Please enter a search term:

 • Térképek

  Neos CMS az Openstreetmap Tile Serverrel való kapcsolattal: Adatvédelemnek megfelelő geoadat-feldolgozás az online projekt optimalizálása érdekében.

Openstreetmap Tile Server a Neosban

Az Openstreetmap alkalmazások széles skáláját kínálja a weboldal fejlesztéséhez, különösen a felhasználói élmény és az adatvizualizáció tekintetében. A Neos CMS és az Openstreetmap Tile Serverrel való integrációjával kihasználhatja ezeket az előnyöket, miközben biztosítja az adatvédelmi megfelelőséget.

A Neos CMS öt legfontosabb funkciója az Openstreetmap Tile Serverhez való csatlakozással:

 • Adatvédelmi megfelelés

Az Openstreetmap tiszteletben tartja a felhasználók magánéletét, és megfelel a magas szintű adatvédelmi előírásoknak.

 • Interaktív térképek

Az Openstreetmap teljesen interaktív térképeket kínál, amelyeket a felhasználók manipulálhatnak az információk megszerzése érdekében.

 • Ügyfelek bevonása

A térképek hatékony eszközei a felhasználói interakció növelésének, és segíthetnek a felhasználói élmény javításában.

 • Részletes vizualizáció

Az Openstreetmap segítségével az összetett adatok vagy információk a felhasználó számára könnyen érthető módon vizualizálhatók.

 • Neos CMS integráció

Az Openstreetmap és a Neos CMS összekapcsolása lehetővé teszi a térképek zökkenőmentes integrálását az Ön tartalomkezelő rendszerébe.

A térképszolgáltatások integrálása a weboldalába jelentősen javíthatja a felhasználói élményt, és segíthet az összetett adatok hatékony megjelenítésében. Az Openstreetmap és a Neos CMS összekapcsolásával élvezheti ezeket az előnyöket, miközben biztosíthatja, hogy az adatok felhasználása megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak. Az Openstreetmap a felhasználói adatvédelem tiszteletben tartásáról és a magas adatvédelmi szabványok betartásáról ismert.

Az Openstreetmap teljesen interaktív térképei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkapják a kívánt információkat, miközben megtartják az adatok feletti ellenőrzést. Ez a funkció nemcsak a felhasználói interakciót ösztönzi, hanem a felhasználói élményt is javítja.

Az Openstreetmap lehetővé teszi az összetett adatok vagy információk vizualizálását a felhasználók számára könnyen érthető módon. Legyen szó helyszínekről, közlekedési információkról vagy más földrajzi adatokról, az Openstreetmap hatékony megoldást kínál ezen információk megjelenítésére.

Az Openstreetmap és a Neos CMS kapcsolata lehetővé teszi a térképek zökkenőmentes integrálását az Ön tartalomkezelő rendszerébe. Ezzel az integrációval közvetlenül a CMS-ben kezelheti a térképinformációkat, és hatékonyabbá és eredményesebbé teheti a térképek használatát projektjében.

Szolgáltatások a Neos CMS számára a következőkkel kapcsolatban

Openstreetmap Tile Server

 • Openstreetmap integráció

A mprofi AG átfogó szolgáltatásokat kínál az Openstreetmap Neos CMS-be történő integrálásához, különös tekintettel az adatvédelmi előírásoknak való megfelelésre.

 • Felhasználói elkötelezettségi stratégiák

Szakértőink segíthetnek Önnek stratégiákat kidolgozni a felhasználók elkötelezettségének növelésére az Openstreetmap használatával, az adatvédelmi követelmények betartása mellett.

 • Térképkészítés és testreszabás

Szakértőink az Openstreetmap segítségével kifejezetten az Ön igényeire szabott, egyedi és adatvédelmi szempontból megfelelő térképeket hozhatnak létre és szabhatnak testre.

 • Adatvizualizáció

Az Openstreetmap és a Neos CMS terén szerzett szakértelmünkkel segíthetünk Önnek az összetett adatok hatékony és érthető megjelenítésében, mindig az adatvédelmi irányelvekkel összhangban.

 • Kártyainformációk kezelése

A Neos CMS használatában szerzett tapasztalatainknak köszönhetően kártyainformáció-kezelési szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítségével hatékonyan és biztonságosan kezelheti kártyáit.

Openstreetmap Tile Server a Neosban

Az OpenStreetMap Tile Server egy olyan kiszolgáló, amely az OpenStreetMap (OSM) térképadatait szolgáltatja, és térképcsempék formájában eljuttatja azokat a kliensekhez, például webböngészőkhöz vagy okostelefonos alkalmazásokhoz.

A térképcsempék olyan kis képek, amelyek a térkép egy adott régióját ábrázolják. Amikor megnyitja a térképet egy alkalmazásban vagy böngészőben, ezek a csempék összeillesztésre kerülnek, és így jön létre a látható teljes térkép.

Az OpenStreetMap csempekiszolgálói lehetővé teszik a fejlesztők és más felhasználók számára, hogy az OpenStreetMap naprakész és részletes adatait tartalmazó térképeket integráljanak anélkül, hogy fizetniük kellene a kereskedelmi szolgáltatók térképeiért.

A Neosban az Open Street Map használata minden probléma nélkül lehetséges.