Please enter a search term:

 • Neos többnyelvűség

  A Neos közösségnek köszönhetően a Neos backend több mint 10 nyelven érhető el, többek között angolul, németül, franciául, dánul, finnül és még sok más nyelven. Az elérhető nyelvek teljes listáját a következő weboldalon találja:

Többnyelvűség: A Neos CMS segítségével honosíthatja webes tartalmát a globális közönség számára.

Összefoglalva a Neos CMS lokalizációjának öt legfontosabb jellemzője:

 • Többnyelvű tartalomközpont

Hozzon létre egy központi helyet a különböző nyelvű tartalmak számára, hogy biztosítsa a koherens és következetes kommunikációt.

 • Lokalizáció

Alkalmazza weboldalát a különböző piacokhoz azáltal, hogy több nyelven kínál tartalmat.

 • Automatikus és félautomata fordítások

A Deepl integrációnak köszönhetően a tartalmakat automatikusan vagy félautomatikusan lefordíttathatja különböző nyelvekre.

 • Tartalom szinkronizálása

Szinkronizálja a tartalmat a weboldal különböző nyelvi változatai között, hogy minden változat naprakész és konzisztens legyen.

 • Könnyű használat

A Neos CMS többnyelvű funkciója intuitív és könnyen használható, így többnyelvű tartalmakat hozhat létre különösebb erőfeszítés nélkül.

Az egyre inkább összekapcsolt világban a globális közönség elérésében kritikus szerepet játszik a több nyelven történő tartalomszolgáltatás képessége. A Neos CMS hatékony többnyelvű funkciót kínál, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy lokalizálják webhelyeiket és többnyelvű tartalomközpontot hozzanak létre. A Deepl és a tartalomszinkronizáláson keresztül történő automatikus és félautomata fordítások segítségével biztosíthatja, hogy tartalma bármely közönség számára elérhető és vonzó legyen.

A mai globalizált világban elengedhetetlen a tartalom több nyelven történő megjelenítésének képessége. Akár nemzetközi vállalkozásról van szó, amely világszerte szeretné elérni ügyfeleit, akár helyi vállalkozásról, amely egy többnyelvű közösséget szolgál ki, a többnyelvűség olyan kulcsfontosságú funkció, amely jelentősen növelheti elérését és elkötelezettségét.

A Neos CMS segítségével létrehozhat egy többnyelvű tartalomközpontot, egy központi helyet, ahol minden tartalma különböző nyelveken tárolódik. Ez lehetővé teszi a koherens és következetes kommunikációt a különböző nyelveken és kultúrákban, biztosítva, hogy üzenete mindig világos és érthető legyen.

A Neos CMS segítségével weboldalának lokalizálása egyszerű. Különböző nyelveken kínálhat tartalmat a különböző piacok megszólítása érdekében, és biztosíthatja, hogy webhelye minden felhasználó számára releváns és vonzó legyen. A tartalmat az adott kulturális kontextushoz is igazíthatja, hogy valóban személyre szabott felhasználói élményt nyújtson.

A Neos CMS másik nagy előnye a tartalom automatikus és félautomata fordításának képessége. A Deepl-lel való integráció révén a tartalmakat gyorsan és pontosan lefordíttathatja számos nyelvre. Ezzel nemcsak időt és energiát takaríthat meg, hanem a fordítások pontosságát és következetességét is biztosítja.

A Neos CMS tartalomszinkronizálást is kínál, amely biztosítja, hogy webhelyének minden nyelvi változata azonos szintű legyen. Amikor változtatásokat végez egy tartalomban, ezeket a változtatásokat az összes nyelvi változatban szinkronizálhatja, így webhelye mindig naprakész és konzisztens lesz, függetlenül attól, hogy milyen nyelven jelenik meg.

A Neos CMS többnyelvű funkciója intuitív és könnyen használható. Könnyedén létrehozhatja webhelyének új nyelvi változatait, lefordíthatja a tartalmat és válthat a különböző nyelvi változatok között. Ez lehetővé teszi, hogy többnyelvű tartalmakat hozzon létre és kezeljen különösebb erőfeszítés nélkül.

Összefoglalva a Neos CMS többnyelvűségének öt legfontosabb funkcióját:

A Neos CMS-ben 2 lehetőség van a lokalizációra:

 • Ön tartalmi dimenziókkal dolgozik

Ezt akkor javasoljuk, ha a weboldal tartalma nagyon hasonló a különböző nyelveken.

 • Minden nyelvhez létrehoz egy fát

Ezt akkor javasoljuk, ha a weboldal tartalma nagyon eltérő a különböző nyelveken.

Szolgáltatások a Neos CMS számára

 • Többnyelvű weboldal létrehozása

A mprofi AG csapata segít Önnek többnyelvű weboldalt létrehozni a Neos CMS segítségével, amely a globális közönség számára is elérhetővé teszi tartalmát.

 • Lokalizáció és fordítás

A Deepl segítségével segíthetünk a különböző piacokra való lokalizálásban és a különböző nyelvekre való fordításban.

 • Tartalomkezelés

Segítünk Önnek többnyelvű tartalomközpontjának kezelésében, hogy tartalma mindig naprakész és következetes legyen.

 • Képzés és támogatás

Képzést és folyamatos támogatást biztosítunk, hogy a Neos CMS többnyelvűségét a lehető legjobban kihasználhassa.

 • SEO és online marketing

Segítünk Önnek optimalizálni online jelenlétét, hogy növelje láthatóságát a különböző piacokon, és több forgalmat irányítson többnyelvű weboldalára.