Please enter a search term:

 • Kubernetes Docker

  Neos CMS a felhőben: Tapasztalja meg a felhőtechnológiák rugalmasságát, skálázhatóságát és megbízhatóságát.

Neos CMS a felhőben

Egy olyan világban, ahol a felhőtechnológiák forradalmasítják az üzleti életet, a Neos CMS döntő lépést tett előre. A Docker és a Kubernetes natív támogatásával, a vezető felhőplatformokkal, például az Amazon AWS-szel és a Microsoft Azure-ral való kompatibilitásával és felhőközpontú architektúrájával a Neos CMS készen áll arra, hogy támogassa Önt a digitális átalakulás útján.

A Neos CMS közvetlenül az Ön számára hozza el a felhőtechnológia előnyeit. A Docker natív támogatásával, amely egy olyan nyílt platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az alkalmazásokat konténerekben építsék és kezeljék, a Neos CMS megkönnyíti az alkalmazás csomagolását és telepítését. Ez biztosítja a zökkenőmentes skálázhatóságot és hordozhatóságot a különböző környezetekben, a helyben történő fejlesztéstől a felhőben történő termelésig.

Emellett a Neos CMS támogatja a Kubernetes-t, a konténeres alkalmazások telepítésének, skálázásának és kezelésének automatizálására szolgáló nyílt forráskódú platformot. A Kubernetes segítségével a Neos CMS alkalmazást egy nagy rendelkezésre állású és skálázható környezetben futtathatja, amely automatikusan osztja ki az erőforrásokat és felügyeli az alkalmazás állapotát.

A Neos CMS zökkenőmentesen integrálódik az olyan vezető felhőplatformokkal, mint az Amazon AWS és a Microsoft Azure. Akár számítási erőforrásokra, tárolási megoldásokra vagy adatbázis-szolgáltatásokra van szüksége, hozzáférhet e platformok széles körű szolgáltatásaihoz, hogy Neos CMS-alkalmazását a felhőben futtassa.

Felhőközpontú architektúrájával a Neos CMS készen áll arra, hogy megfeleljen a mai felhőalapú számítástechnikai környezet kihívásainak. A csúcsforgalom kezeléséhez szükséges automatikus skálázástól kezdve az üzletmenet folytonosságát biztosító hibajavításon át az agilis fejlesztési és üzemeltetési modellhez szükséges DevOps eszközökkel való integrációig a Neos CMS rendelkezik a hatékony felhőalapú számítástechnikához szükséges eszközökkel és funkciókkal.

A Neos CMS felhőben történő használata rugalmasságot biztosít a változásokra való gyors reagáláshoz, és megbízhatóságot a folyamatos működés biztosításához. A Neos CMS segítségével felgyorsíthatja digitális átalakulását, és valódi versenyelőnyre tehet szert a digitális korszakban.

Összefoglalva a Neos CMS öt legfontosabb tulajdonsága a felhőben:

 • Kubernetes támogatás

Használja ki a Kubernetes rugalmasságát és skálázhatóságát a Neos CMS-alkalmazásának összehangolásához.

 • Natív Docker-támogatás:

Csomagolja Neos CMS-alkalmazását Docker konténerekbe a zökkenőmentes telepítés és skálázás érdekében.

 • Az Amazon AWS és a Microsoft Azure támogatása

Használja ki a vezető felhőplatformok előnyeit Neos CMS-alkalmazásának felhőben történő futtatásához.

 • A felhőhöz készült

Felhőközpontú architektúrájával a Neos CMS készen áll arra, hogy megfeleljen a mai felhőalapú számítástechnika kihívásainak.

 • Rugalmasság és megbízhatóság

A Neos CMS a felhőben biztosítja a rugalmasságot a változásokra való gyors reagáláshoz és a megbízhatóságot a folyamatos működéshez.

A Neos CMS felhőalapú szolgáltatásai

 • Felhőalapú megvalósítás

A mprofi AG-nál segítünk Önnek a Neos CMS felhőben történő bevezetésében, hogy kihasználhassa a rugalmasság, a skálázhatóság és a megbízhatóság előnyeit.

 • Docker és Kubernetes tanácsadás

Szakértőink tanácsot adnak és támogatják Önt a Docker és a Kubernetes használatában a Neos CMS-alkalmazásának összehangolásához.

 • Felhő migrációs szolgáltatások

Ha egy meglévő Neos CMS-alkalmazást szeretne a felhőbe migrálni, segítünk, hogy az átállás zökkenőmentes és hatékony legyen.

 • AWS és Azure integráció

Segítünk integrálni a Neos CMS alkalmazást az Amazon AWS és a Microsoft Azure rendszerébe, hogy kihasználhassa az e felhőplatformok által kínált széles körű szolgáltatásokat.

 • Felhő optimalizálás és támogatás

Szolgáltatásainkkal optimalizáljuk a felhőalapú erőforrásokat, és folyamatos támogatást nyújtunk, hogy a Neos CMS alkalmazás hatékonyan és megbízhatóan működjön a felhőben.