Please enter a search term:

 • Strukturált adatok

  Használja a JSON-LD egyszerű integrációját a CMS-ébe, hogy a keresőmotorok számára részletesebb és kontextuálisabb információkat szolgáltasson a tartalmáról. Javítsa webhelye láthatóságát, hozzon létre gazdag snippeteket és növelje az átkattintási arányokat a Neos CMS-ben rejlő lehetőségek teljes körű kihasználásával.

Strukturált adatok

A mai digitális világban a strukturált adatok a hatékony SEO-stratégia nélkülözhetetlen részévé váltak. Javítják a webhelyek láthatóságát, és fontos kontextuális információkkal látják el a keresőmotorokat, hogy jobban indexelhessék és megjeleníthessék az Ön tartalmát. Ebben a tekintetben a Neos CMS JSON-LD kód formájában megjelenő strukturált adatok támogatásának képessége újabb bizonyítéka a fejlett SEO-támogatásnak. E funkció segítségével a Neos CMS felhasználói maximalizálhatják SEO-erőfeszítéseik hatékonyságát, és jelentősen bővíthetik digitális lábnyomukat.

A funkció 5 legfontosabb jellemzője

 • Egyszerű integráció

A Neos CMS segítségével a JSON-LD strukturált adatok integrálása egyszerű, és nem igényel speciális programozási ismereteket.

 • Jobb láthatóság

A strukturált adatok segítenek a keresőmotoroknak jobban megérteni és indexelni a weboldalak tartalmát, így növelve webhelye láthatóságát és felfedezhetőségét a keresési eredményekben.

 • Rich snippet létrehozása

A JSON-LD strukturált adatok használatával gazdag snippetek hozhatók létre a keresési eredményekben, amelyek több információt jelenítenek meg webhelyéről, növelve az átkattintási arányt (CTR).

 • Kontextuális információk

A strukturált adatok lehetővé teszik, hogy a keresőmotorok számára részletes és kontextuális információkat szolgáltasson az oldalak tartalmáról.

 • Kompatibilitás az összes nagy keresőmotorral

A JSON-LD a Google által ajánlott formátum, és minden nagyobb keresőmotor támogatja, ami még inkább alátámasztja hatékonyságát a SEO-optimalizálásban.

A Neos CMS az egyik legfejlettebb tartalomkezelő rendszerként élen jár a SEO-optimalizálásban. Egyik kiemelkedő jellemzője a strukturált adatok támogatása a JSON-LD (JavaScript Object Notation for Linked Data) segítségével. A JSON-LD az adatok strukturálására szolgáló szabványos formátum, amely megkönnyíti a keresőmotorok számára a weboldalak tartalmának megértését és indexelését.

A strukturált adatok olyan kódrészletek, amelyek a keresőmotoroknak több kontextust adnak az oldalon található tartalomról. Segítenek a keresőmotoroknak megérteni az információk kontextusát és jelentését, ami végső soron segít növelni a weboldal láthatóságát a keresési eredményekben. A Neos CMS segítségével a JSON-LD segítségével strukturálhatja tartalmát úgy, hogy azt a keresőmotorok könnyen megértsék.

A strukturált adatok integrálása a Neos CMS-be egyszerű, és nem igényel speciális programozási ismereteket. A Neos intuitív backendjével a felhasználók könnyen beilleszthetnek JSON-LD szkripteket az oldalaikba, amelyek részletesebb és kontextuálisabb információt nyújtanak a tartalomról a keresőmotorok számára.

A JSON-LD strukturált adatok használata amellett, hogy javítja webhelye láthatóságát és felfedezhetőségét a keresési eredményekben, segít a Rich Snippetek létrehozásában is a keresési eredményekben. A Rich snippetek olyan bővített snippetek, amelyek további információkat, például értékeléseket, képeket és egyéb releváns részleteket jelenítenek meg. Ezek növelhetik az átkattintási arányt (CTR) azáltal, hogy a felhasználóknak több információt adnak az oldalról, mielőtt rákattintanának.

Szolgáltatások

 • SEO tanácsadás

SEO-szakértőkből álló csapatunk segít Önnek a lehető legjobb SEO-stratégia kidolgozásában honlapja számára. Ennek során figyelembe vesszük mind a keresőmotorok követelményeit, mind az Ön célcsoportjának igényeit.

 • Strukturált adatok végrehajtása

Támogatjuk Önt a strukturált adatok bevezetésében a Neos CMS-ben. Ennek során biztosítjuk a megfelelő sémák használatát és az adatok megfelelő formázását.

 • A strukturált adatok felülvizsgálata és optimalizálása

Rendszeresen ellenőrizzük a webhelyén található strukturált adatokat hibák vagy problémák szempontjából, és szükség esetén optimalizáljuk azokat. Így biztosítjuk, hogy webhelye mindig a lehető legjobb eredményeket érje el.

 • Képzések és workshopok

Képzéseket és workshopokat kínálunk, hogy megtanítsuk Önt és csapatát a strukturált adatokkal és a SEO-val való munka alapjaira és legjobb gyakorlataira.

 • Folyamatos SEO támogatás

A strukturált adatok bevezetésén és optimalizálásán túlmenően folyamatos SEO-támogatást is kínálunk. Ez magában foglalja a rendszeres SEO-ellenőrzéseket, kulcsszó-kutatást, on-page és off-page optimalizálást és még sok mást.