Please enter a search term:

 • Wysiwyg

  Igazi WYSIWYG: A Neos CMS segítségével valósítsa meg elképzeléseit.

Igazi WYSIWYG: A szövegszerkesztés és a weblapkészítés intuitív módja

Összefoglalva, a Neos CMS True WYSIWYG öt legfontosabb funkciója:

 • Valós idejű nézet

A Real WYSIWYG segítségével valós időben módosíthatja a tartalmát, és még a közzététel előtt láthatja, hogyan nézne ki a weboldalán.

 • Intuitív működés

Nincs szükség nehézkes HTML- vagy CSS-ismeretekre. Szövegeket, képeket és elrendezéseket egyszerűen húzással és ejtéssel módosíthat.

 • Rugalmasság

Akár alapvető változtatásokat szeretne végrehajtani a szövegén, akár a weboldal teljes elrendezését szeretné megváltoztatni, a WYSIWYG funkció biztosítja a szükséges rugalmasságot.

 • Időmegtakarítás

Kerülje el az állandó ide-oda váltogatást a szerkesztési és a nézeti módok között. A True WYSIWYG funkcióval egyszerre végezhet módosításokat és láthatja, hogy azok hogyan fognak kinézni a végleges megjelenítésben.

 • Minőségbiztosítás

A változtatások valós idejű megtekintésének lehetőségével biztosíthatja, hogy webhelye mindig úgy nézzen ki, ahogyan azt Ön elképzelte.

A digitális tervezés és webfejlesztés dinamikus világában a hatékonyság kulcsfontosságú. A változtatások valós időben történő átlátása és kiigazítása jelentheti a különbséget egy jó és egy nagyszerű projekt között. Ez az a pont, ahol a Neos CMS valódi WYSIWYG (What You See Is What You Get) funkciója a képbe kerül. Ez a funkció a szövegszerkesztés és a weblapkészítés intuitív módját biztosítja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vizuálisan lássák a módosításokat, miközben elvégzik azokat.

A Neos CMS valódi WYSIWYG funkciója forradalmasítja a vállalkozások weboldalainak létrehozását és szerkesztését. Azáltal, hogy a True WYSIWYG kiküszöböli a szerkesztési és a megjelenítési módok közötti folyamatos váltás szükségességét, zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt tesz lehetővé.

A True WYSIWYG funkcióval valós időben láthatja, hogyan fognak kinézni a módosításai. Így biztos lehet benne, hogy amit Ön lát, azt az ügyfelei is pontosan látni fogják. Lehetővé teszi továbbá, hogy gyors módosításokat hajtson végre, hogy webhelye mindig naprakész legyen, és pontosan úgy nézzen ki, ahogyan szeretné.

A True WYSIWYG intuitív használata azt jelenti, hogy nem kell kiterjedt HTML- vagy CSS-ismeretekkel rendelkeznie ahhoz, hogy lenyűgöző weboldalakat hozzon létre. Akár szöveget szeretne szerkeszteni, akár képeket szeretne hozzáadni, akár a weboldal elrendezését szeretné megváltoztatni, mindezt egyszerűen húzással és ejtéssel teheti meg.

A WYSIWYG funkció által kínált rugalmasság egy másik nagy előny. Nem korlátozódik előre meghatározott sablonokra vagy elrendezésekre. Ehelyett megvan a szabadsága, hogy úgy alakítsa ki weboldalát, ahogyan szeretné. Akár teljesen át akarja alakítani az elrendezést, akár csak kisebb módosításokat szeretne végezni, a True WYSIWYG segítségével Ön irányíthat.

A rugalmasság és a könnyű használat mellett a Neos CMS WYSIWYG funkciója jelentős időt takarít meg Önnek. Ahelyett, hogy időt töltene a különböző nézetek és eszközök közötti váltogatással, egyszerre végezheti el a változtatásokat és láthatja, hogyan fognak megjelenni a weboldalán. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban hajtsa végre a változtatásokat, és arra összpontosítson, ami a legfontosabb - nagyszerű tartalmak és élmények létrehozására ügyfelei számára.

Végezetül a True WYSIWYG a minőségbiztosítás egy extra rétegét adja hozzá. Azzal, hogy valós időben láthatja a módosításokat, biztos lehet benne, hogy webhelye pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné. Azonnal észreveheti és kijavíthatja a hibákat, ahelyett, hogy megvárná, amíg azok megjelennek a végleges megjelenítésben.

Összefoglalva, a Neos CMS-ben található Real WYSIWYG öt legfontosabb funkciója:

 • Valós idejű nézet

A Real WYSIWYG segítségével valós időben módosíthatja a tartalmát, és még a közzététel előtt láthatja, hogyan nézne ki a weboldalán.

 • Intuitív működés

Nincs szükség nehézkes HTML- vagy CSS-ismeretekre. A szövegek, képek és elrendezések megváltoztatása egyszerűen húzással és ejtéssel történik.

 • Rugalmasság

Akár alapvető változtatásokat szeretne végrehajtani a szövegén, akár a weboldal teljes elrendezését szeretné megváltoztatni, a WYSIWYG funkció biztosítja a szükséges rugalmasságot.

 • Időmegtakarítás

Kerülje el az állandó ide-oda váltogatást a szerkesztési és a megjelenítési módok között. A True WYSIWYG funkcióval egyszerre végezhet módosításokat és láthatja, hogy azok hogyan fognak kinézni a végleges megjelenítésben.

 • Minőségbiztosítás

A változtatások valós időben történő megtekintésének lehetőségével biztosíthatja, hogy webhelye mindig úgy nézzen ki, ahogyan azt Ön elképzelte.

Szolgáltatások a Neos CMS számára

 • Neos CMS tanácsadás és bevezetés

A mprofi AG csapata segít Önnek a Neos CMS kiválasztásában, bevezetésében és testreszabásában, hogy megfeleljen vállalkozása egyedi igényeinek.

 • Neos CMS bevezetése

A mprofi AG csapata segít Önnek a Neos CMS kiválasztásában, bevezetésében és testreszabásában, hogy megfeleljen vállalkozása egyedi igényeinek.

 • Web design és fejlesztés

A webtervezés és -fejlesztés terén szerzett szakértelmünkkel segítünk Önnek lenyűgöző és felhasználóbarát weboldalakat létrehozni a Neos CMS segítségével.

 • Tartalom létrehozása és kezelése

Csapatunk segít Önnek a honlapja tartalmának létrehozásában és kezelésében, hogy az mindig naprakész és vonzó legyen a célközönség számára.

 • SEO és online marketing

Segítünk Önnek optimalizálni online jelenlétét, hogy növelje láthatóságát és nagyobb forgalmat generáljon weboldalára. A Neos CMS és annak hatékony funkciói, köztük a True WYSIWYG segítségével biztosíthatjuk, hogy weboldala ne csak jól nézzen ki, hanem jól is teljesítsen.