Please enter a search term:

 • Flowfact

  Forradalmasítsa ingatlanügyeit a Flowfact segítségével - hatékonyság, ügyfélhűség és növekedés egyetlen platformon.

  Minden részlet egy pillantásra:

Flowfact - Az átfogó megoldás ingatlanügyeihez

A mai digitális világban elengedhetetlen, hogy az ingatlanközvetítő cégek hatékony és fejlett megoldásokat alkalmazzanak, hogy megfeleljenek a piaci igényeknek. Az intelligens rendszerek integrálása kulcsfontosságú a magas szintű termelékenység és versenyképesség biztosításához. Digitális ügynökségként, tanácsadó és szolgáltató vállalatként büszkén mutatjuk be a "Flowfact" - egy átfogó megoldás kifejezetten ingatlancégek számára történő bevezetése és alkalmazása terén szerzett szakértelmünket.

Flowfact - Egy megoldás minden igényre

A Flowfact egy hatékony és rugalmas szoftvermegoldás, amelyet kifejezetten ingatlancégek számára fejlesztettek ki. Funkciók széles skáláját kínálja, amelyek a B2B cégek igényeire összpontosítanak. A Flowfact segítségével nemcsak az ügyfél- és ingatlanadatokat kezelheti hatékonyan, hanem a munkafolyamatok automatizálásával és a vállalat különböző részlegei közötti információáramlás javításával optimalizálhatja üzleti folyamatait is.


A Flowfact bevezetéséhez és használatához kapcsolódó szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, az Ön vállalatának egyedi igényeihez igazítva. Ezek közé tartozik többek között:

 • Rendszerintegráció

Szakértőink támogatják Önt a Flowfact meglévő IT-infrastruktúrájába történő integrálásában, és biztosítják a zökkenőmentes együttműködést más rendszereivel.

 • Testreszabás és bővítés

A Flowfactot az Ön vállalatának egyedi igényeihez igazítjuk, és szükség esetén egyedi bővítményeket és kiegészítőket fejlesztünk a szoftver funkcionalitásának bővítése érdekében.

 • Oktatás és támogatás

Annak érdekében, hogy csapata a lehető legtöbbet hozza ki a Flowfactból, képzést és folyamatos támogatást biztosítunk, hogy munkatársai megismerjék a szoftvert, és segítsük őket a különböző funkciók használatában.

 • Adatmigráció

Ha egy másik rendszerről szeretne áttérni a Flowfactra, segítünk az adatmigrációban, és biztosítjuk, hogy az átállás zökkenőmentesen, fontos információk elvesztése nélkül menjen végbe.


A Flowfact bevezetése az ingatlanügynökségénél számos előnnyel jár, többek között:

 • Fokozott hatékonyság

A Flowfact segít optimalizálni üzleti folyamatait és automatizálni a munkafolyamatokat, így időt takaríthat meg és növelheti vállalkozása hatékonyságát.

 • Az ügyfélkapcsolatok javítása

A Flowfact segítségével központilag kezelheti ügyfélkapcsolatait, így jobb áttekintést kaphat ügyfélkapcsolatairól. Ezáltal növelheti ügyfélhűségét, és célzottabban reagálhat ügyfelei igényeire.

 • Növeli az átláthatóságot

A Flowfact vállalatába történő integrálásával jobb áttekintést kaphat üzleti folyamatairól és a részlegek közötti információáramlásról. Ez lehetővé teszi, hogy megalapozottabb döntéseket hozzon, és idejekorán felismerje a lehetséges szűk keresztmetszeteket.

 • Skálázhatóság és rugalmasság

A Flowfact egy skálázható és rugalmas megoldás, amely együtt növekszik az Ön vállalkozásával. Könnyedén hozzáadhat további funkciókat és modulokat, hogy kielégítse növekvő igényeit.

 • Adatbiztonság

B2B vállalatként tudjuk, hogy mennyire fontos az adatbiztonság. A Flowfact átfogó biztonsági funkciókkal rendelkezik, hogy megvédje érzékeny adatait, és megfeleljen a legújabb adatvédelmi előírásoknak.


A Flowfact szakértőiként nemcsak technikai know-how-t, hanem átfogó iparági ismereteket is kínálunk Önnek az ingatlanszektorban. Sokéves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljunk Önnek, amelyek pontosan az Ön igényeihez igazodnak. Íme néhány ok, amiért érdemes a mi szolgáltatásainkat választania:

 • Szakértelem

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk a Flowfactra összpontosít, és mélyen ismeri az ingatlancégek követelményeit.

 • Ügyfélközpontúság

Megközelítésünk ügyfélközpontú, és szorosan együttműködünk Önnel, hogy biztosítsuk, hogy az Ön egyedi igényei teljesülnek, és hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Flowfactból.

 • Rugalmasság

Rugalmasan igazítjuk szolgáltatásainkat az Ön igényeihez, és szükség esetén gyorsan tudunk reagálni a változásokra.

 • Hosszú távú partnerség

Partnerként tekintünk ügyfeleinkre, és hosszú távú kapcsolatra törekszünk. Célunk, hogy folyamatosan támogassuk Önt üzleti folyamatainak optimalizálásában, és segítsünk abban, hogy vállalata a siker útján haladjon.

A Flowfact integrálása az ingatlanügyletekbe segíthet a hatékonyság növelésében, az ügyfélkapcsolatok javításában és a piaci versenyképesség növelésében. Digitális ügynökségként, tanácsadó és szolgáltató vállalatként átfogó támogatást nyújtunk a Flowfact bevezetéséhez és használatához, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből a hatékony megoldásból.

Válassza szolgáltatásainkat, és élvezze szakértelmünk, ügyfélközpontúságunk, rugalmasságunk és a hosszú távú partnerségre való törekvés előnyeit.