikai megoldást kínálunk, hanem átfogó támogatást is, amely az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz igazodik. Íme néhány ok, amiért érdemes digitális ügynökségünket választania:

 • Sokéves tapasztalat

Számos B2B vállalatot támogattunk már sikeresen a digitális átalakulásban, és széles körű szakértelemmel rendelkezünk a tartalomkezelő rendszerek és a digitális megoldások terén.

 • Ügyfélközpontú megközelítés

Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük az Ön egyedi igényeit, és személyre szabott megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek mérhető eredményeket hoznak.

 • Innovációvezérelt

Digitális ügynökségként mindig a pulzuson tartjuk a kezünket, és innovatív technológiákat és módszereket alkalmazunk, hogy a lehető legjobb eredményeket nyújthassuk Önnek.

 • Rugalmasság és skálázhatóság

Megoldásainkat úgy terveztük, hogy együtt nőjenek az Ön vállalkozásával, és alkalmazkodjanak a változó követelményekhez. Ön egy jövőbiztos befektetés előnyeit élvezheti.