Please enter a search term:

 • PIM - Termékkereső

  Használja ki a Neos CMS hatékony PIM-rendszerének erejét. Optimalizálja termékinformációit, javítsa a keresést, és biztosítsa az egységes és naprakész adatokat minden platformon.

PIM - Termékkereső

A digitalizáció korában a termékinformációk hatékony kezelése és terjesztése kulcsfontosságú a B2B vállalatok sikeréhez. A Neos CMS-szel együtt használt PIM-rendszer jelentős hozzáadott értéket nyújthat ebben az összefüggésben. A PIM-rendszer lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egy központi helyen tárolják és kezeljék a termékkel kapcsolatos összes releváns információt. Ezek lehetnek műszaki adatok, árak, termékleírások, képek és sok más típusú információ.

A PIM integrálása a Neos CMS-be számos előnnyel jár. Íme a legfontosabb funkciók:

 • Központosított adatkezelés

A Neos CMS-ben található PIM segítségével egyetlen helyen tárolhatja és kezelheti az összes termékinformációt. Ez lehetővé teszi, hogy csapata gyorsan és hatékonyan hozzáférjen és frissítse az összes szükséges információt.

 • Hatékony adatfrissítés

A PIM rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen módosítsa a termékinformációkat. Ezek a módosítások ezután automatikusan frissíthetők az összes releváns platformon és csatornán.

 • Egységes termékinformációk

A termékinformációk központi tárolásával a Neos CMS-ben lévő PIM biztosítja, hogy minden termékinformációja konzisztens és naprakész legyen, függetlenül attól, hogy hol jelenik meg.

 • Optimalizált termékkeresés

A PIM-rendszer lehetővé teszi, hogy hatékony keresési funkciókat alkalmazzon, amelyek segítségével ügyfelei pontosan azt találják meg, amit keresnek. Olyan funkciókat használhat, mint a szűrők, kategóriák és címkék, hogy megkönnyítse a termékek megtalálását.

 • Skálázhatóság

A PIM-rendszer nagymértékben skálázható, és együtt tud növekedni vállalkozásával. Könnyedén hozzáadhat új termékeket, és frissítheti vagy eltávolíthatja a régieket anélkül, hogy ez befolyásolná a rendszer teljesítményét.

Neos CMS PIM termékkereső szolgáltatásai

 • PIM rendszer integráció

Támogatjuk Önt egy PIM rendszer integrálásában a Neos CMS rendszerébe, hogy optimalizáljuk a termékinformációk kezelését.

 • Termékadatok kezelése

Szakértőink segítenek Önnek termékadatai hatékony kezelésében és naprakészen tartásában.

 • Optimalizált termékkeresés

Hatékony keresési funkciókat építünk be a PIM-rendszerébe, hogy ügyfelei könnyebben megtalálhassák a termékeket.

 • Skálázható PIM megoldások

Skálázható PIM-megoldásokat kínálunk, amelyek együtt nőhetnek az Ön vállalkozásával. Akár új termékeket szeretne hozzáadni, akár a régieket frissíteni, megoldásunk lépést tart a fejlődéssel.

 • Egységes termékinformációk

A Neos CMS-ben található PIM-megoldásunkkal biztosítjuk, hogy termékinformációi következetesek és naprakészek legyenek, függetlenül attól, hogy hol jelennek meg.