Please enter a search term:

 • Értékesítési partner

  Nyomon követheti a forgalmazási partnereire vonatkozó összes információt, és interaktív térképfunkciónk segítségével megjelenítheti globális hálózatát. A Neos CMS meglévő rendszereivel való integrálásával hatékonyabban dolgozhat és elérheti üzleti céljait.

A 21. század globalizált világában a forgalmazási partnerek hálózatának kezelése és bemutatása az üzleti siker alapvető tényezője. Mprofi Az AG ezért a Neos CMS-ben egy kiemelkedő funkciót vezet be - a forgalmazói áttekintést. Ez az innovatív funkció az összes globális forgalmazási partner vizuális megjelenítését és felsorolását biztosítja interaktív térkép és részletes lista formájában. Ezen túlmenően a funkció hozzáférést biztosít az egyes értékesítési partnerek egyedi részletező oldalaihoz, ami még pontosabb és személyre szabottabb információszolgáltatást tesz lehetővé.

A Neos CMS személyre szabás 5 legfontosabb funkciója

 • Globális térkép nézet

Mutassa be nemzetközi elosztóhálózatát vizuálisan és intuitív módon egy interaktív térképen. A térképen minden értékesítési partner egy adatponttal jelenik meg, amely megmutatja földrajzi elhelyezkedését.

 • Részletes partnerlista

A térképnézet mellett az összes értékesítési partner teljes listája is megjelenik, amely gyors áttekintést és egyszerű navigációt tesz lehetővé a globális hálózatában.

 • A forgalmazók részletes oldalai

Minden forgalmazónak van egy egyéni részletes oldala, amelyen további információk, például elérhetőségi adatok, kínált termékek vagy szolgáltatások és nyitvatartási idő jeleníthetők meg.

 • Egyszerű kezelés

A Neos CMS segítségével egyszerűen és hatékonyan kezelheti forgalmazói áttekintését. Néhány kattintással új forgalmazó partnereket adhat hozzá, frissítheti a meglévő adatokat, vagy törölheti partnereit a hálózatból.

 • Testreszabható megjelenítés

Testre szabhatja értékesítési partnerei áttekintésének bemutatását a vállalata egyedi igényeihez. Válassza ki, hogy milyen információkat jelenítsen meg a térképen, a listában és a részletes oldalakon.

A "Forgalmazói áttekintés" a Neos CMS egy hatékony funkciója, amelyet a vállalat hálózatának vizuális bemutatására és a globális forgalmazók hatékony kezelésére terveztek. Ezzel az eszközzel kiaknázhatja a forgalmazói hálózatában rejlő teljes potenciált, növelheti a márka ismertségét, és hasznos forrást biztosíthat ügyfeleinek.

A funkció az egyes vállalatok sajátos igényeihez igazítható, így nagyfokú rugalmasságot és személyre szabhatóságot biztosít. Ráadásul egyszerűen és intuitívan használható, így értékes idejét arra fordíthatja, ami igazán számít - ügyfeleire és vállalkozására.

A Mprofi AG támogatásával az értékesítési partnerek áttekintésének bevezetése a Neos CMS-ben az üzleti folyamatok jelentős optimalizálásához vezethet. Átfogó szolgáltatásokat és szakértői támogatást kínálunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből a hatékony eszközből. Mprofi Az AG büszke arra, hogy segíthet Önnek abban, hogy vállalkozása a következő szintre lépjen.

Szolgáltatások és megoldások a Neos CMS segítségével

 • Testreszabható forgalmazói áttekintés

A Neos CMS segítségével teljes és testreszabható áttekintést készíthet forgalmazó partnereiről. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy térképen jelenítse meg értékesítési partnereinek helyét világszerte, és további információkat adjon meg egy áttekinthető listában. A listát különböző kritériumok szerint rendezheti és szűrheti, hogy kiemelje a legfontosabb információkat.

 • Részletes értékesítési partner profilok

Az áttekintésen kívül a Neos CMS lehetőséget kínál arra is, hogy részletes profilokat hozzon létre minden egyes értékesítési partneréről. Ezekben a profilokban megjeleníthet minden lényeges információt, például elérhetőségi adatokat, kínált termékeket vagy szolgáltatásokat és különleges ajánlatokat. Ezek a profilok könnyen frissíthetők és kezelhetők, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljanak.

 • Interaktív térkép funkció

A Neos CMS interaktív térkép funkciója lehetővé teszi ügyfelei és partnerei számára, hogy gyorsan áttekintést kapjanak az Ön globális értékesítési hálózatáról. A térkép különböző kritériumok alapján szűrhető, hogy kiemeljen bizonyos forgalmazási partnereket vagy régiókat. Interaktív elemek, például felugró ablakok vagy zoom funkciók hozzáadásával tovább javíthatja a felhasználói élményt.

 • Integráció a meglévő rendszerekkel

A Neos CMS könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe és folyamatokba, így biztosítva a forgalmazói áttekintés zökkenőmentes kezelését és frissítését. Támogatásunkkal integrálhatja a Neos CMS-t CRM-, ERP- vagy más kulcsfontosságú üzleti rendszerekkel, hogy minden releváns információt egy helyre gyűjtsön.

 • Támogatás és tanácsadás

A mprofi AG-nál nemcsak a Neos CMS bevezetése során, hanem azon túl is támogatjuk Önt. Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja a forgalmazói menedzsmenttel kapcsolatos kérdéseit, és segítsen a Neos CMS-ben rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásában. Személyre szabott megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek kielégítésére és üzleti céljainak elérésére.