Please enter a search term:

 • Go-Digital promóció

  Ön kis- vagy középvállalkozás vagy kézműves vállalkozás, és szeretné digitalizálni folyamatait? Szeretne állami támogatásban részesülni, de ódzkodik a hivatalos erőfeszítésektől? Akkor érdemes megismerkednie a go-digitallal!

  Kattintson ide a finanszírozásért:

Go-digital" finanszírozási program

Egyre több üzleti folyamatot digitalizálnak. Ez jelenleg az egyik legnagyobb kihívás a kis- és középvállalkozások (kkv-k) és a szakmák számára.

Ahhoz azonban, hogy tartósan megállják a helyüket a konkurenciával szemben, fontos, hogy a digitalizációt a vállalat valamennyi üzleti folyamatában szilárdan meghonosítsák.

Itt jön a képbe a "go-digital" finanszírozási program: A "go-digital" öt moduljával - "Digitalizációs stratégia", "IT-biztonság", "Digitalizált üzleti folyamatok", "Adatkompetencia - go-data" és "Digitális piacfejlesztés" - kifejezetten a kereskedelmi ágazat és a szakmák kis- és középvállalkozásait célozza meg. A program egyéni és gyakorlatorientált, tanácsadási és végrehajtási szolgáltatásokat kínál, hogy támogassa a vállalatokat a digitális jövő felé vezető úton.

Annak érdekében, hogy az Ön vállalkozása mentesüljön a bürokratikus követelményektől, a mprofi AG, mint felhatalmazott tanácsadó cég, átveszi a támogatás igénylésének folyamatát. Nemcsak a pályázat és a tanácsadás, hanem az elszámolás és a felhasználási igazolások benyújtása is a mi feladatunk.

Engedélyezett tanácsadó cégként a következő kritériumoknak kell megfelelnünk:

 • Szakmai szakértelem
 • Gazdasági stabilitás
 • Üzletvezetési és módszertani szakértelem, beleértve a versenysemleges tanácsadás garantálását
 • Kapcsolat a kisvállalati tanácsadási ügyfélkörrel
 • Továbbképzési intézkedésekben való részvétel
 • A minőségi előírások teljesítése és garantálása

Mennyi támogatás áll rendelkezésre?

A tanácsadási szolgáltatásokhoz nyújtott támogatás mértéke a legfeljebb 1100 eurós napi tanácsadási díj 50 százaléka. A finanszírozás mértéke legfeljebb 30 nap egy hat hónapos időszakon belül.