Please enter a search term:

 • Contao CMS

  A Contao egy karcsú szerkesztőségi rendszer, amely számos funkciót kínál bővítmények nélkül is, és ideális a kis- és középvállalkozások számára. A backend intuitívan használható és egyszerűbb a Typo 3-hoz képest.

  Hagyja, hogy mi alakítsuk digitális sikerét!

Contao CMS

A Contao egy karcsú szerkesztőségi rendszer, amely számos funkciót kínál bővítmények nélkül is, és ideális a kis- és középvállalkozások számára. A backend intuitívan használható és egyszerűbb a Typo 3-hoz képest.

Napjainkban a digitális átalakulás döntő tényező a B2B vállalatok sikere szempontjából. A professzionális és hatékony webes jelenlét elengedhetetlen. Digitális ügynökségünk támogatja Önt, mint B2B vállalatot a Contao CMS weboldalak bevezetésével, és elkíséri Önt a digitális átalakulás útján. Szeretnénk első körben áttekintést nyújtani Önnek a Contao mint CMS megoldás előnyeiről, és bemutatni kompetenciáinkat és szolgáltatásainkat ezen a területen.


 • Könnyű használat és rugalmasság

A Contao-t felhasználóbarát felülete jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy weboldalát széleskörű programozási ismeretek nélkül is kezelje és frissítse. A rendszer rugalmas és bővíthető, hogy megfeleljen az Ön vállalatának egyedi igényeinek.

 • Biztonság és adatvédelem

A Contao nagy jelentőséget tulajdonít a biztonságnak és az adatvédelemnek. A rendszer mindig a legkorszerűbb, és számos biztonsági funkciót kínál, hogy megvédje weboldalát a támadásoktól. A Contao emellett megfelel a legújabb adatvédelmi előírásoknak, és támogatja Önt a jogi követelményeknek való megfelelésben.

 • Keresőmotor-optimalizálás (SEO)

A Contao CMS eredendően kiváló keresőoptimalizálási lehetőségeket kínál, hogy weboldala a lehető legelőkelőbb helyen jelenjen meg a Google és társai keresési eredményeiben. Így növelheti cége láthatóságát az interneten, és új ügyfeleket szerezhet.


 • Tanácsadás és Koncepció

Szakértőink először elemzik az Ön egyéni igényeit és követelményeit. Ennek alapján kidolgozunk egy személyre szabott koncepciót az Ön Contao CMS weboldalához, amely pontosan az Ön B2B vállalatára van szabva.

 • Webtervezés és Programozás

Tapasztalt tervező- és fejlesztőcsapatunk vonzó, modern és reszponzív webdesignt készít Önnek, amely minden eszközön optimálisan jelenik meg. Honlapját Contao CMS-ben valósítjuk meg, és a rendszert az Ön igényei szerint alakítjuk át.

 • Harmadik féltől származóeszközök ésszolgáltatásokintegrálása

Fontos harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat integrálunk az Ön számára, például CRM-rendszereket, hírlevél-eszközöket vagy e-kereskedelmi megoldásokat, hogy optimalizáljuk a munkafolyamatokat és átfogó szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinek.

 • Képzés és Támogatás

A Contao CMS használatának megkezdéséhez egyéni képzést kínálunk munkatársai számára. Emellett a weboldalának elkészülte után is rendelkezésre áll a támogatásunk, hogy segítsünk Önnek a CMS-sel kapcsolatos bármilyen kérdésben vagy problémában.

 • Karbantartás és Frissítések

Gondoskodunk Contao CMS weboldalának rendszeres karbantartásáról, és elvégezzük a szükséges frissítéseket, hogy weboldalának biztonsága és funkcionalitása mindenkor biztosított legyen. Így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat.

 • Keresőoptimalizálás és onlinemarketing

Weboldala technikai megvalósításán túlmenően az online jelenlét optimalizálásában is támogatjuk Önt. Szakértőink elemzik weboldalát, és egyéni SEO-stratégiákat dolgoznak ki, hogy növeljék láthatóságát a keresési eredményekben. Emellett átfogó online marketingszolgáltatásokat kínálunk, például tartalommarketinget, közösségi média marketinget vagy Google hirdetéseket, hogy tovább növeljük sikerét a digitális térben.


 • Sok év Tapasztalat és Szakértelem

Digitális ügynökségünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a B2B vállalatok digitális átalakításában és a Contao CMS projektek megvalósításában. Szakértőink pontosan ismerik a B2B cégek követelményeit és azt, hogyan lehet azokat sikeresen megvalósítani egy weboldalon.

 • Egyedi és személyre szabott Megoldások

Nem standard megoldásokat kínálunk, hanem egyedi és testre szabott weboldalakat fejlesztünk, amelyek pontosan az Ön vállalatának igényeihez igazodnak. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy szorosan együttműködjünk ügyfeleinkkel a lehető legjobb eredmények elérése érdekében.

 • Teljes körű szolgáltatásiajánlat

Digitális ügynökségünk átfogó, teljes körű szolgáltatási csomagot kínál Önnek, a koncepciótól, a webdesigntól és a programozástól kezdve a karbantartáson és a képzésen át az online marketingig. Így Ön minden szolgáltatást egy kézből kap, és a hatékony együttműködés előnyeit élvezheti.

 • Fenntartható Támogatás és Partnerség

Nemcsak szolgáltatóként, hanem partnerként tekintünk magunkra, aki hosszú távon kíséri Önt és vállalatát a digitális átalakulás útján. Contao CMS weboldalának elkészülte után is állunk rendelkezésére támogatásunkkal és szolgáltatásainkkal, és segítünk Önnek abban, hogy folyamatosan bővítse sikereit a digitális térben.

A Contao CMS hatékony és felhasználóbarát megoldást kínál a B2B vállalatoknak digitális jelenlétük professzionális kialakításához. Digitális ügynökségünk átfogó készségekkel és szolgáltatásokkal támogatja Önt a Contao CMS weboldalak bevezetésében, és elkíséri Önt a digitális átalakulás felé vezető úton. A tanácsadástól és a koncepciótól kezdve a webdesignon és programozáson át a karbantartásig, a képzésig és az online marketingig teljes körű, az Ön vállalatának igényeihez igazított szolgáltatáscsomagot kínálunk. Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködésre, és hosszú távú partnerként tekintünk magunkra, aki támogatja Önt online jelenlétének optimalizálásában és a digitális térben elért sikereinek bővítésében.

A Contao CMS hatékony és felhasználóbarát megoldást kínál a B2B vállalatoknak digitális jelenlétük professzionális kialakításához.

Digitális ügynökségünk átfogó készségekkel és szolgáltatásokkal támogatja Önt a Contao CMS weboldalak bevezetésében, és elkíséri Önt a digitális átalakulás felé vezető úton. A tanácsadástól és a koncepciótól kezdve a webdesignon és programozáson át a karbantartásig, a képzésig és az online marketingig teljes körű, az Ön vállalatának igényeihez igazított szolgáltatáscsomagot kínálunk. Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködésre, és hosszú távú partnerként tekintünk magunkra, aki támogatja Önt online jelenlétének optimalizálásában és a digitális térben elért sikereinek bővítésében.