Please enter a search term:

 • Kanban

  Tegye hatékonyabbá B2B projektjeit a mprofi AG és a Kanban segítségével. Tapasztalja meg a digitális átalakulás és a folyamatoptimalizálás előnyeit!

  Kattintson ide

Kanban

A digitális átalakulás nem csupán trend, hanem szükségszerűség minden olyan modern vállalat számára, amely versenyképes akar lenni a mai hiper-kapcsolt világban. Mivel azonban a digitális átalakulás igénye számos kihívással és követelménnyel jár, a mprofi AG megbízható partnerré vált ezen a területen. A digitális átalakulásban központi szerepet játszó Kanban módszertan bevezetésével a mprofi AG hatékony megoldást kínál a B2B vállalatoknak a munkafolyamatok optimalizálására.

Mi az a Kanban?

A Kanban-módszertan, amely japánul "vizuális táblát" jelent, egy vizuális menedzsment módszer, amelynek célja a munkafolyamatok optimalizálása és a termelékenység növelése. Egy táblából áll, amely egy folyamat különböző fázisait jelképező különböző oszlopokra van osztva. Ezen a táblán a feladatkártyákat (kanbant) egyik oszlopból a másikba helyezik át, hogy nyomon követhessék a feladat előrehaladását. A Kanban-módszertan alapelvei az átláthatóság, az alkalmazkodóképesség és a folyamatos fejlesztés, amelyet a mprofi AG szilárdan meghonosított a B2B ügyfelekkel folytatott munkájában.

Miért használja a Kanban-t?

A Kanban bevezetése segít a vállalatoknak abban, hogy projektjeiket hatékonyabbá és átláthatóbbá tegyék azáltal, hogy világos és érthető áttekintést nyújt a projekten belüli előrehaladásról és prioritásokról.


mprofi Az AG hatékonyan alkalmazta a Kanban módszertant a munkakörnyezetében és a folyamatok megvalósításában. A Kanban segítségével vizualizáljuk ügyfeleink munkafolyamatát, ami a csapaton belüli kommunikáció és együttműködés javulásához vezet. Ez lehetővé teszi a csapatok számára, hogy idejekorán felismerjék és kezeljék a szűk keresztmetszeteket és akadályokat a folyamataikban, ami viszont hatékonyabb munkavégzéshez és jobb eredményekhez vezet.

A mprofi AG-val a Kanban bevezetésénél folytatott együttműködés egyik fő előnye a digitális átalakulás terén szerzett széleskörű szakértelmünk. A mprofi AG a különböző iparágakkal és vállalati méretekkel való együttműködésben szerzett tapasztalatai révén képes arra, hogy ügyfeleinek személyre szabott megoldásokat kínáljon, amelyek az egyedi igényekhez és kihívásokhoz igazodnak. egyedi megközelítésünk biztosítja, hogy ügyfeleink a Kanban módszertanban rejlő teljes potenciált kiaknázhassák.

A Kanban módszertan alkalmazásával és fejlesztésével bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk optimalizálni az üzleti folyamatokat, miközben olyan környezetet teremtünk, amely elősegíti a folyamatos fejlődést és az alkalmazkodóképességet.


 • A Kanban bevezetése
 • Átfogó képzés
 • Kanban-értekezletek végrehajtása
 • A Kanban tábla rendszeres felülvizsgálata és kiigazítása
 • Tanácsadás és támogatás a Kanban alkalmazása során felmerülő problémák megoldásához
 • Az egyes vállalatok sajátos igényeihez igazított eszközök, képzések és legjobb gyakorlatok biztosítása

Összefoglalva, a mprofi AG egy digitális ügynökség, amely a B2B vállalatok digitális átalakulásának támogatására szakosodott. A Kanban módszertan bevezetésével, valamint az átláthatóságra, az alkalmazkodóképességre és a folyamatos fejlesztésre helyezett nagy hangsúlyt helyezve ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek célja a munkafolyamatok optimalizálása és a termelékenység növelése.

A szakértelem, az egyénre szabott megoldások és az ügyfélközpontú megközelítés ötvözésével a mprofi AG megbízható partner a B2B vállalatok számára, amelyek szeretnék optimalizálni digitális folyamataikat és növelni versenyképességüket a digitális világban.