Please enter a search term:

 • Nextcloud

  Sikeres digitális átalakulás a Nextclouddal: biztonságos, hatékony és tökéletesen az Ön B2B vállalatára szabott.

  Erre!

Nextcloud: Az Ön partnere a hatékony és biztonságos digitális átalakuláshoz

A mai digitalizált világban minden eddiginél fontosabb, hogy a vállalatok hatékonyan és biztonságosan tudjanak dolgozni. Ez magában foglalja a felhőtechnológiák használatát, amelyek lehetővé teszik az adatok és alkalmazások központi és biztonságos tárolását és kezelését. A Nextcloud egy ilyen megoldás, amelyet kifejezetten a B2B vállalatok számára fejlesztettek ki. Digitális ügynökségünk megbízható partnere a Nextcloud-megoldások bevezetésében és optimalizálásában, hogy támogassa digitális átalakulását és biztosítsa a jövőjét.

Mi az a Nextcloud?

A Nextcloud egy nyílt forráskódú felhőplatform, amely biztonságos és rugalmas megoldást kínál a vállalkozások számára az adatok és dokumentumok tárolására, kezelésére és együttműködésére. Más felhőplatformokkal ellentétben a Nextclouddal Ön teljes mértékben megtartja az adatai feletti ellenőrzést, és eldöntheti, hogy hol tárolja azokat. A Nextcloud moduláris és skálázható, és az Ön vállalkozásának egyedi igényeihez igazítható.


Digitális ügynökségünk nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a Nextcloud megoldások B2B vállalatok számára történő bevezetésében. Szakértői csapatunk a következő területeken támogatja Önt:

 • Tanácsadás

Elemezzük az Ön egyedi igényeit, és személyre szabott Nextcloud-stratégiát dolgozunk ki az Ön vállalatának.

 • Megvalósítás

Gondoskodunk a Nextcloud-megoldás technikai megvalósításáról, a telepítéstől a meglévő IT-infrastruktúrába való integrálásig.

 • Képzés

A Nextcloud optimális használata és gyors elsajátítása érdekében betanítjuk alkalmazottait a Nextcloud használatára.

 • Támogatás

A bevezetés után is állunk rendelkezésére tanácsadással és támogatással a technikai kérdések és problémák esetén.


Digitális ügynökségünk a Nextcloud-szolgáltatások átfogó portfólióját kínálja, hogy a lehető legjobban támogassa vállalkozását:

 • Nextcloud Hosting

Biztonságos és megbízható tárhelyet kínálunk Nextcloud-példánya számára, akár saját adatközpontunkban, akár az Ön által választott felhőszolgáltatónál.

 • Nextcloud testreszabás

Egyedi bővítményeket és testreszabásokat fejlesztünk az Ön Nextcloud platformjához, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek és folyamatainak.

 • Nextcloud-migráció

Támogatjuk Önt a jelenlegi felhőalapú vagy helyi megoldásról a Nextcloudra való áttérésben, beleértve az adatmigrációt és a rendszerintegrációt.

 • Nextcloud biztonság

A legmagasabb biztonsági szabványokat biztosítjuk az Ön adatainak tárolása és feldolgozása során, és rendszeres biztonsági frissítéseket és ellenőrzéseket végzünk.


A Nextcloud számos előnyt kínál a biztonságos és hatékony felhőmegoldást kereső B2B vállalatok számára:

 • Adatbiztonság és adatvédelem

A Nextcloud lehetővé teszi, hogy az Ön kezében maradjanak az adatok, és olyan átfogó biztonsági funkciókat kínál, mint a titkosítás, a kétfaktoros hitelesítés és a rendszeres biztonsági frissítések.

 • Rugalmasság és skálázhatóság

A Nextcloud moduláris, és könnyen hozzáigazítható vállalkozása növekvő igényeihez.

 • Együttműködés és termelékenység

A Nextcloud segítségével alkalmazottai zökkenőmentesen tudnak együttműködni, bárhol is tartózkodjanak, növelve ezzel a termelékenységet és a hatékonyságot.

 • Adatvédelmi megfelelés

A Nextcloud támogatja az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) és más adatvédelmi előírásoknak való megfelelést, hogy az adatok tárolása és feldolgozása a jogszabályoknak megfelelő módon történjen.

 • Költséghatékonyság

A nyílt forráskódú technológia használatával a Nextcloud költséghatékony felhőmegoldást tesz lehetővé rejtett díjak és drága licencek nélkül.


Tapasztalt digitális ügynökség vagyunk, amely a B2B vállalatok digitális átalakulásának segítésére szakosodott. A Nextcloud megoldások terén szerzett szakértelmünk a következő előnyöket kínálja Önnek:

 • Kiterjedt know-how

Megértjük a B2B vállalatok kihívásait és követelményeit, és széles körű tapasztalattal rendelkezünk a Nextcloud-megoldások bevezetésében és optimalizálásában.

 • Egyéni tanácsadás

Szánunk időt arra, hogy megértsük az Ön egyedi igényeit, és olyan személyre szabott Nextcloud-stratégiát dolgozzunk ki, amely tökéletesen illeszkedik az Ön vállalkozásához.

 • Megbízható támogatás

Szakértőink mindig rendelkezésre állnak a technikai kérdések tisztázásához vagy a problémák megoldásához, hogy Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhasson.

 • Hosszú távú partnerség

Elkísérjük Önt a digitális átalakulás útján, és a Nextcloud bevezetése után is támogatjuk, hogy megoldása mindig naprakész legyen és optimálisan működjön.

Az egyre inkább digitalizált világban a Nextcloud ideális megoldás a biztonságos, rugalmas és skálázható felhőplatformot kereső B2B vállalatok számára. Digitális ügynökségünk kompetens partnerként támogatja Önt a Nextcloud-megoldások bevezetésében és optimalizálásában, és elkíséri Önt a digitális átalakulásban. Szakértelmünkkel és átfogó szolgáltatásainkkal zökkenőmentes átállást kínálunk Önnek a felhőre, és segítünk a Nextcloudban rejlő lehetőségek teljes kiaknázásában.