Please enter a search term:

 • OnOffice

  OnOffice: Teljes körű megoldás a sikeres ingatlancégek számára - hatékonyság, alkalmazkodóképesség és átfogó támogatás.

  Erre:

OnOffice - Az optimális megoldás ingatlanos cégek számára

A mai gyors tempójú, digitális világban az ingatlanügynökségek számára létfontosságú, hogy lépést tartsanak az aktuális technológiai trendekkel. A versenyképesség megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy olyan innovatív megoldásokat találjanak, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát és növelik a hatékonyságot. Ebben az összefüggésben digitális ügynökségünk bemutatja az "OnOffice"-t, egy átfogó megoldást kifejezetten ingatlancégek számára. Ebben a cikkben részletes betekintést nyerhet az "OnOffice" területén szerzett kompetenciáinkba és szolgáltatásainkba, és megtudhatja, hogyan optimalizálhatja vállalatát ennek az innovatív megoldásnak az integrálásával.

OnOffice - Egy személyre szabott megoldás ingatlancégek számára

Az OnOffice egy átfogó szoftvermegoldás ingatlancégek számára, amelyet e speciális iparág követelményeinek megfelelően fejlesztettünk ki. A szoftver funkciók széles skáláját kínálja, amelyek kifejezetten az ingatlanügynökök és -kezelők igényeihez igazodnak. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Ügyfél- és ingatlankezelés
 • Exposé létrehozása
 • Időzítés
 • Kommunikációs eszközök
 • Feladatkezelés
 • Jelentési és elemzési funkciók
 • Kapcsolódási pontok ingatlanportálokhoz és a közösségi médiához

Az OnOffice segítségével az ingatlanügynökségek optimalizálhatják folyamataikat, javíthatják a csapatmunkát és végső soron növelhetik termelékenységüket.


Digitális ügynökségünk átfogó szolgáltatási palettát kínál Önnek az OnOffice megoldás köré az ingatlanközvetítő cégek számára:

 • Tanácsadás és stratégiafejlesztés

Digitális ügynökségünk átfogó tanácsadást kínál, hogy biztosítsa az OnOffice optimális integrációját az Ön vállalatába. Először elemezzük az Ön jelenlegi üzleti folyamatait, azonosítjuk a fejlesztési lehetőségeket, és személyre szabott stratégiát dolgozunk ki az OnOffice bevezetésére és használatára. Célunk, hogy zökkenőmentes rendszerintegrációt biztosítsunk Önnek, amely megfelel az Ön egyedi követelményeinek.

 • Képzés és támogatás

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy új szoftveres megoldás sikeres bevezetéséhez az alkalmazottak megfelelő képzése is szükséges. Ezért átfogó képzést kínálunk, hogy megismertessük csapatát az OnOffice szoftverrel, és biztosítsuk, hogy minden funkciót hatékonyan tudjanak használni. Emellett az OnOffice bevezetése után is rendelkezésre állunk támogatással és továbbképzéssel, hogy biztosítsuk az Ön hosszú távú sikerét.

 • Testreszabás és fejlesztések

Minden vállalatnak megvannak a maga követelményei és munkamódszerei. Ezért lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy az OnOffice-t az Ön egyedi igényeihez igazítsa. Tapasztalt fejlesztőink testreszabásokat és bővítményeket készíthetnek a szoftverhez, hogy az optimálisan integrálódjon az Ön meglévő folyamataiba és rendszereibe. Ezáltal tovább optimalizálhatja munkafolyamatait és növelheti vállalata termelékenységét.

 • Interfészek és integrációk

Az OnOffice bevezetésének fontos szempontja a meglévő rendszereivel és platformjaival való integráció. Digitális ügynökségünk átfogó támogatást nyújt Önnek az interfészek és integrációk létrehozásában. Biztosítjuk, hogy az OnOffice zökkenőmentesen működjön együtt meglévő eszközeivel, például CRM-rendszereivel, könyvelőszoftverével vagy e-mail alkalmazásaival. Ezenkívül lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy az OnOffice-t összekapcsolja különböző ingatlanportálokkal és a közösségi médiával, hogy növelje elérését és láthatóságát.

 • Adatbiztonság és adatvédelem

Egy egyre inkább digitalizált világban az Ön adatainak védelme rendkívül fontos. Digitális ügynökségünk nagy hangsúlyt fektet az adatbiztonságra és adatvédelemre, és gondoskodik arról, hogy az OnOffice megoldás megfeleljen a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) és más vonatkozó szabályozásoknak való megfeleléssel kapcsolatban is tanácsot adunk, hogy az adatokat felelősségteljesen és a törvényeknek megfelelően kezeljük.

 • Folyamatos optimalizálás és továbbfejlesztés

A technológia folyamatosan fejlődik, ezért fontos, hogy szoftvermegoldásait naprakészen tartsa. OnOffice szolgáltatásaink részeként folyamatos szoftveroptimalizálást és fejlesztést kínálunk. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megértsük az Ön követelményeit és igényeit, és ennek megfelelően igazítsuk és fejlesszük a szoftvert.

Az OnOffice választásával és szolgáltatásaink igénybevételével Ön befektet ingatlanügyei jövőbeli életképességébe, és fontos lépést tesz a nagyobb hatékonyság, termelékenység és versenyképesség felé. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról és az OnOffice megoldásról, és együtt biztosítsuk vállalkozása sikerét.