Please enter a search term:

 • Django CMS

  A más CMS-ekből ismert alapfunkciók mellett a Django a front-end feldolgozásával is meggyőző

  Erre!

Django CMS

A Django a más CMS-ekből ismert alapfunkciók mellett a front-end szerkesztéssel is meggyőző, azaz a weboldalak szerkesztésének lehetőségével közvetlenül az eredeti nézetben. Emellett a létrehozott weboldalak automatikusan reszponzívak is, azaz a különböző digitális végeszközökre optimalizált nézetben.

B2B vállalat: Fedezze fel a Django és a Django CMS előnyeit a digitális átalakulásban

A mai digitális korszakban a vállalkozások a folyamatos fejlődésre támaszkodnak, hogy versenyképesek maradjanak. Digitális ügynökségként és tanácsadóként a Django és a Django CMS bevezetésével segítjük a B2B vállalatokat a digitális átalakulásban. Ezen a landing page-en adunk egy első áttekintést a Django mint CMS megoldásról, és bemutatjuk kompetenciáinkat és szolgáltatásainkat, hogy elkísérjük Önt a digitális kiválóság felé vezető úton.


A Django egy Python nyelven alapuló, nyílt forráskódú, korszerű webes keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy gyorsan és hatékonyan hozzanak létre nagy teljesítményű webes alkalmazásokat. A Django CMS egy Djangóra épülő tartalomkezelő rendszer (CMS), amely felhasználóbarát, moduláris és rugalmas felépítéséről ismert. A vállalkozások számára megbízható, skálázható és adaptálható megoldást kínál online jelenlétük kezeléséhez.

A Django és a Django CMS néhány fő előnye a következő:

 • Gyors Fejlesztés

A Django lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy gyorsan és hatékonyan írják meg webes alkalmazásaik kódját, köszönhetően az "elemeket tartalmazó" filozófiának és az újrafelhasználható kódépítő blokkoknak.

 • Biztonság

A Django nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és segít a szervezeteknek megvédeni webes alkalmazásaikat az olyan gyakori biztonsági kockázatokkal szemben, mint az SQL-injekció, az XSS (cross-site scripting) és a CSRF (cross-site request forgery).

 • Skálázhatóság

A Django és a Django CMS nagymértékben skálázható megoldások, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy webes alkalmazásaikat könnyen hozzáigazítsák a növekvő felhasználószámhoz és követelményekhez.


A digitális átalakulás szakértőiként a Django és a Django CMS bevezetéséhez szabott szolgáltatások széles skáláját kínáljuk a B2B vállalatoknak. Fő kompetenciáink közé tartoznak:

 • Stratégiai tanácsadás:

Elemezzük meglévő webes jelenlétét és IT-infrastruktúráját, meghatározzuk a fejlesztendő területeket, és személyre szabott stratégiát dolgozunk ki a Django és a Django CMS bevezetésére az Ön vállalkozásában.

 • Webtervezés és -fejlesztés

Tapasztalt webdesignerekből és -fejlesztőkből álló csapatunk vonzó, felhasználóbarát és reszponzív weboldalakat készít Django és Django CMS alapján az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

 • Integráció

Zökkenőmentesen integráljuk a Django és a Django CMS-t az Ön meglévő informatikai környezetébe, beleértve a CRM-rendszereket, e-kereskedelmi platformokat, marketingautomatizálási eszközöket és egyéb releváns alkalmazásokat.

 • Képzés és Támogatás

Átfogó képzést biztosítunk munkatársai számára, hogy megismertessük őket a Django és a Django CMS funkcióival és képességeivel. Támogatói csapatunk rendelkezésre áll a technikai problémák megoldására és a webes alkalmazások zökkenőmentes működésének biztosítására.

 • Karbantartás és Továbbfejlesztés

Gondoskodunk Django és Django CMS alapú webalkalmazásainak rendszeres karbantartásáról, és támogatjuk Önt digitális jelenlétének folyamatos fejlesztésében, hogy megfeleljen a változó piaci igényeknek.


A B2B vállalatoknak különleges kihívásokkal kell szembenézniük a digitális világban, például az összetett termékek és szolgáltatások online bemutatásával, az értékesítés hatékony kezelésével és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítésével. A Django és a Django CMS számos előnyt kínál a B2B vállalatok számára, többek között:

 • Rugalmasság

A Django és a Django CMS moduláris felépítése lehetővé teszi a B2B vállalatok számára, hogy webes alkalmazásaikat rugalmasan és egyénre szabottan a saját egyedi igényeikhez igazítsák.

 • Hatékonyság

A Django és a Django CMS segítségével a B2B vállalatok racionalizálhatják belső folyamataikat, például a termékinformációk, a marketinganyagok és az ügyféladatok kezelésének központosításával.

 • Alkalmazkodóképesség

A Django és a Django CMS skálázhatósága lehetővé teszi a B2B vállalatok számára, hogy webes alkalmazásaikat idővel a vállalkozásuk növekedéséhez és ügyfeleik változó igényeihez igazítsák.

 • Integráció

A Django és a Django CMS zökkenőmentesen integrálható más rendszerekkel és alkalmazásokkal, lehetővé téve a B2B vállalatok számára, hogy hatékonyan hálózatba szervezzék teljes informatikai környezetüket és szinergiákat hozzanak létre.

 • Biztonság

A Django és a Django CMS magas szintű biztonsági szabványai biztosítják a B2B vállalatok számára a bizalmas üzleti adatok és ügyfélinformációk biztonságos kezeléséhez szükséges védelmet.


 • Ipari ismeretek

Ismerjük a B2B vállalatok kihívásait és követelményeit, és célzott megoldásokat tudunk kidolgozni digitális folyamatainak optimalizálására.

 • Tapasztalat

Tapasztalt webdesignerekből, fejlesztőkből és online marketing szakértőkből álló csapatunk már számos sikeres Drupal-projektet valósított meg B2B vállalatok számára.

 • Minőség

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, és biztosítjuk, hogy Drupal webhelye ne csak vizuálisan vonzó, hanem technikailag is hibátlan és jövőbiztos legyen.

 • Ügyfélközpontúság

Szorosan együttműködünk Önnel, és az Ön egyéni igényeit és üzleti céljait állítjuk munkánk középpontjába, hogy a lehető legjobb megoldást dolgozzuk ki az Ön cége számára.

 • Támogatás

Elkötelezett támogató csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon a kérdésekre, megoldja a problémákat és biztosítsa, hogy Drupal webhelye mindig optimálisan működjön.

Az egyre inkább összekapcsolt és digitális világban a B2B vállalatok számára elengedhetetlen, hogy erős, rugalmas és biztonságos webes alkalmazásokat használjanak a sikerhez. Digitális ügynökségként és tanácsadóként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy végigkísérjük Önt a digitális átalakuláson, és megismertessük Önt a Django és a Django CMS előnyeivel. Átfogó készségeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek abban, hogy webes jelenlétét a következő szintre emelje, és elérje üzleti céljait.

Az egyre inkább összekapcsolt és digitális világban a B2B vállalatok számára elengedhetetlen, hogy erős, rugalmas és biztonságos webes alkalmazásokat használjanak a sikerhez. Digitális ügynökségként és tanácsadóként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy végigkísérjük Önt a digitális átalakuláson, és megismertessük Önt a Django és a Django CMS előnyeivel. Átfogó készségeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek abban, hogy webes jelenlétét a következő szintre emelje, és elérje üzleti céljait.