Please enter a search term:

 • Adobe Experience Manager

  Az Adobe Experience Manager (AEM) egy vállalati szintű tartalomkezelő megoldás (CMS), amelyet kifejezetten B2B szervezetek számára terveztek. Az AEM segítségével magával ragadó, személyre szabott és konzisztens ügyfélélményeket hozhat létre és kezelhet minden digitális csatornán.

Adobe Experience Manager CMS: Az Ön megoldása a sikeres digitális átalakuláshoz

Az egyre inkább digitális világban elengedhetetlen, hogy a B2B vállalatok optimalizálják online jelenlétüket és alkalmazkodjanak a dinamikus piachoz. Átfogó Adobe Experience Manager CMS-szolgáltatásaink segítenek Önnek a digitális átalakulásban és az online élmény javításában.

Miért az Adobe Experience Manager CMS a B2B vállalatok számára?

Az Adobe Experience Manager (AEM) egy vállalati szintű tartalomkezelő megoldás (CMS), amelyet kifejezetten B2B vállalatok számára fejlesztettek ki. Az AEM segítségével magával ragadó, személyre szabott és konzisztens ügyfélélményeket hozhat létre és kezelhet minden digitális csatornán. Ennek során a rendszer biztosítja a digitális átalakulás követelményeinek való megfeleléshez szükséges rugalmasságot, skálázhatóságot és biztonságot.


A Joomla néhány előnye más CMS megoldásokkal szemben a következő:

 • Könnyű használat

A Joomla könnyen telepíthető és kezelhető, még a technikai háttérrel nem rendelkező emberek számára is.

 • Rugalmasság

A több mint 8000 bővítménynek köszönhetően testreszabhatja és bővítheti weboldalát.

 • Skálázhatóság

A Joomla kis weboldalakhoz éppúgy használható, mint nagy és összetett weboldalakhoz.

 • Biztonság

A Joomla nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és rendszeres frissítésekkel védi weboldalát a fenyegetésektől.

 • Közösségitámogatás

Nyílt forráskódú platformként a Joomla nagy és elkötelezett közösséggel rendelkezik, amely folyamatosan hozzájárul a rendszer fejlesztéséhez.


Digitális ügynökségünk számos szolgáltatást kínál a B2B vállalatoknak a Joomla CMS weboldalak elindításához.

 • Tanácsadás és stratégiafejlesztés

Joomla-szakértőkből álló tapasztalt csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy megértsük üzleti igényeit, és kialakítsuk az optimális stratégiát a Joomla bevezetésére az Ön szervezetében.

 • Webtervezés és -fejlesztés

Tehetséges webdesignereink és fejlesztőink olyan testreszabott, reszponzív és felhasználóbarát Joomla-weboldalakat készítenek, amelyek a lehető legjobban mutatják be márkáját, és egyedi online élményt nyújtanak ügyfeleinek.

 • Harmadik féltől származó eszköz integráció

Csapatunk szakterülete a harmadik féltől származó eszközök és bővítmények integrálása az Ön Joomla weboldalába a funkcionalitás és a hatékonyság növelése érdekében.

 • Képzés és támogatás

Átfogó képzést biztosítunk munkatársai számára, hogy segítsük őket a Joomla használatában. Emellett támogató csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdésben vagy problémában, ami a Joomla weboldalával kapcsolatban felmerülhet.

 • Karbantartás és biztonsági frissítések

Ügynökségünk gondoskodik az Ön Joomla weboldalának rendszeres karbantartásáról és frissítéséről, hogy az mindig naprakész legyen a legújabb technológiával és védve legyen a lehetséges fenyegetésekkel szemben.

 • Keresőmotor-optimalizálás (SEO)

Egy sikeres weboldal fontos szempontja a keresőmotorokban való láthatósága. SEO-szakértőkből álló csapatunk hatékony stratégiákat dolgoz ki és valósít meg, hogy Joomla weboldalát javítsa a keresési eredményekben, és ezáltal több minősített látogatót vonzzon az oldalára.


 • Tapasztalat és szakértelem

Digitális ügynökségünk nagy tapasztalattal rendelkezik a B2B vállalatok digitális átalakításában. Számos sikeres Joomla-weboldalt fejlesztettünk ügyfeleink számára, és tudjuk, mi kell egy hatékony és felhasználóbarát online jelenlét kialakításához.

 • Testreszabott megoldások

Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi, és saját igényei és céljai vannak. Ezért kínálunk személyre szabott megoldásokat, amelyeket kifejezetten az Ön vállalkozásának igényeihez igazítunk.

 • Ügyfélközpontúság

Csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szorosan együttműködjünk ügyfeleinkkel, és támogassuk őket a Joomla implementációs folyamat során. Mindig arra törekszünk, hogy felülmúljuk az Ön elvárásait, és biztosítsuk, hogy elégedett legyen a munkánkkal.

 • Hosszú távú partnerség

Célunk, hogy hosszú távú, bizalmon és együttműködésen alapuló partnerséget alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk Önt a Joomla weboldalának folyamatos fejlesztésében és továbbfejlesztésében.