Please enter a search term:

 • Digitális élmény platform

  Neos CMS mint DXP: Használja ki a digitális élményplatform erejét a zökkenőmentes és személyre szabott ügyfélélmény megteremtéséhez.

Digitális élményplatform - DXP

A digitális környezet a puszta tartalomkezelésből egy átfogóbb digitális élmény felé fejlődött. A Neos CMS olyan digitális élményplatformot (DXP) kínál, amely messze túlmutat a klasszikus tartalomkezelő rendszerek (CMS) funkcióin. A Neos DXP-t úgy tervezték, hogy a különböző technológiák és funkciók integrálásával személyre szabott és konzisztens ügyfélélményt nyújtson minden érintkezési ponton.

A Neos CMS öt legfontosabb jellemzője DXP-ként

 • Integráció

A Neos DXP zökkenőmentesen integrálja a különböző rendszereket és technológiákat a következetes ügyfélélmény biztosítása érdekében.

 • Személyre szabás

A Neos DXP lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy az ügyféladatok elemzésével és felhasználásával személyre szabott élményeket hozzanak létre ügyfeleik számára.

 • Többnyelvű támogatás

A Neos DXP lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy több nyelven hozzanak létre és kezeljenek tartalmat a globális közönség elérése érdekében.

 • Skálázhatóság

A Neos DXP nagymértékben skálázható, és képes alkalmazkodni a szervezet növekedéséhez és változásaihoz.

 • Megfelelés a szabványoknak és a biztonságnak

A Neos DXP betartja az általános iparági szabványokat, és biztosítja az ügyfelek adatainak és információinak biztonságát.

A mai digitális környezetben a személyre szabott és következetes ügyfélélmény biztosítása kritikus fontosságú. A vállalatok ezért olyan megoldásokat keresnek, amelyek túlmutatnak a tartalomkezelésen, és számos funkciót és technológiát integrálnak. Itt lép be a Neos CMS, mint a Digitális Élmény Platform (DXP).

A Neos DXP messze túlmutat a hagyományos CMS funkcióin. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy különböző rendszerek és technológiák zökkenőmentes integrálásával személyre szabott ügyfélélményeket hozzanak létre. Ez magában foglal mindent a tartalomkezeléstől és az e-kereskedelemtől kezdve a személyre szabásig, a közösségi médiáig, a marketingautomatizálásig és még sok másig.

A Neos DXP személyre szabási képességei lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy mély betekintést nyerjenek ügyfeleik viselkedésébe és preferenciáiba. Ezek az információk aztán felhasználhatók az egyes ügyfelek egyéni igényei és preferenciái alapján személyre szabott élmények létrehozására.

A Neos DXP másik fontos jellemzője a többnyelvű támogatás. A vállalkozások több nyelven hozhatnak létre és kezelhetnek tartalmat, hogy elérjék a globális közönséget. Továbbá a Neos DXP nagymértékben skálázható, és képes alkalmazkodni a vállalat növekedéséhez és változásaihoz.

Emellett a Neos DXP betartja az általános iparági szabványokat, és biztosítja az ügyfelek adatainak és információinak biztonságát. Ezt számos biztonsági funkcióval érik el, beleértve a HTTPS támogatását, az érzékeny adatok titkosítását és az adatvédelmi törvényeknek való megfelelést.

A Neos DXP nemcsak a tartalomkészítés és -kezelés hatékony eszköze, hanem olyan platform is, amely segít a vállalkozásoknak, hogy meggyőző digitális élményt nyújtsanak ügyfeleiknek. A tartalomkezelést, a személyre szabást, az integrációt, a többnyelvű támogatást és a skálázhatóságot ötvöző Neos DXP lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy növeljék az ügyfelek elkötelezettségét, növeljék a bevételt és kitűnjenek a digitális környezetből.

Neos CMS DXP szolgáltatások

 • Rendszerek és technológiák integrációja

Hozzon létre zökkenőmentes és következetes ügyfélélményt a rendszerek és technológiák Neos DXP-vel történő integrálásával.

 • Személyre szabott ügyfélélmény

Használja az ügyféladatokat személyre szabott és egyedi élmények létrehozásához, amelyek növelik az ügyfelek hűségét.

 • Többnyelvű tartalomkezelés

Érje el a globális közönséget a Neos DXP-vel több nyelven történő tartalomkészítéssel és -kezeléssel.

 • Skálázható megoldások

Alkalmazkodjon vállalkozása növekedéséhez és változásaihoz a nagymértékben skálázható Neos DXP-vel.

 • Megfelelés a szabványoknak és a biztonságnak

Biztosítsa ügyfelei adatainak és információinak biztonságát a Neos DXP ipari szabványainak és biztonsági jellemzőinek betartásával.

Digitális élményplatform - DXP

Használja a Neos-t digitális élményplatformként, hogy digitális élményeket hozzon létre és kezeljen ügyfelei, alkalmazottai és partnerei számára.

A Neos DXP-ként való használatával zökkenőmentes, személyre szabott és konzisztens digitális élményt nyújthat több csatornán keresztül.