Please enter a search term:

  • Tensorflow

    A TensorFlow egy nagy teljesítményű, nyílt forráskódú keretrendszer a Google-től, amelyet kifejezetten gépi tanuláshoz és neurális hálózatokhoz terveztek. A TensorFlow segítségével a teljes ML-munkafolyamatot lefedheti az adatfeldolgozástól a modellek telepítéséig.

    Kezdje el használni a TensorFlow-t most!

Fedezze fel a TensorFlow-t, a Google vezető nyílt forráskódú gépi tanulási könyvtárát

A mprofi AG-nál átfogó támogatást nyújtunk a TensorFlow, a vezető nyílt forráskódú gépi tanulási platform bevezetéséhez és használatához. Tapasztalt IT-szakértőkből és digitalizációs tanácsadókból álló csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott megoldásokat dolgozzon ki.

Mi az a TensorFlow?

A TensorFlow egy adatfolyam-orientált programozási keretrendszer, amelyet gyakran használnak gépi tanuláshoz. A TensorFlow elnevezés a mesterséges neurális hálózatok által a tenzoroknak nevezett többdimenziós adatmezőkön végzett számítási műveletekről származik. Eredetileg a Google Brain Team fejlesztette ki a Google belső használatára, és 2015-ben Apache 2.0 nyílt forráskódú licenc alatt adták ki.

A TensorFlow-ban a matematikai műveletek egy gráf formájában vannak ábrázolva, amely a TensorFlow által végrehajtandó összes művelet szekvenciális áramlását ábrázolja. Egy egyszerű példa a TensorFlow használatára két konstans definiálása és szorzása egy TensorFlow munkamenetben.

Támogatásunkkal hatékonyan integrálhatja a TensorFlow-t a szervezetébe, és kihasználhatja számos funkcióját. Ezek közé tartozik az adatok előkészítése és feldolgozása, ML-modellek építése, előre betanított modellek használata vagy saját modellek létrehozása, modellek futtatása a termelésben és teljesítményük nyomon követése, valamint a TensorFlow használata valós problémák megoldására az ML segítségével.

Ezen túlmenően a TensorFlow segítségével gyorsabban építhet ML-alkalmazásokat és fejleszthet skálázható ML-megoldásokat. A modelleket bárhol és bármilyen léptékben telepítheti, beleértve a webes, mobil és edge eszközökön, valamint szervereken történő telepítést.


Szolgáltatásaink nemcsak aTensorFlow implementálását és támogatását foglalják magukban, hanem a csapatának képzését is, hogy teljes mértékben kihasználhassa a TensorFlow képességeit. Segítünk kapcsolódni a globális TensorFlow közösséghez, tanulni a szakértőktől és együttműködni a nyílt forráskódú TensorFlow gépi tanulási közösséggel.


A TensorFlow számos gépi tanulási funkciót és képességet kínál:

  • Használhat előre betanított modelleket vagy sajátokat is.
  • A TensorFlow segít az adatok előkészítésében azáltal, hogy eszközöket biztosít az adatok feldolgozásához és betöltéséhez.
  • Megoldásokat kínál a gépi tanulás felgyorsítására a munkafolyamat minden lépésénél.
  • A modelleket több platformon is telepítheti - saját hardveren, mobileszközökön, böngészőben vagy felhőben.
  • A TensorFlow támogatja az MLOps-ot is, a modellek termelésben történő futtatását és teljesítményük fenntartását.

Fontos megjegyezni, hogy a TensorFlow-t a Google fejlesztette ki, és olyan kereskedelmi Google-termékekben használják, mint a beszédfelismerés, a Gmail, a Google Photos és a Google Search.

A TensorFlow Python és C++ nyelven van implementálva, és támogatja a Python, C, C++, Go, Java, JavaScript és Swift programozási nyelveket. Más nyelvekhez, például a C#, a Haskell, a Julia, az R, a Scala, a Rust, az OCaml és a Crystal számára is léteznek harmadik féltől származó könyvtárak.

A TensorFlow-ról további részletek olvashatók, például a Tensor Processing Units (TPU-k) használata a gépi tanulás felgyorsítására1, a Keras, egy nyílt forráskódú mélytanulási könyvtár integrálása a TensorFlow Core API-ba, valamint a 2019 szeptemberében megjelenő TensorFlow 2.0 fejlesztései.

E témák némelyike összetett és mélyebb magyarázatot igényel. Ha a TensorFlow egy adott aspektusáról szeretne részletesebben tájékozódni, kérem, jelezze felém.