Please enter a search term:

  • VOD - Video streaming a Neos CMS-ben

    Fedezze fel az ügyfelek bevonásának új módjait kiváló minőségű, zökkenőmentes, a célközönség igényeihez és preferenciáihoz igazított videótartalmakkal. Maximalizálja tartalmainak elérését és hatását a Neos CMS erőteljes, intuitív és skálázható videókezelési funkcióinak köszönhetően.

Neos CMS Video Streaming és Video-On-Demand (VOD)

A videó streaming és a video-on-demand (VOD) a Neos CMS-ben számos lehetőséget nyit a vállalkozások számára, hogy innovatív és vonzó módon lépjenek kapcsolatba ügyfeleikkel. A videók feltöltésének és automatikus streaming formátumba kódolásának képessége, valamint a robusztus videótartalom-kezelés ideális platformmá teszi a Neos CMS-t azon vállalkozások számára, amelyek teljes mértékben ki akarják használni a videostreaming erejét.

A videostreaming és a VOD (Video On Demand) integrálása a Neos CMS-be páratlan élményt nyújt a felhasználóknak, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy mélyebb és személyesebb szinten érjék el célközönségüket. A videó streaming Neos CMS-be való beépítése lehetővé teszi egy dinamikus platform létrehozását, amely egyszerre informatív és szórakoztató.

A Neos CMS használatával zökkenőmentes videó streaming szolgáltatásokat nyújthat, amelyek segítenek növelni az ügyfelek elkötelezettségét és új ügyfeleket vonzani. Tarthat élő streaming eseményeket, videós oktatóprogramokat, termékbemutatókat és még sok mást. Az automatikus videokódolás támogatásával biztosíthatja, hogy videói optimalizáltak legyenek a streaminghez, és többféle formátumban álljanak rendelkezésre a különböző eszközök és kapcsolódási sebességek számára.

A Neos CMS emellett fejlett videótartalom-kezelési funkciókat kínál, beleértve a videók feltöltését, szervezését és frissítését, hogy tartalma mindig naprakész és elérhető legyen. A VOD-integráció lehetővé teszi egy kiterjedt videóarchívum létrehozását, amelyhez a felhasználók bármikor hozzáférhetnek.

A Neos CMS videó streaming és VOD funkciói lehetővé teszik, hogy a videótartalomban rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázza, és egyedülálló és magával ragadó élményt nyújtson felhasználóinak. Iparágtól vagy vállalatmérettől függetlenül, legyen szó induló vállalkozásról, középvállalatról vagy nagyvállalatról, Ön is profitálhat a videó streaming és VOD integrálásából a Neos CMS-be.

Szolgáltatások a Neos CMS VOD - Video Streaming számára

  • Videó tartalomkezelés

A mprofi AG-nál átfogó szolgáltatásokat kínálunk a videótartalmak Neos CMS-ben történő kezeléséhez. Szolgáltatásunk magában foglalja a videók feltöltését, rendszerezését, közzétételét és frissítését, hogy tartalma mindig naprakész és elérhető legyen a célközönség számára.

  • Videokódolási szolgáltatások

Segítünk a videókódolási folyamatban, hogy videói a streaminghez megfelelő formátumba kerüljenek. Automatikus kódolási szolgáltatásokat is kínálunk, hogy megkönnyítsük a szerkesztők munkáját.

  • Video streaming és VOD megoldások

Vállalkozásának egyedi igényeihez igazított, személyre szabott videostreaming és VOD megoldásokat kínálunk. Szakértőink képesek olyan hatékony és skálázható megoldásokat kidolgozni, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes videolejátszást különböző eszközökön és különböző internetsebességeken.

  • Élő streaming szolgáltatások

Élő közvetítési szolgáltatásokat nyújtunk, így valós időben léphet kapcsolatba közönségével. Legyen szó élő eseményekről, webináriumokról vagy más formátumokról, mi gondoskodunk arról, hogy az élő közvetítés stabil és megbízható legyen.

  • Tanácsadás és támogatás

Technikai szolgáltatásaink mellett tanácsadást és támogatást is kínálunk, hogy segítsünk Önnek a Neos CMS-ben rejlő videó streaming és VOD lehetőségek teljes körű kiaknázásában. Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek a stratégia kidolgozásában, a tartalomkezelésben és a technikai problémák megoldásában.

VOD - Video streaming a Neos CMS-ben

Töltse be a videókat a Neos médiaadatbázisába, és integrálja őket a weboldalára videó streaming segítségével.

A videók renderelése és megjelenítése a weboldalon az optimális felbontásban történik.

Ezenkívül egy videó előnézeti kép is megjelenik. Ha nem tárol előnézeti képet a médiaadatbázisból, akkor az automatikusan generálódik.

Egy másik funkció a feliratok tárolásának lehetősége vtt fájlok segítségével, és így a videó tartalmát minden felhasználó számára elérhetővé teszi, vagy a fordításokat szövegként adja ki.