Please enter a search term:

  • Termék összehasonlító táblázatok

    Optimalizálja termékei bemutatását, és javítsa vásárlói döntéshozatalát a Neos CMS intuitív és interaktív termék-összehasonlító táblázataival. Hagyja, hogy termékei önmagukért beszéljenek, és könnyítse meg az összehasonlítási folyamatot ügyfelei számára kattintható és görgethető táblázatainkkal. Kezdje el javítani termékmegjelenítését még ma!

Termék összehasonlító táblázatok

A termékösszehasonlítások kulcsfontosságú eszközként segíthetik a vásárlókat abban, hogy megalapozott döntést hozzanak. A Neos CMS a termékösszehasonlító táblázatokkal egy hatékony funkciót kínál Önnek, amellyel hatékonyan és felhasználóbarát módon mutathatja be termékeit. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a termékeket kattintható és görgethető táblázatokban mutassa be, hogy javítsa ügyfelei felhasználói élményét. A Neos CMS termékösszehasonlító táblázataival a lehető legjobb módon mutathatja be tartalmát, és jobban támogathatja ügyfeleit.


A Neos CMS termékösszehasonlító táblázatokkal javíthatja a felhasználói élményt, mivel intuitív és interaktív módon kínálja ügyfeleinek a termékek összehasonlítását. Jobban bemutathatja termékeit, és támogathatja vásárlóit a döntéshozatali folyamatban. Emellett a termék-összehasonlító táblázatok kiváló lehetőséget nyújtanak termékei népszerűsítésére és az értékesítési lehetőségek növelésére.

Összességében a Neos CMS termék-összehasonlító táblázatok hatékony megoldást kínálnak termékei bemutatásának optimalizálására, és kiváló felhasználói élményt nyújtanak ügyfeleinek. Ezzel a funkcióval hatékonyabban tudja összehasonlítani termékeit.


A termék-összehasonlító táblázatok hatékony eszközt jelentenek a termékek bemutatására és az ügyfelek számára az összehasonlítási folyamat egyszerűsítésére. Különösen hasznosak olyan B2B vállalatok számára, amelyek összetett, sok specifikációval és funkcióval rendelkező termékeket kínálnak. Emellett B2C kontextusban is használhatók, különösen az olyan iparágakban, mint az elektronika, a háztartási gépek vagy a divat, ahol a termékösszehasonlítások gyakoriak.

Termék-összehasonlító táblázatok Megjelenítési formátumok

A Neos CMS termék-összehasonlító táblázatai két megjelenítési formátumot kínálnak. Kattintható és görgethető táblázatok. Mindkét lehetőség reszponzív tervezésre optimalizált, hogy minden eszközön és képernyőméreten optimálisan jelenjenek meg:

Görgethető táblázat

A görgethető táblázat viszont lehetővé teszi, hogy ügyfelei végiggörgethessék a teljes termékkínálatot anélkül, hogy el kellene hagyniuk az oldalt. Ez különösen akkor hasznos, ha nagyszámú termékkel vagy a jellemzők és specifikációk kiterjedt listájával rendelkezik, amelyeket össze kell hasonlítania. A lapozható táblázat segítségével ügyfelei egyetlen oldalon láthatják az összes szükséges információt, ami javítja a felhasználói élményt és megkönnyíti a döntéshozatalt.

Kattintható táblázat

A kattintható táblázat lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a táblázat elemeire kattintva összehasonlításokat végezzenek. Ez intuitív és interaktív felhasználói élményt nyújt, amely segít ügyfeleinek gyorsan megtalálni és megérteni a szükséges információkat. Emellett a kattintható táblázat lehetőséget kínál arra, hogy csak bizonyos információkat emeljünk ki, ami segíthet abban, hogy ügyfelei figyelmét a fontos termékrészletekre összpontosítsa.

  • Görgethető táblázat

A gördítősáv használható a termékek közötti váltáshoz a reszponzív nézetben.

  • Kattintható táblázat

Egy termék információi a termékre kattintva hívhatók elő.

Szolgáltatások a Neos CMS termék-összehasonlító táblázatokhoz

  • Tanácsadás és stratégiafejlesztés a termék-összehasonlító táblázatokhoz

A mprofi AG-nál átfogó tanácsadási szolgáltatásokat kínálunk, hogy segítsünk Önnek az Ön igényeihez legjobban illeszkedő termék-összehasonlító táblázatok kialakításában. Támogatjuk Önt a megfelelő megjelenítési formátum kiválasztásában, a termékadatok rendszerezésében és a termék-összehasonlító táblázatok használatának stratégiai tervezésében az egész webes jelenlétében.

  • Termék összehasonlító táblázat tervezése és fejlesztése

Tapasztalt tervezőink és fejlesztőink szorosan együttműködnek Önnel, hogy az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott termék-összehasonlító táblázatokat hozzanak létre. Biztosítjuk, hogy táblázatai ne csak funkcionálisak, hanem esztétikailag is tetszetősek és felhasználóbarátok legyenek.

  • Termék-összehasonlító táblázatok integrálása a weboldalába

Fejlesztőink zökkenőmentesen integrálják a létrehozott termék-összehasonlító táblázatokat a Neos CMS weboldalába. Biztosítjuk, hogy a táblázatok minden eszközön és képernyőméreten optimálisan működjenek, és hogy kompatibilisek legyenek webhelye egyéb funkcióival és funkcióival.

  • Képzés és támogatás

Átfogó képzést kínálunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a termék-összehasonlító táblázatokból. Folyamatos támogatást is nyújtunk, hogy segítsük táblái kezelését és optimalizálását.

  • Termék összehasonlító táblázat optimalizálása

Folyamatos optimalizálási szolgáltatásokat nyújtunk annak érdekében, hogy termékösszehasonlító táblázatai mindig naprakészek legyenek, és megfeleljenek ügyfelei változó igényeinek. Figyeljük táblázatai teljesítményét, és a kapott adatok és visszajelzések alapján fejlesztéseket hajtunk végre.